Horoscop Azi

Cele mai nepotrivite combinații de zodii

Compatibilitatea dintre unele zodii este aproape imposibilă. Totuși, depinde de fiecare persoană în parte și câte compromisuri e dispusă să facă pentru a face lucrurile să meargă. Acestea sunt zodiile care nu se potrivesc într-o relație.

Rac-Gemeni

Combinația Rac-Gemeni nu se numără printre cele mai fericite. Gemenii sunt extrem de veseli și optimiști, iubesc să se distreze și le place libertatea.

Nu suportă să li se impună nimic sau să fie luați la întrebări. De cealaltă parte, Racii sunt mai liniștiți și relaxați. Pentru ei, să iasă în oraş ori să plece în vacanţă, de multe ori reprezintă o corvoadă şi un mai mare deranj, precum şi…bani cheltuiţi iresponsabil.

Leu-Scorpion

Leii sunt tandri și iubitori și le place să fie mereu lăudați și în centrul atenției, lucru pe care Scorpionii nu prea îl fac.

Scorpionii sunt foarte categorici nu suportă minciunile dulci, iar dacă au ceva de spus, o spun fără vreun ocoliş. De asemenea, sinceritatea exagerată a Scorpionilor s-ar putea să-i deranjeze pe Lei.

Berbec – Taur

Atât Berbecii, cât și Taurii, sunt zodii sunt foarte încăpăţânate şi vor să aibă mereu dreptate. Berbecii se supără dacă nu li se oferă dreptate şi nici nu vor să se justifice în faţa nimănui cu faptele lor.

Unul vrea libertate, altul vrea ataşament, Berbecul vrea să lenevească în casă, Taurii vor să iasă, să se plimbe, să profite de viaţă şi de tot ce îi oferă aceasta.