Horoscop Azi

Luna Nașterii îți marchează personalitatea. Iată ce spune despre tine!

Cu toții am citit cel puțin o dată caracteristicile zodiei aparținătoare, dar cu siguranță mulți nu știați că și luna nașterii este un bun îndrumător pentru cei ce doresc să te cunoască mai bine. Iată mai jos câteva detalii despre voi:

Decembrie: pentru cei născuți în această lună, separe că aventura este cea mai bună prietenă. Pe când răbdarea pare să fie dușmanul de moarte.

Noiembrie: cei ce sunt născuți în noiembrie sunt foarte secretoși, ascunzându-și în permanență sentimentele. Nu preferă să li se spună ce să facă și preferă să își croiască singuri drumul, fără a cunoaște frica.

Octombrie este luna persoanelor stabile, cu un echilibru în viață uimitor. Iubitori de independență, aceștia posedă cele mai intense sentimente pentru familie și nu numai.

În luna septembrie se găsesc cei ce mereu au așteptări de la ceilalți, de aceea sunt și oamenii cei mai dezamăgiți în viață dintre toți, fapt ce-i determină să devină ranchiunoși.

August este luna care ne oferă cei mai mulți lideri în viață, persoanele născute în această lună sunt adevărații apărători ai principiilor, fiind în majoritatea cazurilor autoritari.

Iulie este luna celor mai aventuroase persoane, extrovertite și pline de sine, însă sunt mai profunzi decât lasă să se vadă.

Luna iunie este luna sensibilității, a blândeții și timidității, ceea ce oferă persoanelor născute în iunie multă admirație și recunoștință din partea celorlalți. Aceștia sunt oameni cu o viață interioară foarte bogată,

Mai este luna în care se nasc persoanele indecise, ceea ce le face să se exprime cu foarte mare ușurință. Iubesc să cunoască oameni cât mai diferiți și sunt extrem de inteligenți, având calitatea de a se mula după orice fel de caracter.

Persoanele născute în luna aprilie adoră atenția și caută să fie mereu în centrul atenției. De asemenea, sunt oameni cărora le place să acționeze din prima, după care să pună întrebări, însă tot ce fac și spun este sincer.

Luna Martie este luna celor creativi și plini de imaginație. Aceștia gândesc mult, dar vorbesc destul de puțin. Sunt persoane cărora le place singurătatea.

Februarie aduce persoanele care iubesc să fie antrenate în dialoguri inteligente, însă nu suportă superficialitatea. Sunt loiale și deschise conform viataverdeviu.ro.

Cei născuți în luna ianuarie, au un puternic simț al etnicii în ceea ce privește profesia. De asemenea, sunt printre cei mai buni lideri și printre cei mai perseverenți în atingerea scopurilor propuse.