Horoscop Azi

3 zodii care nu au încredere în ele

Taurii suferă mult dacă sunt insultați sau dacă li se scot în evidență defectele. Încrederea în sine le scade încă din școala generală, când iau contactul cu primele critici. Taurii încearcă toată viața să învețe să se accepte și să nu lase ca opiniile celorlalți să-i afecteze. Unii reușesc, alții nu prea.

Deși, Taurul este valoros ca individ ș ar avea cu ce să se laude, acesta va trece prin viață caracterizat de ceilalți ca fiind persoana cea mai puțin înfumurată sau narcisistă. Viața lor amoroasă are de suferit din cauza neîncrederii în sine. Unii Tauri se izolează și ajung să simtă povara singurătății. Trebuie să învețe să se iubească pe sine înainte de a putea iubi cu toată inima pe altcineva.

Balanța are diverse cicatrici și traume din cauza lipsei încrederii în sine. Perfecțiunea este un statut pe care nu îl vor atinge niciodată și, deși știu asta continuă să alerge către acest miraj. Dacă sunt înconjurați de oameni agresivi, aceștia vor contribui la continua stare de agitație și incertitudine a Balanței.

Se subestimează în orice situație și ajung să nu nu creadă că pot duce la final niciun proiect. Astfel, pierd respectul colegilor de muncă sau a partenerului de viață.

Peștele este cel mai sensibil din zodiac. Cuvintele celorlalți îl afectează și îi scad încrederea în el. Nu poate lua niciodată o decizie clară, acest lucru se datorează și faptului că nu are încredere în forțele sale. Faptul că evită să reacționeze și să-și arate adevăratele sentimente îl face pe Pește să devină extrem de suspicios și neîncrezător.