Horoscop Azi

Care este cea mai bună și cea mai rea femeie, în funcție de semnul zodiacal!

Vrei sa stii ce loc ocupi in clasamentul bunatatii sau, din contra, al rautatii? Articolul de mai jos va elucida misterul!

1. Sagetator

Femeile Sagetator pot fi cei mai duri critici, dar ca prietene nu te vor umili niciodata asa cum fac adesea cu ele insele. Ii sprijina pe cei din jur si va ajuta sa va folositi de intregul potential.

Sunt generoase si se gandesc in primul rand la ceilalti, ceea ce duce adesea la neglijarea propriilor sentimente si nevoi, iar aceasta ar putea cauza conflicte intr-o relatie. Sagetatoarele sunt prudente in pat, dar odata ce le-ati inlaturat rezistentele, ati castigat definitiv o parte din inima lor.

2. Pesti

Femeile Pesti par la inceput foarte timide, dar odata ce le-ai patruns in suflet iti vei da seama ca cei mai buni oameni sunt un pic mai precauti. Ele sunt cele in care poti avea cea mai mare incredere dintre toate semnele zodiacale.

3. Capricorn

Sunt perfectioniste innascute. Femeile Capricorn vor fi intotdeauna cele care domina intr-o relatie. Totodata, daca trebuie, va vor apara impotriva oricui si a orice.

4. Balanta

Femeile Balanta sunt cele mai binevoitoare dintre toate semnele zodiacale. Se straduiesc sa fie intotdeauna pozitive si fericite, dar sufera mult cand cineva le raneste. Sunt darnice intr-o relatie si evita sa-si puna nevoile pe primul plan.

Ca partener nu trebuie sa le tineti din scurt si nu trebuie sa fiti gelos. Au un temperament calm care izbucneste rar, dar cand se intampla ceva iesit din comun, spun vorbe dure pe care apoi le regreta.

5. Gemenii

Femeile Gemeni au doua fete foarte diferite. Jumatate din timp sunt distractive si deschise, cealalta jumatate a timpului fiind posomorate si negativiste. Intr-o relatie, incearca mereu sa ascunda ceea ce nu le place la ele, dar este ceva ce trebuie sa invatati, sa acceptati si sa iubiti, daca ele nu o pot face.

Faptul ca femeile Gemeni sunt pe locul cinci in top are de a face cu loialitatea si increderea pe care o pretuiesc in celalalt.

6. Varsator

Sunt de obicei cele mai ciudate dintre toate semnele zodiacale, dar ciudat nu este intotdeauna ceva rau. Una dintre cele mai bune calitati ale lor este ca privesc defectele voastre ca pe ceva demn de admiratie, iar defectele lor ca pe ceva demn de ura. Gandesc in exces, mai mult decat oricare alt semn zodiacal, asa ca va trebui sa ascultati mereu scenariile pe care si le fac si aceast lucru poate fi frustrant pentru d-voastra.

7. Leu

Femeile Leu vor face orice pentru persoana pe care o iubesc si se simt atrase de oameni care nu se implica. Nu primesc niciodata sfatul prietenilor iar cand este vorba de dragoste, continua sa se invarta in aceleasi cercuri vicioase. Nu sunt prietene rele, ci aleg persoane nepotrivite, care nu vor pur simplu sa se implice.

8. Rac

Femeile Rac au o inima de aur, nu sunt prietene rele, ar fi chiar unele dintre cele mai bune, daca nu ar respinge atat de mult oamenii. Vor sa iubeasca la fel de mult pe cat se tem de iubire si astfel stau mai mult singure in drumul lor spre o relatie sanatoasa. Adevarul este ca le pasa chiar daca ele pretind ca nu si par astfel dure.

9. Taur

Cu femeile Taur este cel mai dificil de a intra intr-o relatie dintre toate zodiile, pentru ca ele nu vor sa se implice. Dintre toate semnele, ele frang cel mai rau inima. Fac totul in ritm propriu, iar daca le presati fug. Sunt dureros de independente iar daca reusiti sa le cuceriti inima, considerati-va o specie rara.

10. Berbec

Femeile Berbec se grabesc foarte tare sa se implice intr-o relatie, iar asta poate fi un pic intimidant pentru cei cu care se intalnesc. Personalitatea lor puternica poate atrage pe cineva, dar poate fi si o piedica cand este prea multa. Au un exterior dur si sunt irascibile, dar odata ce le cunoasteti, veti vedea ca de fapt sunt sensibile.

11. Fecioara

Femeile Fecioara sunt cele mai critice dintre toate semnele zodiacale. sunt perfectioniste, asa ca atunci cand esueaza, se vor simti distruse si se vor autoacuza. Mai mult decat atat, devine obositor sa incercati sa convingeti o femeie Fecioara sa se vada prin ochii vostri, cand, orice ati spune, este contracarat cu negativitate.

Este dificil sa fii cu cineva care nu numai ca nu se iubeste pe sine, dar va face si pe d-voastra sa va simtiti neiubit.

12. Scorpion

Femeile Scorpion sunt cele mai inspaimantatoare dintre toate semnele zodiacale, pentru ca sunt abuzive si controleaza toate relatiile. Sunt de asemenea dureros de insensibile, astfel incat daca doriti sa va implicati intr-o relatie cu ele trebuie sa aveti pielea groasa, caci va vor spune orice pe sleau si fara menajamente.

Nu sunt rele, ci sunt sincere si nu se abtin. Sunt nemiloase cand sunt contrariate. Dintre toate semnele, lor le este cel mai greu sa se indragosteasca, dar odata ce acest lucru se intampla, le aveti pentru totdeauna.