Horoscop Azi

3 zodii mereu nemulțumite în dragoste

Dragostea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate trăi cineva. Iubirea te face să plutești, să simți că ești împlinită și, mai ales, să te simți femeie! Cu toate acestea, parcă nu întotdeauna dragostea ne mulțumește pe deplin. Și zicala cu „niciodată nu te mulțumești cu cât ai și vrei mai mult” nu face excepție de la sentimentele de iubire.

În horoscop există 3 nativi care întotdeauna vor mai mult de la relație și nu se mulțumesc cu nimic. Descoperă în articolul de mai jos care sunt aceste zodii și cum sunt ele în dragoste!

Zodii nemulțumite în dragoste

Balanță – Balanța este una dintre cele mai pretențioase zodii, pe toate planurile. Niciodată nu este mulțumită cu ceea ce are și își dorește mai mult atât de la cei din jur, cât și de la ea. În momentul în care în relația de cuplu există tensiuni, Balanța se învinovățește și are impresia că din vina ei se întâmplă toate lucrurile rele.

Atunci când își dorește cu ardoare ceva, Balanța are foarte mare încredere în partenerul ei, dar la final se declară nemulțumită, în ciuda faptului că rezultatele sunt bune. Cere foarte mult de la iubitul ei și nu ezită să îi atragă atenția de fiecare dată când are ocazia. Un aspect foarte important din viața ei care atrage majoritatea nemulțumirilor îl reprezintă banii.

Rac – Nativul din zodia Rac este o persoană foarte complicată. Este dificil să îi faci pe plac, iar cei din jurul ei depun un efort fantastic ca Racul să spună la final: ”Este acceptabil, dar se putea și mai bine”.

Partenerul ei de viață trebuie să aibă foarte multă răbdare și, eventual, să nu o supere niciodată, pentru că are o memorie bună și o să își amintească toate nemulțumirile încă de la începutul relației.

Racul are impresia că partenerul ei este superficial și că nu tratează lucrurile cu aceeași seriozitate ca a ei. Iubitul este, mai degrabă, un subaltern care trebuie să execute rigorile exigente ale șefului mereu nemulțumit.

Berbec – Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Berbecul este o persoană foarte încăpătânată, posesivă și perfecționistă. Își dorește să aibă o relație ca în filme și partenerul ei să o răsfețe în fiecare clipă. Cu toții știm că acest lucru este imposibil și aproape nefiresc. O relație trebuie să aibă sare și piper, iar micile certuri fac parte din povestea oricărui cuplu.

Totuși, femeii Berbec nu îi place să i se strice dispoziția de divă. Își dorește să primeasă mereu complimente, flori, ciocolată și cadouri sofisticate. Mai puțin contează sentimentele. Nu ezită să îi spună iubitului ei, cu fiecare ocazie, ce bijuterii își dorește. Dacă nu îi sunt satisfăcute poftele, e vai și amar de iubitul ei!