Horoscop Azi

Cand sunt impreuna au toata lumea la picioare. 12 cele mai pasionale si puternice perechi de zodii

1. Berbec – Balanta

Berbecul tinde să se îndrepte spre Balanta visatoare când vrea ceva semnificativ. Balanta cere o conexiune emoțională si își păstrează sentimentele pe pământ, în timp ce îngrijeste nevoia de aventură.

2. Taur – Fecioara

Un Taur vrea să fie curtat și sa i se cante serenade cu mari gesturi romantice. Ei sunt cei mai compatibili cu Fecioarele, care au, de asemenea, centrul lor de viata in jurul familiei.

3. Gemeni – Sagetator

Pentru ca Gemenii să fie dispusi să se angajeze in relatie, au nevoie de un partener care nu ii va lega niciodată și cu care se pot bucura întotdeauna de un râs bun. Sagetatorii inteligenți, extrovertiti sunt întotdeauna preferati si alesi de Gemeni.

4. Rac – Taur

Racii iubesc relațiile și nu doresc decât să împărtășească o legătură profundă și semnificativă cu cineva. Cea mai bună pereche a lor este de obicei Taurul care, de asemenea, prețuiește conexiunile emoționale mai presus de toate.

5. Leu – Berbec

Berbecul și Leul vor avea cele mai explozive argumente, dar și-ar arăta reciproc gesturi grandioase de iubire. Se potrivesc cel mai bine ca parteneri Berbecilor, care sunt la fel de pasionați ca și ei.

6. Fecioara – Scorpion

Fecioara ordonată va ține sub control Scorpionul cu ritmul lui rapid, în timp ce mintea deschisă a Scorpionului va ajuta la revelarea unei Fecioare rezervate.

7. Balanta – Gemeni

Balanta si Gemenii sunt o pereche astrologica perfecta. Amândoi sunt parteneri de conversatie excelenti și se stimulează reciproc mental. Balanta stabilă ajută, de asemenea, Gemenii să se așeze din nou pe pamant și să se confrunte cu realitatea.

8. Scorpion – Pesti

Scorpionul și Pestele, cele două semne cele mai emotive ale zodiacului, sunt potrivite unele pentru altele. Se înțeleg între ele în mod intuitiv, iar relația lor se bazează pe o înțelegere reciprocă a nevoilor celuilalt.

9. Sagetator – Varsator

Varsatorul se identifica cu nevoia lor de a fi in miscare si nu va dori niciodata sa ii lege. Sunt ambii la fel de aventuroși și deschisi, asigurându-se că nu există niciodată un moment plictisitor în relația lor.

10. Capricorn – Fecioara

Ei lucrează foarte bine cu Fecioarele, care sunt la fel de concentrate și ordonate ca ei. S-ar putea să se întâlnească chiar și într-un magazin de papetărie, cand isi refac stocul de agende planificatoare.

11. Vărsător – Balanță

Varsatorul iubitor de justitie se potriveste perfect dorintei de egalitate a Balantei. Balantele nu vor renunța niciodată la ideile lor și ii vor ajuta întotdeauna să deseneze pancardele pentru a se alătura unui protest.

12. Pesti – Capricorn

În timp ce in fata oamenilor, Pestii visatori și Capricornii focalizați pot să pară niște poli diferiți, în acest caz particular, opusii se atrag. Ambii își apreciază obiectivele celuilalt și, cel mai important, Capricornul poate trage Pestii înapoi atunci când se simt deprimati.