Horoscop Azi

Acest An este magic pentru trei zodii – previziuni astrale detaliate

Oricum le-ar fi anul nativilor din cele 12 semne zodiacale, toți vor avea lecții importante de învățat.

BERBEC

2019 va fi un an mai bun decât cel care a trecut. Dacă îți vei stabili ritmul și îți vei delimita clar teritoriul și obligațiile, vei reuși, încă din primele trei luni ale anului, să-ți redobândești echilibrul pierdut de ceva timp.

Vei dovedi calități de lider incontestabile. Odată ce te vei simți în siguranță pe plan profesional, îți vei îndrepta atenția către familie și casă, scrie astiriactuale.net

Vei cheltui mult pentru ceva reparații și modernizări ale locuinței, pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp și dispoziție. Dacă în prima parte a anului cariera va fi pe primul loc, în partea a doua, mai ales din septembrie, viața de cuplu și de familie va înflori, în contextul unei călătorii foarte interesante.

TAUR

Începe un an al realizării principalelor obiective. Este adevărat că realizările palpabile ar putea să întârzie chiar până în decembrie, dar câtă vreme te concentrezi pe fiecare pas și îl evaluezi pozitiv, satisfacția va fi continuă.

Succesul va fi facilitat de sprijinul unui grup puternic – fie că e vorba despre un grup profesional, fie că este familia, cu relațiile ei influente.

În prima parte a anului, mai ales în mai, va trebui să te abții de la cheltuielile mai extravagante. Abia din iunie situația ta financiară se va relaxa, devenind din ce în ce mai bună către sfârșitul anului. După o lungă perioadă de pregătiri și acumulări, ultimele patru luni ale anului vor aduce rezultatele așteptate.

GEMENI

Două lucruri te vor preocupa cu prioritate în 2019: relațiile și banii. Nu în sensul că ai putea avea probleme deosebite, ci în sensul că vei cultiva și vei studia mai mult aceste două aspecte ale vieții.

În privința banilor, va exista o perioadă de recul, undeva, în a doua jumătate a lunii mai. Relațiile, însă, se vor diversifica și vor fi din ce în ce mai interesante.

Activitatea profesională și viața personală se vor subsuma acestor două mari priorități. Perioada cu cele mai mari oportunități va fi cea cuprinsă între 4 aprilie și 7 august, când Venus se va afla în zodia ta. Atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, atunci vei putea face cele mai bune opțiuni.

RAC

Prezența lui Saturn în zodia ta pe toată durata anului, fac din 2019 un an al exigenței ridicate și al avansului încet dar solid.

Chiar dacă ți-ai propus mari schimbări și inițiative cu aplicare imediată, te vei opri ca să analizezi și ca să obții cele mai bune condiții de realizare.

Vei dedica mult timp îmbunătățirii cunoștințelor și abilităților profesionale, în scopul valorificării nivelului ridicat de creativitate.

O decizie luată între 15 ianuarie și 2 februarie va influența mersul lucrurilor pentru tot restul anului. Limitările tale personale vor fi cele obișnuite: neîncrederea în sine și nemulțumirea față de propriile realizări. Lasă-te influențată de cineva mai optimist!

LEU

Cum în 2019 nu vor intra în zodia ta planete cu rol major, probabil că nu vei simți niciun fel de urgențe, presiuni și priorități.

Ar putea fi un an de relaxare și acumulare de capital intelectual și spiritual. Dar ar putea fi și un an de timp risipit. Ești pe muchie între aceste două tendințe.

Perioada cu cele mai multe realizări și cel mai consistent progres va fi din iunie până în octombrie, cu un vârf în august.

Pe de altă parte, a doua jumătate a lui aprilie va fi confuză și nespornică. Evită deciziile importante în această perioadă. Anul va aduce mai multă stabilitate decât te aștepți, atât pe plan profesional cât și în viața de familie și în realțiile personale.

FECIOARĂ

Procesul de schimbare care a început în septembrie va continua pe tot parcursul anului 2019. Până acum ai tăcut și ai înghițit, ai muncit și pentru tine, și pentru alții, te-ai făcut că nu observi răutățile și nedreptatea.

De acum vor începe să apară și pentru tine rezultatele. Jupiter rămâne în zodia ta până spre sfârșitul lunii septembrie, ceea ce îți asigură mersul înainte.

La începutul lunii aprilie va apărea o nouă sursă de venituri. În august, înainte de a semna un contract de orice natură, va trebui să-l citești cu atenție. În privința relațiilor, încep să te intereseze persoanele diferite de tine. Vei renunța la comoditate și siguranță, iar viața va fi mult mai interesantă.

