Horoscop Azi

Mai multe zodii rămân leftere în luna martie. Cum vei sta cu banii în perioada următoare și ce e de făcut să nu îi pierzi

Află cum stai cu banii în luna martie în funcție de zodie. Unii nativi câștigă averi colosale în cea de-a treia lună din an.

Berbecii au parte de mici câștiguri financiare care vin din muncă cinstită. Vor petrece aproape toată luna.

Taurii trebuie să strângă nițel cureaua, dar vor vedea că totul va fi până la urmă în avantajul lor.

Gemenii au de semnat tot felul de contracte. Să nu se aștepte la bani căzuți din cer. Au de așteptat nițel.

Racii își schimbă locul de muncă și au așteptări financiare ceva mai moderate. Trebuie să revină cu picioarele pe pământ.

Leii călătoresc mult, mai ales în interes de serviciu. Au de făcut o serie de alegeri extrem de importante pentru bunăstarea lor financiară.

Fecioarele au o lună în care devin mai responsabile din punct de vedere financiar. Vor câștiga exact cât merită.

Balanțele se vor simți bine din punct de vedere financiar. Totul se așază pe făgașul normal. Își vor satisface și micile capricii.

Scorpionii sunt într-un oarecare impas financiar, însă de la jumătatea lunii martie lucrurile se reglează și pentru ei.

Săgetătorii trebuie să nu dea bani cu împrumut în luna martie. Nu este o lună favorabilă spiritului lor de buni samariteni.

Capricornii se îndatorează iar și iar și asta îi va măcina pe interior. Trebuie să facă eforturi mari să își revină cu banii.

Vărsătorii au de făcut alegeri importante în următoarea perioadă. Vor fi nevoiți să se gândească mai mult la banii lor și abia apoi la situația prietenilor.

Gata cu bunătatea vor zice și Peștii. Aceștia nu vor mai avea efectiv de unde să îi împrumute pe cei din jur cu bani. Vin vremuri de austeritate.