Horoscop Azi

Ce semnificaţie are expresia”Te iubesc” pentru fiecare semn zodiacal

Cu patru mii de ani în urmă, vechii babilonieni credeau că stelele puteau prezice sau reflecta trăsăturile caracterului și evenimentele umane. Deși știința astrologiei este acum considerată a fi arhaică, cele douăsprezece semne ale zodiacului sunt încă exacte in ceeas ce priveşte comportamentul uman.

Iată un ghid cu privire la ceea ce semnifică pentru fiecare semn zodiacal expresia „Te iubesc”.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

„Sunt îndrăgostit nebuneşte de tine”

Berbecii își pun iubita/iubitu pe un piedestal. Când spun ei: „Te iubesc”, ei recunosc că ești luna, soarele și stelele lor – Eşti cea mai importantă persoană din viaţa lor.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

„Am încredere în tine”

Dacă un Taur spune „Te iubesc”, ceea ce ei oferă cu adevărat este încrederea lor profundă și permanentă în tine – și te face să simti şi tu același lucru în legătură cu el.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

„Sunt eu însumi când sunt cu tine”

Poate fi dificil pentru Gemeni să se deschidă cu adevărat, pentru că deseori nu se înțeleg pe deplin. Deci, atunci când spun că te iubesc, este o declarație că tu ești singura persoană din lume în jurul căreia pot fi cu adevărat ei însusi. Și asta nu este ușor!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

„Nu mă părăsi niciodată!”

Racii tind să se îndrăgostească profund şi nebuneşte. Deci, când spun că te iubesc, îți spun că ești esențial în viaţa lor şi dacă-i vei parasi le vei zdrobi întreaga lume.

Leu (23 iulie – 22 august)

„Ai castigat.”

Prin natura lor, Leii, sunt foarte iubitori, dar poate fi foarte greu pentru ei sa fie stabili. Deși sunt carismatici și întotdeauna par a avea mulți oameni în jurul lor, când decid să ramână lângă o anumită persoana se gândesc foarte mult asupra deciziei lor.

Prin urmare, câștigarea dragostei unu Leu este unul dintre cele mai mari complimente pe care le-ați putea obține vreodată.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

„Aș putea construi un viitor cu tine”

Când o Fecioară spune „Te iubesc”, face o promisiune. Când o Fecioară își declară dragostea, se gândeşte cu siguranță la o releţie pe termen lung – așa că asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru asta.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

„Voi încerca întotdeauna să te înțeleg.”

Celor din zodia Balanţă le este foarte greu sa interacţioneze cu cei din jur. Dar armonia și justiția sunt primordiale pentru Balanţe, deci fac un efort extraordinar pentru a fi corecți și pentru a înțelege partenerii lor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

„Te voi proteja cu orice preț.”

Scorpionii tind să fie oameni încăpățânați, gelosi și chiar manipulativi. Dar dacă intraţi în graţiile lor, vor mișca cerul și pământul pentru a vă menține în siguranță. Deşi Scorpionii nu îşi afișază afecţiunea în public, aceştia sunt întotdeauna loiali față de cei dragi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

„Sunt într-adevăr implicat – pentru moment, oricum”

Săgetătorii iubesc libertatea şi plăcerea. Desigur, unii dintre ei sunt capabili de iubire de durată, dar, în general, preferă să treacă de la o iubită la alta. Asta nu înseamnă că proclamațiile lor despre dragoste nu sunt autentice.

Pur și simplu înseamnă că devotamentul lor este de scurtă durată.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

„Să reușim împreună.”

Capricornii sunt incredibil de ambițioși şi sunt oameni de carieră. Deși uneori au probleme în viața lor amoroasă- din moment ce o relație înseamnă timp petrecut departe de a atinge un alt scop de viață – ei sunt extrem de pricepuți să facă cea mai favorabilă decizie în orice circumstanță.

Deci, dacă se întâmplă ca partenerul vostu să fie Capricorn, vă puteți aștepta să faceți parte dintr-un cuplu de succes.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

„La bine şi la rău, voi rămâne adevărat cu tine”.

Vărsătorii au o problemă cu monogamia. Angajamentul îi sperie. Dar dacă un Vărsător îşi învinge această temere și îşi mărturiseşte dragostea față de voi, puteţi fi siguri că sunteti cel mai important în viata lui.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

„Îţi voi ierta orice.”

Pestii sunt romantici incurabili. Sunt dedicați și empatici fără cusur. Dacă un Peste spune „te iubesc”, înseamnă că îţi va ierta aproape orice crimă.