Horoscop Azi

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 27 aprilie – 3 mai 2019

Urania indică horoscopul pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Ce previziuni astrale aduce astrologul pentru perioada aceasta ? Află cum sunt afectate de zodiile de Luna Neagră? Fiecare vineri aduce noi previziuni pentru cei 12 nativi. Li se recomandă ca mai ales în această perioadă să nu uite de bunătate.

Urania a indicat horoscopul pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai pentru libertatea.ro. Luna Neagră influențează destul de tare nativii. Prin ce peripeții trec aceștia și ce le va tăia avântul? Se anunță mult stres pentru scorpion și multe lucruri nespuse care se dau acum pe față.

Acesta ar fi bine să urmeze aceeași linie pe care a mers până acum. Li se recomandă zodiilor să fie atente la cei din jur și să nu uite de liniștea sufletească, mai ales în perioada în care ne aflăm, atât de aproape de sfânta sărbătoare de Paști.

Berbec
Berbecii au parte momente speciale în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Aceștia sunt luați prin surprindere de câteva evenimente. Ai o etapă calmă în care simți că ești foarte motivat.

Taur
Taurii ai o agitație mentală în perioada 27 aprilie – 3 mai. Ceva îți va atenua elanul în privința unor planuri și roiecte profesionale. Ai disfuncții financiare prin relația complicată a instituțiilor de resort.

Gemeni
Ai parte de o ipostază plină de lumină în viața ta. Unele evenimente se vor amplifica și vor ajunge la ceva rău. Se anunță blocaje și întârzieri. Jupiter, în tranzit, trece prin sectorul relațiilor.

Vezi mai mult pe libertatea.ro