Horoscop Azi

Zodia Gemeni: Trasaturile care te fac speciala

Femeile din zodia Gemeni sunt cunoscute pentru gandirea lor optimista si pentru dubla personalitate, care le impiedica sa ia decizii rapide si le face sa se razgandeasca destul de repede.

1. O nativa din Gemeni este extrem de isteata si are abilitatea de a discuta orice subiect, de la politica la religie, calatorii pana la barfe legate de viata celebritatilor.

2. Ii place sa calatoreasca, sa experimenteze lucruri noi, sa cunoasca oameni interesanti si sa isi largeasca astfel orizonturile culturale. Stau excelent la capitolul comunicare si au o multime de prieteni.

3. Femeia din zodia Gemeni este independenta si optimista, ii respecta pe cei din jur si asteapta acelasi lucru din partea celorlalti. Nu fac nimic care sa le pericliteze aceasta independenta: nu s-ar implica intr-o relatie daca asta ar costa-o libertatea.

4. Este mereu ocupata, este multi tasking si are o multime de hobbyuri si interese. Partea proasta este ca devin destul de usor dezinteresate si lasa lucrurile neterminate.

5. Din punct de vedere financiar, femeia- Gemeni poate face economii daca isi doreste cu adevarat, insa prefera mai degraba sa isi cheltuiasca banii pe hobbyuri si pasiuni. Cumpara lucruri pe baza impulsului de moment.

6. Nu este tocmai genul “de casa”. Ii place sa lase pe altcineva sa se ocupe de curatenie, facturi si alte treburi domestice.

7. Din punct de vedere sentimental, este romantica si nu se grabeste sa “se aseze la casa ei”. Va cauta si va experimenta pana va gasi pe cineva de care va fi multumita.

8. Femeia din zodia Gemeni rareori se indragosteste nebuneste si se implica intr-o relatie stabila si de durata. Prefera, ami intai, “sa testeze apele” si sa vada care este “oferta”. Visatoare, femeia-Gemeni vede dragostea ca pe ceva utopic, asa ca de multe ori trateaza iubirea ca pe un simplu sport.

9. Apreciaza orice efort al partenerului pentru a face relatia sa mearga. Ii plac gesturile romantice, care mentin relatia vie.

10. Din punct de vedere sexual, vrea o experienta totala, care sa implice toate simturile – vizual, auditiv si tactil.