Horoscop Azi

Aceste 3 zodii sunt cu doua fete! Sa te feresti de ele

Mare atentie! Astrologii au dezvaluit care sunt zodiile cu cel mai rau suflet. Desi aparent, acesti nativi sunt numai buni de pus pe rana, lucrurile nu stau deloc asa: sunt capabili de orice pentru a-si atinge scopul!

VARSATOR: Varsatorul isi traieste viata dupa propriile reguli si atunci cand il intalnesti, vrei imediat sa faci parte din lumea lui idealista. Dar nu te lasa pacalit! In timp ce ambalajul poate fi unul frumos si plin de speranta, in interior poate fi un dezastru total.

Un Varsator rau te va iubi doar atunci cand este convenabil pentru el si te va folosi pentru a obtine ce si-a propus. Apoi, dupa ce ii oferi tot, el se va retrage in cel mai egoist mod cu putinta. Inima lui este de gheata!

LEU: Leul nu este atat de rau la suflet ca Varsatorul, dar nici atat de frumos la exterior ca el. Totusi, combinatia dintre aroganta, gelozie si vorbitul inainte de a gandi il face sa fie o persoana foarte urata in interior.

Un Leu rau este constient de comportamentul lui, dar alege sa nu faca nimic pentru a rezolva aceasta situatie. La Leu, totul se rezuma la aroganta pana la urma, caci lucrurile trebuie sa iasa ca el de fiecare data si nu ii pasa de sentimentele celor din jur.

CAPRICORN: Cand Capricornul nu obtine iertare, acesta vede negru in fata ochilor si totul i se pare o mizerie. E atat de rece, distant si dur incat nu ai cum sa nu crezi ca aceasta persoana nu este urata pe interior.

Asta se intampla atunci cand unui Capricorn ii merge prost si nu obtine ceea ce isi doreste. El greseste si cere indurare, iar uneori se asteapta sa fie iertat fara sa faca nimic in acest sens. Cu toate ca e constient de greselile sale, e atat de plin de el incat crede ca totul i se cuvine.

Daca nu treci peste ceea ce a facut sau a spus, el se va razbuna si mai tare pana va ajunge sa te pedepseasca tot el pe tine.