Horoscop Azi

Previziunile următorilor 10 ani pentru toate zodiile: Gemenii au parte de prosperitate

Bani si succes în afaceri, asta rezervă horoscopul următorilor zece ani pentru unele zodii considerate a fi favorizate. Gemenii, de exemplu, se află primii pe lista celor care au toate șansele să devină bogați.

Berbec

Începi să culegi roadele muncii de până acum, ajungând la apogeul carierei. Practic, te menții la acest nivel pentru încă 15 ani de acum încolo.

Abia din 2020 se poate spune că vin și câștigurile financiare adevărate. Un an extrem de prolific va fi 2022, când vei înregistra succes după succes. Veniturile cresc constant, 2023 putând fi anul în care investeșți într-o afacere profitabilă.

Taur

Aceasta este o perioada excelență pentru întărirea statutului profesional. Dacă nu te-ai căsătorit până la această dată, următorii doi sunt ani perfecți pentru întemeierea unei familii.

În 2019, ai putea primi o moștenire sau ai putea da lovitură în afaceri. 2021-2022 este intervalul în care atingi apogeul carierei căreia i-ai dedicat ultimii cel puțîn 10 ani din viață.

Între 2023 și 2025 popularitatea ta este în creștere, ai succes pe toate planurile și îți lipsesc grijile financiare.

Gemeni

Următorul an vine cu o mulțime de experiențe pozitive și cu o reușită în domeniul în care activezi. De asemenea, ți-ai putea achiziționa o locuința.

Lucurile devin tot mai bune la locul de muncă între 2019 și 2020. Se ameliorează și unele probleme de sănătate. Ani foarte buni sunt 2021 și 2022, când sunt șanse mari de câștig financiar. De asemenea, evoluezi și intelectual, poate te înscrii la un doctorat.

Oamenii din jurul tău au o părere tot mai bună despre ține. 2023, 2024 și 2025 sunt ani buni pentru îndeplinirea unui vis, fie legat de carieră, fie de viață personală.

Rac

Pe la sfârșitul lui 2019 vei avea o ascensiune la locul de muncă, iar sănătatea va fi perfectă. 2021 sau 2022 vor fi ani în care vei promova. Există unele probleme în 2021, posibil o despărțire, poate chiar cu un divorț, în cazul în care aveai deja o familie.

Lucrurile revin la normal între 2023 și 2025, când vei primi mai mulți bani și mai multă recunoaștere.

Leu

Vei începe o relație care s-ar putea dovedi jumătatea ta. Anul 2020 este foarte bun pentru tranzacții imobiliare.

Muncești însă mult și acest lucru riscă să lase semne asupra sănătății. Urmează apoi doi ani în care toată muncă grea începe să dea roade.

Te vei concentra în principal pe carieră și reputație, te gândești chia la propria afacere. Îți crește influență în mediul în care activezi între 2023 și 2025.

Fecioară

Te-ai încojurat de oameni influenți, astfel că lucrurile merg că pe roate, iar tu ai timp de distracție în următorii doi ani.

Îți merge bine din punct de vedere financiar, iar asta îți sporește încrederea de sine. Până în 2020 vei câștigă din ce în ce mai mulți bani, dar odată cu această vei avea și din ce în ce mai multă responsabilități.

În 2021 si 2022 se întrevăd o mulțime de oportunități la serviciu. Investești foarte multă energie și la un moment dat te vei simți copleșit de responsabilități. Trei ani de muncă intensă, între 2023 și 2025, dar un interval care te ajută să crești în ochii celorlalți.

Balanță

Anul acesta și viitor reprezintă perioada foarte bună pentru creșterea veniturilor și a numărului de proprietăți. Vei face afaceri foarte bune, vei investi cu înțelepciune.

Până în 2022 îți vei găși noi parteneri, noi asociați cu care vei prosperă financiar. 2024-2025 e o perioada a bucuriei.

Multe călătorii, petreceri, sport și multă implicare în activități legate de copii. Relațiile pe care deja le ai înfloresc și sunt șanse bune pentru un mariaj.

Scorpion

Crești constant în popularitate. Reușești să stabilești o mulțime de contacte. Venitul este constant și mulțumitor. Te pregătești de unele schimbări care vor apărea în următorii doi ani, mai exact până în 2020, când e posibil chiar să părăsești țară.

Odată ce ai făcut lucrul acesta, vei deveni mai optimist cu privire la viitor. Între 2021 și 2023 te vei concentra mai mult pe viață personală. Există posibilitatea unei căsătorii.

2022 este ideal pentru călătorii mai lungi, în care să intri în contact cu alte culturi. Apoi, până în 2025 îți stabilești căminul într-un loc, fie el și în afară țării și dezvolți relații noi, atât de prietenie, cât și profesionale.

Săgetător

Te afli într-o perioada prolifică, în care pui mare preț pe împlinirea personală, pe fericire. Câștigi mulți bani, îți conturezi o bună reputație.

Există posibilitatea să pleci în străînătate datorită jobului pe care îl ai. Începi să te gândești tot mai mult la viață ta și încotro se îndreaptă ea.

Va începe o perioada de 12 ani în care vei avea legături cu publicul larg, iar din 2020 încep să curgă banii. Până în 2022 există posibilitatea să îți mărești familia.

2023-2025 este o perioada de stagnare. Familia devine cea mai importantă. Important e că ești într-o formă de zile mari.

Capricorn

Începe un ciclu de 30 de ani, în care te vei reinventa și reorienta. Popularitatea ta e în creștere, iar din decembrie 2019, vei avea mult noroc.

Între 2021 și 2023 te vei simți extrem de puternic și de încrezător. Profesia devine tot mai importantă, la fel și câștigurile financiare.

Investești în achiziționarea unei locuințe.

Vărsător

Ești tot mai ambițios și viață profesională cunoaște o evoluție impresionantă, Relațiile cu prietenii și chiar cu partenerul de viață se uzează și începi o revoluție personală, în care te îndepărtezi de toată lumea, îți schimbi inclusiv domeniul în care activezi.

Abia prin 2020, situația se va mai liniști și îți vei regăși echilibrul. 2021-2022 reprezintă adevărată turnură importantă a vieții tale.

Te vei mută în altă țară, unde vei locui circa șapte ani. Din 2021, vei avea un venit mai mare, dar vei continuă să cauți surse pentru câștiguri și mai importante.

Între 2023 și 2025 au loc multe schimbări. Începi să te simți tot mai liber.

Pești

În următorii 5-7 ani, te poți aștepta la mult succes și recunoaștere din partea apropiaților.

Până în 2020 inclusiv este perioada ideală pentru călătorii internaționale și pentru a participa la diverse cursuri. Locul de muncă îți va aduce satisfacții financiare.

În 2021 intrați într-o nouă faza. În următorii 12 ani, vei învață multe de la viață și te vei redescoperi. E posibil chiar să renunți la unii oameni din viață ta de până acum.

Ai noroc financiar. 2023-2025 e o perioada plină de optimism. Relațiile cu rudele sunt tot mai bune. E o perioada în care te dedici studiului.