Horoscop Azi

Horoscopul saptamanii: 1-7 aprilie 2019

BERBEC 21.03-20.04: Pe masura ce veti capata cunostinte reale si utile, punctul de vedere va fi mai matur. Acesta este un timp ideal pentru recoltare si de aceea aveti si multe responsabilitati. Daca vreti sa straluciti, studiati cu seriozitate.

TAUR 21.04-21.05: Va place sa fiti independenti si fericiti, mai ales daca urmati propria cale. In aceste zile puteti atrage bogatii de la partenerul de viata care sa va ofere sansa sa va indepliniti cele mai pretentioase dorinte. Succes!

GEMENI 22.05-21.06: Acum aveti ocazia sa avansati in cariera si va sunt favorizate parteneriatele. Totusi, se creeaza situatii in care dumneavoastra veti deveni propriul vrajmas. S-ar putea sa va exprimati sentimente reprimate, pe care nici nu le stiati.

RAC 22.06-21.07: Continuati sa studiati si va bucurati de noi experiente. Calatoriti si va intalniti cu oameni noi din medii diferite, care va ajuta sa va largiti orinzontul. Acesta este un moment prielnic pentru a incepe un nou hobby.

LEU 22.07-22.08: Sunteti mai ingrijorati decat de obicei, mai ales din cauza unei mosteniri sau a unei proprietati comune. Amintiti-va ca trebuie sa va expuneti curajul de a fi cine sunteti si sa va exprimati fara teama sau scuze. S-ar putea chiar sa va implicati intr-o relatie cu cineva radical diferit.

FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca in aceste zile priviti totul cu mai multa obiectivitate si detasare. Lucrati mai mult ca de obicei. Fiti atenti la discutiile legate de politica, religie sau probleme sociale, deoarece ar putea degenera in certuri.

BALANTA 23.09-22.10: Este posibil sa va confruntati cu o disputa legata de o proprietate comuna, de o mostenire sau chiar de ceva legat de averea partenerului dumneavoastra. Este un moment prielnic pentru consolidarea relatiilor de acasa astfel incat sa va simtiti mai siguri pe viitor.

SCORPION 23.10-21.11: Ar trebui sa va stabiliti propriile prioritati si nu uitati sa fixati in topul listei evenimentele din familie, distractia si vacantele. Atitudinea dumneavoastra fata de relatiile cu cei din jur va fi una concilianta.

SAGETATOR 22.11-21.12: Casa, familia si viata privata continua sa fie in fruntea preocuparilor dumneavoastra. Desigur ca sunt discutii dar veti munci din greu si o faceti foarte bine daca va organizati singuri. Oricum, sunteti pe val!

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti ocupati! Intalniri, discutii cu frati, vecini sau rude, plus o preocupare atenta pentru scris, citit si studiu, iata cu ce va ocupati in aceste zile. Romantismul este situat la cote inalte si asta va ajuta sa va simpatizeze toti.

VARSATOR 20.01-18.02: In centrul atentiei dumneavoastra se afla castigurile, dar si cheltuielile de care nu v-ati ferit in ultima perioada. Va salveaza Venus, care promoveaza farmecul, diplomatia si atractia pentru toata lumea.

PESTI 19.02-20.03: Energia de care debordati va atrage situatii si oameni favorabili pentru dumneavoastra. Comunicarea cu cei din jur este facila si va faceti usor intelesi. Profitati de aceasta situatie!