Horoscop Azi

Alege o imagine si afla de ce duce lipsa sufletul tau

După ce ai ales un animal care îți reprezintă spiritul, energia acestuia îți va ghida sufletul pentru a te ajuta în călătoria prin viață.

Care este animalul spiritual care îți dirijează destinul?

Șamanii lucrează foarte atent cu toate aspectele naturii; elementele, vremea și diferitele spirite ale animalelor, precum și cu energia Universului. După ce ai ales un animal care îți reprezintă spiritul, energia acestuia îți va ghida sufletul pentru a te ajuta în călătoria prin viață.

Astfel, vei avea o perspectivă nouă în momentele dificile, vei reuși să iei decizii bune, îți vei înțelege mai bine visele și îți vei simți sufletul împăcat.

Privește cu atenție cele trei imagini. Uită-te în ochii fiecărui animal, apoi alege-l pe cel care îți cheamă sufletul.

1. Dacă ai ales pisica….

Pisica este capabilă să vadă adevărul dincolo de iluzie, este independentă și foarte atentă. Te va ajuta în situațiile în care vor apărea informații false în viața ta. Ea te va ajut să descifrezi adevăratele fapte și să ai mai multă încredere în tine, în intuiția ta. Pisica te va încuraja să nu îți dezvălui secretele în fața persoanelor nepotrivite.

Ce îi lipsește sufletului tău: curajul.

Chiar dacă oamenii spun anumite lucruri și îți dau anumite sfaturi, încearcă să te bazezi întotdeauna pe intuiție. Ai încredere în tine, ești pe drumul cel bun. Sufletul tău știe cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi fericit. Ieși din zona de confort și trăiește cu adevărat.

2. Dacă ai ales zebra…

Zebră preferă viața sălbatică, refuză domesticirea și, deși trăiește într-o cireadă cu alte zebre, își păstrează individualitatea cu propriile marcaje de dungi unice. Dacă ai ales să fii influențată de zebră, înseamnă că ești o persoană creativă, cu multe idei foarte bune.

Ești idealistă și de nenumărate ori lupți pentru visurile tale. Regula de bază după care te ghidezi în viață este să cauți adevărul în tot ceea ce faci.

Ce îi lipsește sufletului tău: prietenii.

Poate că este timpul să cauți o comunitate de oameni, un trib al sufletului tău, în care să te simți că acasă. Este posibil să fie un drum lung, însă nu renunță deoarece acești oameni vor juca un rol important în viața ta și îți vor schimba radical (și în bine) viitorul.

3. Dacă ai ales bufnița…

Bufnița este extrem de intuitivă, are abilitatea de a vedea ce poate alții nu văd sau nu oferă prea multă atenție și de multe ori este mesagerul schimbării în viața unei persoane.

Dacă ai ales să fii influențată de bufniță, înseamnă că ești o persoană care gândește foarte mult și vorbește puțin. Ești perfecționistă și acorzi o atenție deosebită detaliilor de fiecare dată când trebuie să faci ceva important.

Ce îi lipsește sufletului tău: libertatea.

Ești întotdeauna în priză, cu taskuri, probleme (nu doar ale tale, ci și ale oamenilor din jurul tău), gânduri și idei. Este timpul să fii conștientă de prezent, să înveți să te bucuri și de lucrurile mărunte și să nu te mai concentrezi atât de mult asupra momentului viitor.

Asigură-te că trăiești aici și acum. Găsește activități care îți fac plăcere și nu lasa să treacă nici măcar o zi fără să te bucuri de ele.