Horoscop Azi

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminata! Este vremea schimbării şi a iertării

Berbec- O perioadă în care vorbim de o explozie de culori afară și în viața noastră. Cum Marte este planeta voastră și are culoarea roșie, un lucru e cert: Roșu este culoarea voastră de suflet. Și culorile apropiate acesteia, dar și culori derivate: portocaliu, roz,frez,ș.a..Orientul Îndepărtat asociază culoarea cu vitalitatea și pofta de viață. Marte este și Zeul Războiului, deci roșu este și o culoare de competiție.

Taur- Verdele este culoarea voastră. Verdele mai închis, ca nuanță. Există persoane care pot accepta și culori mai deschise, pastelate. Bunul gust se va vedea nu doar în ținuta voastră, ci și în casă. Cum este zodie de pământ, toate culorile care amintesc de pământ sunt și ale voastre și ale celorlalte două zodii de pământ: Fecioara și Capricornul. Culoarea lutului, culoarea cernoziomului, culoarea bej, maro, ocru.
Gemeni- Galbenul este culoarea zodiei voastre, dar și a Fecioarei. De ce? Pentru că aveți un patron astral comun: Mercur. Acest lucru nu indică și compatibilitate între cele două zodii amintite. Galbenul este și culoarea geloziei, iar cei mai mulți nativi ai acestei zodii sunt geloși. E culoarea soacrelor, de aici și vorba: soacră, soacră poamă acră… Galbenul merge foarte bine în combinații cu alte culori: mov, negru, etc.. Vorbim de o zodie dublă, deci sunt permise combinațiile în ținuta dvs. de zi.

Rac- Știți vorba românescă providențială: ,,Roșu ca Racul,,? Nu e Roșu de furie ca Berbecul și zodiile de foc…Sau cei care au un Marte la putere pe astrograma personală. Roșu Corai, culoarea coralului de recif este definitiv o culoare care vă caracterizează. Coralul mai are și alte culori(vezi piatra ponce, piatra vulcanică, etc). Și albul sidefat. Pentru domni, culoarea este cea a Racului înainte de fierbere.

Leu- Verdele crud este culoarea zodiei, atunci când vorbim de prospețime. Iarba este frumoasă când are această culoare și amintește de mediul vostru natural. Culoarea Florii Soarelui, floarea zodiei voastre. Culorile savanei și culorile camel sunt ale domnilor născuți în acest semn zodiacal. Culoarea aurie ca Soarele, patronul vostru astral, este o culoare care nu trebuie să lipsească din casa voastră.

Fecioara- Grejul, Bejul, Griul în combinație cu maro(culoarea pământului și a lutului frământat de olari). De galben nici nu mai încape vorbă, dar am spus de el și la Gemeni(citiți), deoarece este culoarea planetei Mercur. Culorile spiritelor superioare ale zodiei le găsiți în mantia Fecioarei Maria(iconografie), dar nu vin bine oricui, deoarece este o chestiune de karmă creștină și de credință vie, reală.

Balanța- Albastru-verde este o combinație specifică acestei zodii și își are originea în culorile Planetei Venus. Culorile arămii ale toamnei, ce amintesc de frunzele de pe aleile parcurilor. Și culorile Crizantemelor și Dumitrițelor nu trebuie să lipsească din garderoba voastră. Evident, pot fi culori care să țină de karmă și să vă fie mult mai benefice, decât cele descrise de mine într-o analiza ultra-generală.

Scorpion- Pentru domni sunt două culori: negru și griul metalizat. Pentru femei culoarea este roșie(vezi ținutele Hot din Sex Shop). Cele mai multe native și nativi ai zodiei sunt mari amatori de aventuri pasagere și nu țin cont că sunt căsătoriți. Evident, că cei mai mulți Scorpioni se căsătoresc între ei sau cu femei de teapa lor. Sunt rare cazurile în istorie(Alain Delon) când am văzut iubiri reale la acești nativi.

Săgetător- Ca și frații și vecinii lor de zodiac, Scorpionii și Capricornii, natura aventurieră dă și culorile, dar și tatuajele cu semnificație. Albastrul turquoise este culoarea lor, de aceea cei mai mulți au culoarea ochilor așa. O culoare de ochi pe care eu personal nu o plac. Sunt reci, distanți și semnifică trădarea. Unii spun că ochii lor bat în verde, dar mint. Sunt puțini Săgetători cu ochi verzi pe Planetă…

Capricorn- Săgetătorii cu ochii căprui sunt de fapt Capricorni. Culoarea zodiei este culoarea mantiei călăgărilor, de aceea iubesc culorile terne și prăfuite. Când vedeți persoane îmbrăcate sexy în această zodie să fugiți(Sexy Brăileanca, Eva Kent, etc.). Bărbații iubesc femeile șterse, cu ținute terne,cu șorț de bucătărie- femeile tip menajere. Ei au voie să facă de toate, inclusiv să prea-curvească(Biblie), scuzați!…

Vărsător- Sunt două culori importante care guvernează acest semn zodiacal: albul imaculat și movul imperial. Mai este și vișiniul din catifeaua pan, simbol al nobleții în ținută. Ați văzut orhideele imperiale? Acolo vedeți paleta de culori și de feminitate care caracterizează domnițele acestui semn zodiacal. Culorile strălucitoare care amintesc de Lună, Soare, Stele. Albastrul Tare, Verdele tare, etc. Culori pe care numai voi le puteți purta. Unele vă pot face rău(karma personală).

Pești- Culorile mării pe timp de furtună vi se potrivesc. Culori neclare, cum este marea pe timp de furtună. Să nu vă mirați că au ajuns droguri la mal. Cei mai mulți nativi ai zodiei sunt plini de vicii:droguri, dependență sexuală, alcoolism, păcănele, pariuri. Fustele domnelor chiar lungi amintesc de alge marine, nisip și nesiguranță.