Horoscop Azi

Horoscop săptămânal 15-21 aprilie. Luna plină în Balanță aduce echilibru

Horoscopul: Horoscop săptămânal 15-21 aprilie 2019. Ce rezervă astrele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărăstor, Pești.

Din data de 17 aprilie, când vom intra sub Lună Plină în zodia Balanță, va trebui să fim mai diplomați și să dăm dovadă de mai mult tact în relaționarea cu cei din jur. Pe de altă parte, vom fi favorizați să ne regăsim liniștea interioară și echilibrul.

Horoscopul: Horoscop săptămânal BERBEC

Starea de apatie din ultima perioadă dispare, poate și pentru că Marte, guvernatorul vostru, vă aduce vești bune cu privire la un succes financiar sau profesional. Pe weekend, apare posibilitatea de a pleca într-o minivacanță.

Uranus va călători prin casa banilor, a veniturilor, a bunurilor și a posesiunilor. Acest lucru indică faptul că valorile dumneavoastră se schimbă. Lucruri pe care le credeați importante în trecut, nu vor mai fi în viitor. Fiți flexibili!

Horoscopul: Horoscop săptămânal TAUR

Luna Plină le va cere mai multă responsablitate în sectorul sănătății și nativii sunt sfătuiți să încerce să elimine stresul și oboseala din viața lor pentru a evita posibilele complicații.

Veți renunța la vechile limitări pe care vi le-ați autoimpus. Este posibil că o relație care a strălucit se va termină în aceste zile din cauza faptului că va temeți de schimbări. Simțiți dorință de a va eliberă.

Horoscopul: Horoscop săptămânal GEMENI

Luna Plină, de această dată, nu va mai permite continuarea parteneriatelor care nu mai funcționează și care le inhibă dezvoltarea, deci dacă ceva nu s-a încheiat la finele lunii trecute, de această dată se va sfârși și va fi fără regrete.

Soarele pe casa subconștientului poate aduce o mai mare tendință către izolare, însă, totodată și o mai mare determinare de a-și pune ordine în gânduri.Se pare că Uranus amestecă puțin cam mult lucrurile și ies la iveală niște secrete. Dacă cineva a uneltit împotrivă dumneavoastră, acum va ieși la iveală totul. Oricum, veți deveni mai limpezi în gândire.

Horoscopul: Horoscop săptămânal RAC

Racii vor avea parte de energia Soarelui în sectorul prietenilor și vor fi determinați să-și petreacă mai mult timp alături de persoanele din anturaj, să socializeze mai mult, ba chiar să-și facă planuri în comun.

Vi se pare că obiectivele, visurile și speranțele pe care vi le-ați făcut pentru viitor nu se mai potrivesc. Începeți să vedeți stiluri noi de viață și diferite față de cele de până acum. Nu sunteți dispuși să va mulțumiți cu ce ați realizat până acum și veți face corectările necesare.

Horoscopul: Horoscop săptămânal LEU

Luna Plină poate aduce, de această dată cu o mai mare determinare, finalizarea unor studii, înscrierea la niște cursuri sau chiar obținerea unui job, unei burse în străinătate. Pe de altă parte, se conturează tensiuni în relația de cuplu, cauzele fiind neînțelegeri mai vechi nerezolvate.

Uranus trece prin partea de sus a diagramei dumneavoastră și asta va aduce schimbări în ceea ce privește statutul social, reputația și profesia dumneavoastră. Veți avea șansa să lucrați într-un domeniu nou. Examinați-va viață și faceți schimbările necesare.

Horoscopul: Horoscop săptămânal FECIOARĂ

Contextul astrologic poate traduce ieșirea la suprafață a unor secrete din cuplu, posibil chiar trădări. La modul general, în plan amoros vor exista provocări care pentru afi trecute va fi nevoie de foarte multă înțelepciune.

Sunteți forțați să obțineți noi perspective pe care nu le-ați mai avut înainte. Puteți face acest lucru prin noi călătorii neașteptate sau aveți șansa de a beneficia de o educație suplimentară.

Horoscopul: Horoscop săptămânal BALANȚA

Atenție la starea de sănătate care poate fi fragilă ca urmare a slăbirii sistemului imunitar. Mercur poziționat pe casa relațiilor va aduce mai multă comunicare cu persoana iubită și copiii și, totodată, o capacitate mai mare de exprimare a sentimentelor și trăirilor interioare.

O veche ordine din viață dumneavoastră va dispărea pentru a creă spațiu uneia noi care să apăra. Este posibil să primiți o moștenire și astfel să scăpați de datorii mai vechi. Concentrați-vă pe resursele altora, în special ale soților sau partenerilor de afaceri.

Horoscopul: Horoscop săptămânal SCORPION

Mercur poate favoriza un loc nou de muncă, cu precădere desfășurat peste granițe. În această săptămână există posibilitatea de a se recupera o sumă de bani.Vă doriți mai multă libertate și vreți să încercați lucruri noi, neobișnuite și excentrice. Nu priviți schimbările că pe o amenințare. Pot fi că o oportunitate de a va trăi viață mai liberi!

Horoscopul: Horoscop săptămânal SĂGETĂTOR

Din punct de vedere profesional și financiar se cere mai multă prudență în decizii, dar mai ales în acțiuni. Nu se întrevăd probleme majore, însă orice risc asumat necorespunzător poate răsturna situația.

Vă doriți noi responsabilități care să va ofere șansa unor noi provocări. Gândiți-va să faceți schimbările conștienți că și corpul dumneavoastră le va acceptă și va răspunde pozitiv. Veți avea șansa să învățați noi tehnici legate de muncă.

Horoscopul: Horoscop săptămânal CAPRICORN

Pot apărea noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor, noi contracte și parteneriate profitabile. Cu toate acestea se recomandă evitarea cheltuielilor care nu sunt necesare.Este un moment prielnic pentru autoexplorarea creativă.

Descoperiți noi modalități de recreere și de divertisment amuzante. Veți adopta și un mod nou despre felul în care puteți expune în ceea ce faceți talentul și expresia artistică.

Horoscopul: Horoscop săptămânal VĂRSĂTOR

Viață de acasă suferă schimbări radicale. Poate fi vorba chiar și despre schimbarea domiciliului. Acum se pot rupe și legături cu trecutul, mai ales că va doriți să scăpați de obiceiuri vechi și obositoare.

Dacă la Luna Plină formată la finele lui martie nativii nu au avut curaj să ia o decizie radicală și să facă o schimbare în viață, vedem ca acum să fie dispuși inclusiv să plece în străinătate pentru un loc de muncă mai bun. În plan sentimental se întrevăd îmbunătățiri și nu este exclus ca nativii să demareze un proiect alături de persoana iubită.

Horoscopul: Horoscop săptămânal PEȘTI

Deschideți o fereastră către oportunități care va vor solicita gândirea, care va vor extinde și schimbă propria lume. Schimbarea va pune accent pe propria viață în toate domeniile: prieteni, vecini, rude, afaceri.

La modul general, Peștii vor reuși să dizolve niște gânduri negative și niște frământări interioare și să-și reaștearnă echilibrul cu ei înșiși, inclusiv în sectorul sentimental.