Horoscop Azi

Care sunt cele mai ipocrite zodii? Astrologii au găsit 5 semne zodiacale cu 2 fețe

Pentru ca o relaţie de iubire să funcţioneze perfect, este nevoie ca aceasta să se bazeze pe respect reciproc şi pe încredere. De multe ori, astrele pot influenţa modul în care o persoană se comportă într-un cuplu.

Locul 5: Taur

Aceste persoane sunt foarte loiale, însă dacă partenerul a călcat strâmb, atunci şi ele se răzbună cu vârf și îndesat. Nu iartă niciodată și au abilitatea de a pica tot timpul în picioare. Bărbații Taur înșală mai des decât femeile din aceeaşi zodie.

Locul 4: Berbec

Nativii acestei zodii sunt gata oricând să mintă și să înșele. Pentru că simt nevoia de aventură, ei caută noi și noi orizonturi care să le satisfacă această poftă. Dacă află că partenerul nu le-a fost credincios, înșală la rândul lor.

Locul 3: Leu

Leii au un ego puternic și vor tot timpul atenție. Limitele pot fi trecute cu ușurință și înșală fără să conștientizeze ce au făcut. Deși poți crede că ești în siguranță lângă un Leu, adevărul este că ei sunt mereu în căutarea unei noi cuceriri.

Locul 2: Pești

Peștii sunt posesivi și geloși, însă mint și înșală fără să stea prea mult pe gânduri. Peștii se aseamănă cu nativii din Leu și nu ratează nicio șansa să-și facă partenerii geloși, mai ales dacă simț că aceștia sunt atrași și de altcineva.

Locul 1: Gemeni

Nativii din Gemeni sunt foarte „alunecoşi” și nu ar trebui să pui prea mare bază pe ei. Sunt foarte vorbăreți, însă pot ține foarte bine ascuns un secret. Nu același lucru se poate spune și când este vorba de secretele altora. Le divulga imediat și adaugă „condimente” pe deasupra.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie