Horoscop Azi

5 zodii au ghinion în dragoste în luna martie

Cu toate că luna mărțișorului simbolizează venirea primăverii și reînvierea naturii, 5 native ale zodiacului nu se vor putea bucura pe deplin de frumusețea acestei luni, deoarece ghinionul le va bate la ușă și le va face să treacă prin momente cumplite. Fie că se află într-o relație sau sunt singure, planul sentimental le va provoca multe dezamăgiri.

Iată care sunt cele 5 zodii care vor avea parte de ghinion în dragoste în prima lună de primăvară:

Taur

În luna martie, dragostea va fugi de femeile Taur, deoarece astrele consideră că atenția, ambiția și determinarea lor trebuie îndreptate într-o altă direcție. Astfel, dacă planul profesional va atinge succesul, se pare că cel sentimental va fi destinat eșecului. Relația cu iubitul va da semne de slăbiciune în această lună, motiv pentru care vei începe să fii tot mai des îngrijorată cu privire la bunăstarea acesteia.

Leu

Adori să fii în centrul atenției, să primești complimente și să flirtezi, dar luna mărțișorului va fi caracterizată de singurătate și dezamăgire. În ciuda tuturor eforturilor tale de a atrage privirile sexului masculin, te vei bucura doar de aprecierea mamei și a prietenilor.

Balanță

Până acum, relația actuală ți-a adus doar bucurie și împlinire sufletească, dar de la o vreme lucrurile au început să se schimbe în mod negativ, fapt ce te întristează peste măsură. Astfel, prima lună a primăverii va aduce ghinion pe plan amoros, deoarece discuțiile din ce în ce mai aprinse, reproșurile și cuvintele dureroase te vor face să îți dorești tot mai mult să rupi legătura cu partenerul.

Scorpion

Singurătatea te-a împins până acum spre conversații cu diferite tipologii de bărbați, spre numeroase întâlniri romantice, dar niciuna dintre acestea nu ți-a scos în cale bărbatul visurilor tale. Cu părere de rău, nici luna martie nu-ți va aduce succesul pe plan sentimental. În schimb, te vei concentra asupra carierei și vei încerca să faci abstracție de golul imens din suflet, provocat de lipsa unui partener.

Capricorn

Nu-ți mai consuma toată energia spre găsirea unui partener, deoarece astrele nu sunt de partea ta în luna martie. Axează-te pe celelalte planuri ale vieții tale, deoarece aspectul sentimental nu-ți va aduce noutăți nici în această lună.