Horoscop Azi

Zodia care trece printr-o despărțire în luna martie

Luna martie nu vine cu vești tocmai bune pentru o zodie. Chiar dacă vine primăvara, unii nativi vor suferi în dragoste și vor trece printr-o despărțire neașteptată.

Când vine vorba de dragoste, racii sunt ghinioniștii zodiacului în luna martie. Acești nativi vor trece printr-o despărțire neașteptată și vor suferi enorm. Când totul părea a fi lapte și miere în relația lor, o decizie radicală schimbă totul.

Planurile acestora sunt date peste cap și nu există cale de întoarcere. Sufletul lor este făcut bucățele, iar așteptările pe care le-au avut din partea partenerului de viață au fost ruinate.

Nativii Rac vor avea nevoie de o perioadă lungă de refacere după această ruptură emoțională. Nimic nu le merge ca pe roate în luna martie acestor nativi. Într-o zi va răsări soarele și pe strada nativilor Rac.

Racul este sensibil şi are tendinţa de a se învinovăţi pentru despărţire. Natura lui emotivă îl va face să îi fie dor chiar şi de cele mai mici lucruri. De exemplu, să nu primească un mesaj de bună dimineaţa sau apeluri drăguţe la mijlocul zilei. Toate acestea îl vor face să realizeze că a pierdut ce avea mai bun.

Ești genul de persoană care nu păstrează amintirile,ci vrei să le îndepărtezi din inimă și minte. În plus,încearcă să uiți foarte repede cele întâmplate.