Horoscop Azi

Adevăruri despre zodia Rac. Sunt singurii care văd cu ochii inimii ceea ce alţii văd cu ochii minţii

Se spune ca zodia Rac este una cu adevarat speciala, iar cei care au un astfel de nativ in vietile lor ar trebui sa se considere norocosi.

Trebuie sa stii insa ca firea lor este extrem de schimbatoare, de accea calitatile lor pot aluneca rapid in defecte, fapt pentru care e bine sa il tratezi cu respect si sa nu il sicanezi din orice motiv.

Calitati deosebite ale zodiei Rac:

Partenerul Rac este cel pe care poti conta oricand si cel care se straduieste sa-ti asigure confortul de care ai nevoie.

Reuseste sa vada cu ochii inimii ceea ce altii vad cu ochii mintii, un lucru foarte rar intalnit. Doar Fecioarele mai au aceasta abilitate, sa-i zicem extrasenzoriala.

Spontaneitatea lui este esentiala in situatii incurcate. Daca nu ai idee cum sa iesi dintr-un bucluc, apeleaza la ingeniozitatea acestei zodii de apa.

Fiinte extrem de protective, care cauta sa joace mereu rolul de mama pentru cei din jur, Racii cauta relatiile conventionale, lipsite de focuri de artificii, deci sigure.

Racul face conexiuni mentale impresionante si trage concluzii fara a trece faptele prin prisma unei ratiuni implacabile.

Ce NU trebuie sa faci niciodata unui nativ in zodia Rac:

Siguranta este foarte importanta, asa ca nu va suporta sa fie inselat si nici macar sa i se starneasca gelozia. Asta il poate rani profund si indeparta.

Racul iti spune exact cat vrea sa auzi, asa ca nu insista asupra lucrurilor sensibile care se petrec in viata lui.

Poate fi jignit usor, cu o singura privire, cu un simplu gest. Pentru Rac, a-l respecta inseamna ai accepta chichitele si a nu-l judeca.

Nu suporta intrebari insinuante si nu va ierta nicio persoana care intra cu bocancii in viata sa.