Horoscop Azi

3 zodii de femei fatale. Nu le rezistă niciun bărbat!

Vrei să știi dacă ești o seducătoare înnăscută ? Citește mai jos care este punctul tău forte în materie de flirt și care este arma ta secretă care îi face pe bărbați să capituleze la picioarele tale.

3 zodii de femei fatale
Gemeni

Reprezentantele acestei zodii pot avea aproape orice bărbat vor. Ești comunicativă și nu te ascunzi deloc atunci când își place un bărbat. Îl dai gata cu stilul tău deloc subtil și îndrăzneț și îl vrăjești cu priviri insinuante și cu discuții amuzante despre aproape orice. Și cu toatele știm că un bărbat apreciază o conversație bună. Nu ai nici o problemă în a accepta provocări erotice, iar pentru tine sexul prin telefon este ca mersul pe bicicletă.

Leu

Latura aventuroasă și pasională a Leului nu poate fi deloc trecută cu vederea. Mai ales că bărbații adoră femeile cu această calitate. O partidă de sex cu o leoaică este memorabilă, iar nativa acestei zodii poate manipula orice bărbat datorită priceperii ei în așternut.

Scorpion

Scorpionii sunt predominant sexuali, așa că nu te vei sfii să te arunci în brațele și patul celui care îți place. Priceperea ta în materie de sex sucește mințile bărbaților, motiv pentru care nu ești niciodată singură. Bărbații cu greu rezistă farmecelor și personalității paisonale a acestei native.

Cât de seducătoare sunt celelalte femei din zodiac
Berbec

Insistența este punctul tău forte. Femeile acestei zodii sunt statornice și știu ce vor de la un bărbat, așa că nu pierd vremea cu jocul seducției. Tu știi una și bună: dacă ești îndrăgostită de cineva te duci direct la țintă și spui ce ai pe suflet. Mai mult, nu te lași până nu obții ceea ce-ți dorești, pentru că pentru tine totul este o provocare.

Taur

Romantismul este caracteristica acestei zodii, de aceea visezi la povești cu prinți și happy-end. Îl aștepți pe Făt-Frumos, însă ai un magnetism involuntar care îi face pe bărbați să roiască în jurul tău. Fără a fi ceva calculat, stilul tău de seducție este pasiv și îți place când ți se face curte. În cazul în care ai de-a face cu o rivală care râvnește la alesul tău nu te lași până nu o elimini din competiție, după care îl învăluiești cu drăgălășenia și senzualitatea ta.

Rac

Afectuoasă și emotivă, pentru tine sexul nu este nici pe departe doar un contact fizic. Este un act romantic, plin de poezie, în care tu te dăruiești cu toată ființa. Dacă nu ești într-o relație stabilă, flirtezi timid, însă atragi bărbații doar cu un zâmbet.

Fecioara

Timidă și misterioasă, o fecioară nu va face vreodată un efort să te seducă. Pentru ea, bărbatul ales este sufletul-pereche, motiv pentru care nu îl va lăsa să scape. Neprihănirea ei nu va permite celui de lâgă ea să-i facă propuneri indecende în materie de sex. De asemenea, actul seducției contravine preceptelor ei morale, așa că nu va trece niciodată la fapte, ci se va lăsa mai degrabă sedusă.

Balanța

Flirtezi pe față, însă o faci cu grație. Te afli sub influența planetei Venus, așa că ești tot timpul în căutarea iubirii. Fie cauți o aventură pasageră, fie un partener pe viață. Te pricepi la cuvinte și captezi atenția unui bărbat cu dialoguri inteligente și amuzante. Dacă vezi că nu bărbatul care îți place nu ia atitudine, ești tu dispusă să faci tu primul pas.

Săgetător

Ești o adevărată seducătoare. Pentru tine arta seducției este un hobby, îi ai pe toți la degetul mic, ești magnetică și nu-ți pasă dacă lumea te ia drept flușturatică. Îți trăiești viața cu intensitate și spontaneitate, fără să ții cont de cei din jur. Bărbații îți cad la picioare neputincioși în fața farmecelor tale, însă nu pentru că pui tu la punct cine știe ce strategii, ci pentru că este ceva natural.

Capricorn

Ești calmă, calculată și îți croiești strategia de seducție care să te conducă direct la inima lui. Îți reușește, ca orice lucru pe care ți-l propui! Pentru tine limbajul corpului este principala armă de seducție: tentantă, misterioasă, interesantă, devii rapid subiect de interes pentru orice bărbat.

Vărsător

Pentru tine orice bărbat cucerit este un premiu adăugat la colecție. Ești atrasă de partenerii sociabili, pentru că ești amuzantă și sociabilă la rândul tău și îți stimulează inteligența. În momentul în care ai ales bărbatul alături de care vrei să-ți petreci restul vieții, reușești să-l ții lângă tine, pentru că ești pasională și știi să îi câștigi încrederea.

Pești

Carismatice și sensibile, reprezentantele acestei zodii pun mai mult preț pe latura emoțională decât pe compatibilitatea sexuală într-o relație. Tocmai de aceea nu sunt genul care să pornească la vânătoare de bărbați, de plictiseală. Timide, greu ies din carapacea lor și au succes doar în rândul partenerilor care preferă un puzzle complicat.