Horoscop Azi

Horoscop săptămâna 18-24 martie. Cei trei nativi care vor trece prin zile grele

Săptămâna 18-24 martie a venit în forţă cu vreme frumoasă, temperaturi ridicate, însă nu la fel de frumoase vor fi şi veştile pentru unii dintre nativi. Se anunţă zile grele pentru trei nativi, care vor da de greu.

În continuare vă prezentăm care sunt cei trei nativi care nu vor avea o săptămână uşoară şi în care trebuie să se concentreze mai mult pentru ca lucrurile să le iasă bine.

Berbec

Berbecii nu vor avea o săptămână foarte bună în plan sentimental şi asta din cauza orgoliului lor. Nativii Berbec uită să lase de la ei şi au tendinţa de a da vina mereu pe partener. Mare atenţie, deschideţi ochii şi veţi vedea că lucrurile nu sunt atât de complicate dacă învăţaţi să comunicaţi.

Scorpion

Nativii Scorpion vor avea o săptămână solicitantă la lucru. Se anunţă anumite schimbări, planuri noi, proiecte din ce în ce mai interesante. Însă chiar dacă aceste lucruri sună într-un fel bine, noile sarcini solicită şi mai multă muncă, atenţie şi dăruire, astfel că nativii Scorpion vor fi nevoiţi chiar să stea şi peste program.

Peşti

Nativii Peşti nu vor avea o săptămână tocmai bună din cauza unor probleme de sănătate care nu le dau pace. Vizita la medic va fi, însă, benefică, pentru că în final totul se va rezolva. Până atunci, însă, nativii Peşti vor trebui să stea în repaus o perioadă.