Horoscop Azi

Cei 12 Arhangheli și legătura lor cu fiecare semn zodiacal!

Deși Universul funcționează în moduri pe care nu le putem vedea pe deplin, știm, în adâncul sufletului nostru, că în jur există o emanație spirituală, cu ființe divine care ne ajută întotdeauna.

Când ne-am născut, toate stelele din Univers au fost în aliniere totală și totul a fost orchestrat armonios, pentru ca noi să ajungem pe Pământ.

Data nașterii spune multe despre personalitate și poate fi un predictor al destinului tău.

Cei mai mulți dintre noi știm despre astrologie ca fiind ceea ce am citit în reviste și în alte surse media. Mass-media se concentrează asupra „astrologiei solare” care se referă numai la semnul zodiacal.

De exemplu, dacă te-ai născut pe 5 martie, semnul tău zodiacal este Pești. Dar concentrându-te numai pe luna ta nu cunoști prea bine date despre personalitatea ta.
În astrologie, întreaga diagramă a nașterilor, cunoscută și sub numele de harta natală, spune povestea reală a personalității tale naturale și îți oferă un portret precis al tău, ca individ.

Această diagramă arată poziția planetelor și a caselor astrologice în momentul în care te-ai născut.

Astrologia te poate ajuta să înțelegi trăsăturile tale de personalitate, dar poate explica doar într-o anumită măsură de ce acționezi așa cum o faci.

Autorul american Doreen Virtute și astrologul Yasmin Boland, co-autor al Angel Astrology 101, combină astrologia cu angelologia. Acestea descriu specialitatea a 12 arhangheli și trăsăturile lor asociate cu fiecare semn astrologic.

Prin urmare, luna în care te-ai născut este asociată cu un arhanghel.

12 arhangheli pentru cele 12 luni ale anului

Arhanghelii sunt mesageri principali ai Sursei Universale Unice și ei ne ajută pe fiecare dintre noi, pe căi diferite. În timp ce ei sunt aici pentru a sluji pe toată lumea, îl supraveghează, de asemenea, și pe îngerul tău pazitor, care este aici pentru a-ți servi doar ție.

Ingerul tău pazitor este prezent oriunde te afli, dar arhanghelii pot fi prezenți în mai multe locuri la un moment dat. Astfel, poți avea încredere că arhanghelii și îngerul tău păzitor pot fi împreună cu tine în orice interval de timp.

Fiecare arhanghel are o trăsătură sau un talent specific. Din acest motiv, anumiți arhangheli pot ajuta la cereri specifice.

Arhanghelii cunoscuți sunt Mihail, Rafael și Gabriel.

Cheamă-l pe Arhanghelul Mihail dacă ai nevoie de protecție. Cheamă-l pe Arhanghelul Rafael pentru a-ți vindeca problemele de sănătate sau cheamă-l pe Arhanghelul Gabriel, atunci când ai nevoie de ajutor pentru a transmite un mesaj important lumii.

Deși fiecare arhanghel are un anumit rol și o trăsătură potrivită cu fiecare semn astrologic, este important să înțelegi că poți cere ajutorul oricărui arhanghel, în orice moment.

Să aruncăm o privire la numele și semnificația celor 12 arhangheli, dar și la legătura lor cu semnele zodiacale.

Semne astrologice asociate cu numele celor 12 arhangheli

# 1. Berbec : Arhanghelul Ariel – ” Leoaica lui Dumnezeu ”

Arhanghelul Ariel este îngerul vindecător al naturii (pământ și animale), asociat cu zâne și alte spirite naturale. Rolul acestui arhanghel este să vă ajute să vă conectați mai bine cu toate formele naturii, fizice sau metafizice.

Dacă trebuie să manifestați dorințe pământești, cum ar fi o carieră de mediu sau să creați o grădină frumoasă, Ariel este arhanghelul la care puteți apela pentru a vă ajuta, conform willowsoul.com

# 2. Taur: Arhanghelul Samuel – „Cel ce-L vede pe Dumnezeu”

Arhanghelul Samuel este cel care aduce pacea interioară, ajutându-vă în timpuri tulburătoare. Dacă ești în căutarea păcii universale, în relațiile tale, cere-i Arhanghelului Samuel să te ghideze.

