Horoscop Azi

Horoscopul iubirii pentru luna mai. Care sunt zodiile care au șanse în dragoste. Două dintre ele au decepții

Zodiile de foc suferă din dragoste?

S-ar putea spune că din punct de vedere amoros, zodiile de foc au o lună destul de interesantă. Nimic nu va mai fi la fel pentru ele.

Berbecii, Săgetătorii și Leii vor avea aventuri sexuale dacă vor dori să se rezume doar la acest tip de plăcere, însă cu iubirea mai au de lucrat.

Șarmul lor nu va mai fi suficient pentru a convinge partenerul de viață să fie alături de ele la bine și la greu. Acești nativi trebuie să se maturizeze din punct de vedere emoțional.

Zodiile de aer, aventuri, dar și decepții
Gemenii au parte de momente frumoase din punct de vedere amoros. Se vor concentra ceva mai mult pe latura sentimentală a vieții lor, chiar dacă vor avea și câteva decepții.

Balanțele și Vărsătorii, în schimb, vor porni cu stângul în relațiile pe care le vor începe în această lună. Au multe lucruri de îndurat pentru a fi fericiți.

Zodiile de apă, noroc în dragoste cu nemiluita

Racii, Scorpionii și Peștii se simt ca niște adolescenți în luna mai. Se poate spune că pentru ei această lună este cu adevărat a dragostei și nu februarie, când au loc două zile dedicate îndrăgostiților.

Zodiile de pământ, aventuri… primejdioase

Taurii sunt cei mai stabili din punct de vedere emoțional în luna mai. Vor avea parte de câștiguri pe toate planurile. Se vor înțelege bine atât cu partenerul cât și cu prietenii și familia acestuia.

Fecioarele au parte de multe aventuri amoroase. Deși se țin tari și spun că nu vor să se mai îndrăgostească, în luna mai Cupidon le poate strica jocul.

Capricornii continuă să fie la fel de cuceritori și nu e exclus să înceapă o frumoasă poveste de dragoste.