Horoscop Azi

De ce este Scorpionul cea mai periculoasă zodie

Femeile Scorpion sunt frumoase și deștepte, dar au și câteva defecte peste care cu greu poți trece cu vederea.

Să începem însă cu calitățile. Sunt recunoscute pentru trăsăturile dulci și armonioase, buzele cărnoase, ochii mari și părul lung. Pe lângă asta, mai sunt și foarte inteligente. Au răspunsul la orice întrebare și te ajută să deslușești cele mai mari secrete ale lumii.

Foarte amabile, mereu acolo când ai nevoie de ajutor, par a fi prietenele perfecte la prima vedere. Cu toate acestea, renunță foarte ușor la persoanele din jurul lor, dacă le deranjează doar pentru o clipă. Nu privesc niciodată înapoi și calcă în picioare pe absolut oricine le greșește.

Trebuie să te ferești din calea lor, dacă știi că le-ai supărat cu ceva, pentru că nu trece mult timp până pun la cale planul de răzbunare. Vor găsi întotdeauna metode de a-ți întoarce răul făcut și nu vor avea regrete, deoarece consideră că așa este normal. Vor ca toată lumea să știe de frica lor și să iasă învingătoare întotdeauna din orice împrejurare.

Pe lângă toate acestea, aceste native sunt foarte critice cu tot ce se întâmplă în jurul lor. Trebuie mereu să comenteze și să critice. Răutatea și bârfa sunt defectele cele mai mari ale femeii Scorpion. Nu lua personal dacă auzi ceva rău despre tine din gura unei femei Scorpion. Trebuie să te gândești că așa sunt ele, nu se pot schimba și trăiesc doar pentru a-și demonstra superioritatea față de alții.

Încrezute și cu nasul pe sus, nu se pretează să schimbe nici măcar două replici cu cei pe care nu îi consideră inferiori. Se consideră mici prințese, cărora li se cuvine totul și pe care toată lumea trebuie să le venereze.

În ceea ce privește planul sentimental, este extrem de dificil să ții aproape de tine o femeie Scorpion, pentru că este foarte capricioasă și sensibilă. Trebuie să fii foarte atent la tot ceea ce faci și să nu o superi niciodată cu vreun lucru care poate părea neimportant pentru tine, dar nu și pentru ea.

Femeia Scorpion este geloasă și posesivă, pentru că ține foarte mult la ceea ce este al ei și are senzația că toate femeile încearcă să-i fure iubitul.