# 3. Gemenii: Arhanghelul Zadkiel – „Neprihănirea lui Dumnezeu”

Arhanghelul Zadkiel te ajută cu adevărat să ierți. Iertarea devine o formă de compasiune, deoarece compasiunea este actul de a ajunge la tine și la alții pentru a ajuta la reducerea sentimentelor de disconfort.

Acest arhanghel vă poate ajuta să treceți prin amintirile tulburătoare și să ușurați emoțiile dureroase. Ori de câte ori simțiți că nu puteți ierta, cereți asistența binecuvântată a lui Zadkiel.

# 4. Rac: Arhanghelul Gabriel – „Forța lui Dumnezeu”

Arhanghelul Gabriel este cel la care te poți întoarce atunci când simți că există un mesaj important pe care trebuie să-l oferi lumii și ai nevoie de ajutor în alegerea cuvintelor potrivite. De asemenea, Gabriel este protectorul copilului interior din tine și este considerat a fi de ajutor în toate etapele vieții de părinte.

# 5. Leu: Arhanghelul Raziel – „Secretele lui Dumnezeu”

Rolul arhanghelului Raziel este portarul misterelor divine și cunoașterea supremă a sufletului. Raziel contribuie la aducerea cunoștințelor și ghidează destinul fiecărui suflet, în fiecare viață. Energia lui Raziel este simțită atunci când sufletul tău sau Sinele Superior îți ghidează viața de zi cu zi.

De asemenea, dacă ai vise recurente sau gânduri, imagini sau idei pe care nu le poți descifra, cere-i lui Raziel ajutorul divin.

# 6. Fecioară: Arhanghelul Metatron – ”Chipul lui Dumnezeu”

Arhanghelul Metatron este asociat cu Merkabah, binecunoscut pentru Cubul lui Metatron. Metatron folosește acest instrument sacru de energie pentru vindecarea și curățarea energiilor joase. Metatron este, de asemenea, considerat ajutor al copiilor sensibili și al celor spirituali. Cere ajutorul lui Metatron atunci când dorești să înțelegi misterele Universului.

# 7. Balanță: Arhanghelul Jophiel – „Frumusețea lui Dumnezeu”

Misiunea arhanghelului Jophiel este să îți înfrumusețeze viața. Acest arhanghel înfrumusețează și ridică vibrația gândurilor și sentimentelor tale, ghidându-te spre îngrijirea de sine. Uneori denumit „îngerul feng shui”, Jophiel te inspiră să creezi medii relaxante și armonioase (acasă și la birou).

Ori de câte ori te simți bombardat de gânduri și emoții aglomerate, cere-i ajutorul lui Jophiel pentru a aduce claritate.

# 8. Scorpion: Arhanghelul Jeremiel – „Milostivirea lui Dumnezeu”

Misiunea arhanghelului Jeremiel este de a ghida sufletele care au trecut recent la o vibrație mai mare și își revizuiesc viețile pentru a arăta lecțiile pe care le-au învățat pe pământ.

# 9. Săgetător: Arhanghelul Raguel – „Prieten al lui Dumnezeu”

Arhanghelul Raguel are rolul de a crea pacea și armonie prin vindecarea unor argumente sau neînțelegeri. Cere ajutor Arhanghelului Raguel pentru medierea luptelor și găsirea de soluții la dezacorduri, prin intensificarea cooperării în grupuri sau familii.

# 10. Capricorn: Arhanghelul Azrael – „pe care Dumnezeu îl ajută”

Arhanghelul Azrael, ajută sufletele să treacă mai ușor „dincolo”, iar pe supraviețuitorii tragediilor îi ajută să se vindece de durere. Dacă ai pierdut pe cineva drag, cheamă-l pe Arhanghelul Azrael pentru sprijin și confort.

# 11. Vărsător: Arhanghelul Uriel – „Lumina lui Dumnezeu”

Arhanghelul Uriel este considerat îngerul intelectual. Uriel se manifestă de obicei în ființa noastră, în principal sub forma ideilor, a epifaniilor și a înțelegerilor creative atunci când avem nevoie de o soluție.

# 12. Pești: Arhanghelul Sandalfon – „Fratele”

Misiunea Arhanghelului Sandalfon este de a ne transmite rugăciunile și mesajele lui Dumnezeu. De asemenea, Sandalfon este ajutorul muzicienilor și al compozitorilor. Când invocați acest arhanghel, acordați atenție tuturor cuvintelor sau cântecelor care se derulează în mintea voastră, deoarece acestea ar putea fi mesaje sau răspunsuri la rugăciunile voastre.