BALANȚĂ

Pentru tine, 2019 va fi un an al creativității, inclusiv într-un domeniu artisitic. Cele mai mari realizări se vor produce în lunile februarie, martie și aprilie și vor fi intermediate de partenerul tău sau de un prieten foarte apropiat.

Principalele obstacole care vor interveni după această perioadă vor fi legate de formalități și birocrație sau de înmulțirea și complicarea unor examene, testări, atestate.

Din aprilie până în august, în viața ta va fi prezentă educația – fie vei studia, fie vei preda.

În ultima parte a lunii septembrie se vor concretiza cele mai multe dintre eforturile tale. Atenție în mai și iunie la bani: s-ar putea să ți se strecoare cam ușor printre degete.

SCORPION

Anul 2019 va fi pentru tine un al consolidării situației profesionale. Chiar dacă vei fi la un job nou, ceilalți vor simți că fără tine lucrurile n-ar funcționa.

Din martie până în septembrie, vei da cele mai bune rezultate muncind în echipă. Sunt lângă tine câteva persoane cu care te armonizezi frumos și creativ.

În mai și/sau iunie, sunt condiții să călătorești cu un grup de prieteni care pot să fie chiar acești colegi.

Proiectele inițiate pe cont propriu dau cele mai bune rezultate din octombrie până în decembrie. Pe plan personal, luna martie ar fi termenul limită să te retragi din ceva care nu merge. Cu cât mai repede o faci, cu atât mai ușor te vei adapta apoi.

SĂGETĂTOR

Anul 2019 va debuta cu o perioadă de aparentă stagnare. Nici norocul tău obișnuit, nici dinamica și nici spontaneitatea care te caracterizează nu se vor manifesta.

În plus, între 4 ianuarie și 5 mai, rămâi fără sprijinul lui Jupiter. Dacă nu-ți planifici acțiuni hazardate în această perioadă, nu va fi nicio problemă. Această stagnare te va feri să înaintezi într-o direcție dezavantajoasă.

Din mai până în septembrie, însă, vei avea cele mai mari realizări din acest an. Influența extinsă a lui Venus asupra semnelor de Aer – Gemeni, Balanță, Vărsător – va face ca Săgetătorul să-și găsească parteneri și să aibă relații foarte reușite cu cineva din acest grup de zodii.

CAPRICORN

Intri în anul 2019 cu niște decizii restante de la sfârșitul anului trecut. Între 6 ianuarie și 6 februarie, se produc clarificările.

Fie vei lua hotărârea corectă, fie că vei renunța la unele dintre intenții. În cursul lunii ianuarie, vei lua o decizie care va influența într-un fel tot restul anului. Perioada iulie-septembrie va fi cea mai bună perioadă a anului pentru tine.

Profesional, cele mai mari succese le vor avea Săgetătorii care ocupă poziții oficiale și profesorii. Un domeniu în care îți va merge bine va fi cel financiar.

În materie de relații, comunicarea cu cei din grupe diferite de vârstă va fi o permanentă provocare de-a lungul acestui an. Între aceștia, părinții și copiii, deci sfera familială va fi cea mai afectată.

VĂRSĂTOR

Încă de la începutul anului 2019, vei ști că te simți altfel. În ce fel „altfel”, va depinde de unele decizii și acțiuni din ultimii doi ani. Va fi un an oarecum haotic în privința banilor.

Nu-ți vor lipsi, dar îi vei încasa în salturi. Va trebui să-ți organizezi casa și cheltuielile în consecință.

În domeniul relațiilor profesionale, semnele de Aer (Gemeni, Balanțe, Vărsători) vor fi coechipierii și colaboratorii ideali.

Deși n-ar strica să fie între voi un Capricorn care să vă țină cu picioarele pe pământ. Și tot semenele de Aer sunt ideale în ceea ce privește relațiile personale. Relația existentă va avea o perioadă bună din iunie până în octombrie.

PEȘTI

2019 va fi pentru nativii din Zodia Peștilor un an neliniștit, un an al căutărilor, poate chiar al rebeliunii. Jupiter, Neptun și Marte vor fi cele mai influente planete în zodia ta – toate, planete tari, care imprimă dinamism și hotărâre.

În plan profesional, vivacitatea ta o să-ți aducă succes. O promovare, o mărire de salariu sau schimbarea jobului cu ceva mai bun sunt posibile.

Începutul lui mai va fi un moment semnificativ. August și septembrie vor fi lunile de realizări maxime. Relații personale interesante se prefigurează, inclusiv romantice.

Vor fi implicate persoane din culturi diferite, sau care trăiesc la distanță de tine. Octombrie va fi luna surprizelor.