Horoscop Azi

Schimbări majore pentru 5 zodii în jumătatea anului 2019. Ce spune maestrul Mihai Voropchievici

Maestrul Mihai Voropchievici anunta schimbari mari pentru cinci zodii in jumatatea anului 2019.

Am sa fac o analiza pe modul cum se schimba si prioritatile, pentru ca schimbarile nu vin peste toate odata. Vin intr-o ordine”, a explicat maestrul Voropchievici.

TAUR

Pe cat e de abstract fata de ce-l inconjoara, vine ceva si il zgandara. Va trebui sa tina pasul cu schimbarile. Dupa jumatatea anului va trebui sa invete sa se adapteze si cum el este foarte ponderat, de aceasta data va trebui sa riste. Schimbarile vor fi atat la nivel personal, cat si profesional, nu bune ci chiar excelente.

CAPRICORN

Capricornii trebuie sa-si recunoasca slabiciunile, trebuie sa discute acum vrand-nevrand despre toate lucrurile care nu-i plac si sa asculte si parerile altora. Dupa luna iulie acesta poate empatiza cu cei din jur si sa afle ce-i lipseste mai ales in plan sentimental.

LEU

Leii vor trebui sa-si tempereze pornirile exuberante, sa aiba un pic de autocontrol. Din luna iunie acesta va trebui sa ”fure” de la Balanta un pic de diplomatie, un pic de calm ca sa-si domoleasca pornirile. Totodata, leul trebuie sa fie mai maleabil si sa accepte ca are si el slabiciuni.

FECIOARA

Au parte de o a doua jumatate a anului mai agitata care ii va face sa iasa din zona de confort, sa se reinventeze. Vor trebui sa-si aduca o schimbare in viata personala sau profesionala si sa incerce sa vada ce e cu relatia de cuplu. Sfatul total pentru Fecioare: Lasa logica si dogmatismul deoparte!

PESTI

Pestii trebuie sa iasa din visare, sa ajunga cu picioarele pe pamant si sa incerce sa-si controleze viata. Sunt incarcati cu responsabilitati si trebuie sa ia decizii rationale, concrete. Sfat pentru Pesti: Nu permiteti nimanui sa intre in viata voastra, sa va faca ordine si sa decida pentru voi!

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie