Horoscop Azi

Peștii, cei mai sufletiști nativi din tot zodiacul

Zodie a misterului, care simbolizează încheierea unui nou ciclu și așteptarea unui nou început, Peștii sunt nu doar o zodie a misterului, ci și cei mai sufletiști nativi din tot zodiacul.

Au o putere imensă de acceptare

Printre cele mai importante trăsături ale acestora se numără imensa putere de acceptare, deși sunt de cele mai multe ori foarte greu de înțeles.

Dar tot Peștii sunt acele persoane sensibile, sentimentale și uneori foarte emotive, cu o imaginație fără limite, de parcă nu ar aparține acestei lumi.

Atenție însă că Peștii sunt extrem de ușor influențabili și îi afectează absolut tot ce se întâmplă în jurul lor. Pe de altă parte, dacă aveți nevoie de un prieten adevărat, Peștele este cel ai potrivit, pentru că nu vă vor lăsa niciodată la greu.

Din păcate însă, grație generozității prea mari, sunt dezamăgiți și au în viață multe necazuri. Chiar dacă sunt cei mai sufletiști din tot zodiacul, Peștii au momentele lor în care sunt distanți, chiar reci și vor să fie lăsați să stea singuri.

Nu este deloc ușor să prinzi un Pește, pentru că e nehotărât și indecis dar dacă a luat o hotărâre, puteți fi siguri că va merge până în pânzele albe.