Horoscop Azi

Femeile Răului din zodiac. Seamănă ură și suferință pe unde trec

Se spune că toate femeile au o doză de răutate. Și astrele au ceva de spus în această privință, astfel că unele native sunt fruntașe în ceea ce privește arta de a fi malefice. Iată care sunt cele 3 zodii care ar putea câștiga cu ușurință rolul de Vrăjitoarea cea Rea.

Scorpion

Cea mai răzbunătoare din zodiac, femeia Scorpion nu uită şi nu iartă. Odată ce i-ai greșit, pregătește-te să ai o viață de coșmar. Îşi satisface orgoliul umilindu-i pe cei care i-au greșit și te va lovi mereu acolo unde te doare cel mai tare. Are un stil de a-şi exprima părerile care îţi strivește personalitatea şi îţi distruge stima de sine.

Femeia Scorpion te va iubi cu toată ființa ei, fără a-și știrbi mândria, dar, dacă i-ai greșit, pregătește-te să plângi. Se va folosi de manipulare și șantaj pentru a ieși cu bine din orice situație. În schimb, dacă ești sincer și loial, vei avea parte de cea mai iubitoare și devotată femeie, care îți va fi mereu alături.

Taur

Femeia din zodia Taur te va răni doar cu privirea. Nu are nevoie de prea multe cuvinte ca să te rănească. Ea judecă foarte mult şi crede că are întotdeauna dreptate. Odată ce și-a format o părere despre tine, îți va vedea doar defectele și nu o poți îndupleca.

În dragoste, își va idealiza partenerul și va da vina pe factorii externi dacă ceva nu merge bine. Totuși, dacă o rănești, nu vei scăpa de furia cuvintelor ei și de valul de critici pe care îl va arunca asupra ta. Dacă se va simți protejată, vei avea parte de o parteneră iubitoare care se va pune pe locul doi pentru tine.

Leu
Această nativă vrea să fie mereu în centrul atenţiei, indiferent de situaţie. Nu suportă să vadă că cineva este mai plăcut decât ea, așa că este în stare să își trădeze prietenele sau să le fure iubiţii doar pentru a se bucura de atenție. Dacă o vei ignora, va plânge și va face scene.

Crede că totul i se cuvine și că poate controla pe oricine. Sunt soții iubitoare și mame devotate, câtă vreme le asiguri că nimeni nu este mai bun decât ele. Se vor descotorosi de tine cu ușurință dacă nu le oferi atenția de care au nevoie.