Horoscop Azi

4 Zodii care au parte de multă FERICIRE în următoarea partea a anului 2019

Fericiea este ceva ce apreciem cu toții, dar este încă un concept foarte evaziv. Are multe definiții și se pare că este ceva foarte subiectivă pentru toată lumea. Unii ar putea căuta fericirea în religie, alții ar putea să o găsească în lucruri materiale, iar alții ar putea să o caute în relații.

Este un subiect care ar putea fi dezbătut pentru mult timp și totuși nici o concluzie nu ar putea fi trasă. Cu toate acestea viața întreagă este despre exercitarea fericirii. La urma urmei, cu toții ne luptăm în această lume materială pentru a ajunge într-o oarecare măsură în acea pace a minții.

Următoarele sunt cele patru semne care ar găsi fericire și entuziasm în 2019 mai mult decât celelalte:

1. Gemeni

Anul 2019 este anul în care te vei simți împăcat cu tine însuți. Nimic nu te va împiedica din a fi creativ și a te exprima în orice manieră dorești. Este ca și cum în anii trecuți ai investit în dezvoltarea ta personală, iar acum ești pregătit să ai încredere totală în tine și să fii mândru de asta.

Independența ta va crește frumos în 2019, când vei lua cât mai multe provocări în mâinile tale. Nu vei mai căuta ajutorul altora, căci te- ai echipat cu toată încrederea de care ai nevoie

2. Leu

Mulți oameni presupun că demonstrezi încredere și că nu ai nicio slăbiciune vizibilă doar pentru că ești un Leu. Însă adânc în interiorul tău ești conștient de multiplele tale slăbiciuni și de nesiguranța ta care te chinuie din când în când, motiv pentru care aștepți de multe ori validarea altora.

Cu toate acestea, în acest an vei renunța la toate aceste laude și îți vei descoperi cu adevărat încrederea interioară care nu va avea nevoie de nicio validare de la alții. Vei învăța de fapt să îți accepți slăbiciunile și nesiguranța și să lucrezi la ele.

3. Balanță

Conform semnului zodiacal, găsești mulțumire în pace și armonie, care te-au cam evitat până acum. Acesta este, în mare măsură, motivul pentru care încerci mereu să eviți conflictele și să depui eforturi pentru a rezolva pașnic orice discuție în contradictoriu. Pur și simplu nu vrei să fi plasat într-o poziție ofensivă.

Un alt motiv pentru care eviți să intri în discuții este că s-ar putea să fii nevoit să îți exprimi opinia, care de multe ori nu poate fi pe placul tuturor. Situațiile și circumstanțele din 2018 te duceau exact în punctul în care te găseai în confruntare directă cu alții.

În 2019, acest lucru se va schimba, întrucât vor apărea tot mai mulți oameni pozitivi în viața ta, care te vor ajuta să răspândești pozitivitatea și să te simțiți bine în pielea ta.

4. Săgetător

Știm cu toții că ai o natură spontană și că nu poți funcționa într-o rutină programată. Deci, anul 2019 va aduce cu el multe oportunități care îți vor satisface spiritul rătăcitor și nu te vei mai simți contrâns de activități monotone.

Ți se va cere pur și simplu să ieși din zona ta de confort și să ai experiențe noi care vor fi posibile numai dacă ești dispus să faci și tu un efort și știm că îți va plăcea la nebunie.