Horoscop Azi

Cele mai complicate femei din zodiac! Acestea nu se lasă cucerite atât de simplu!

De ce oare cu unele femei este foarte simplu și plăcut de comunicat, pe când cu altele nu reușești nici în ruptul capului? Probabil ați avut ocazia să faceți cunoștință atât cu femei fine și romantice, cât și cu unele ce aveau un caracter mult mai dur. Toate femeile sunt diferite și unice în felul său. După părerea astrologilor, caracterul fiecăreia este în mare parte determinat de semnul zodiacal în care a fost născută. Cum să vă înțelegeți bine cu orice femeie? Cum să vă înțelegeți mai bine pe sine însuși și să evitați unele greșeli în comportamentul dvs cu bărbații?

Vă prezentăm mai jos ratingul celor mai complicate femei din zodiac:

Locul 12 – Săgetător

Femeile născute în semnul Săgetătorului pot fi cucerite foarte simplu. Deși bărbaților nu le este necesar să depună un efort prea mare pentru cucerirea acestor doamne, totuși nu vă grăbiți să sărbătoriți prea devreme. Pentru firea versatilă a Săgetătorului, orice relație, mai ales la faza incipientă, este văzută ca o aventură de scurtă durată. Dacă totuși v-ați îndrăgostit de o femeie născută în acest semn zodiacal, va fi necesar să depuneți un efort în plus pentru a avea o relație frumoasă, de durată.

Locul 11 – Berbec

Acesta este un tip de femeie absolut unic. Puțin probabil că va fi încântată de duetul clasic al unui gentleman: flori și bomboane de ciocolată. Femeile Berbec le consideră a fi cadouri banale și ironice. La fel, nu merită să pregătiți pentru această doamnă o cină scumpă, într-un restaurant select. Aceasta cu siguranță nu va ezita să facă haz de o astfel de mentalitate primitivă. Pentru a cuceri o nativă din semnul Berbecului, nu aveți nevoie de prea mult efort și investiții. Cel mai des, femeile în acest semn zodiacal singure hotărăsc pe cine să cucerească și acționează imediat. Dacă sunteți pe placul unei femei în semnul Berbecului – nu aveți nici o șansă de scăpare.

Locul 10 – Fecioară

Femeia născută în zodia Fecioarei nu apreciază faptele de eroism sau cadourile foarte scumpe. Tot de ce are nevoie un bărbat pentru a cuceri o astfel de femeie – doar să fie Perfect. Dacă acesta corespunde așteptărilor mari ale Fecioarei, nu are nevoie să o cucerească. Aveți grijă, lista calităților și virtuților necesare va fi una foarte lungă. Dacă în ochii Fecioarei bărbatul nu este perfect și nu corespunde pe deplin cerințelor acesteia, nu are nici o șansă.

Locul 9 – Scorpion

De obicei, femeile Scorpion creează impresia unei adevărate cetăți, ce nu poate fi cucerită. Uimitor, dar în clasamentul de astăzi aceasta s-a plasat pe locul 9. Pentru a cuceri o domnișoară născută sub acest semn zodiacal, bărbatul trebuie să fie foarte curajos, inteligent și bun la inimă. Deoarece femeile în această zodie vă pot frânge inima într-o clipă, gândiți-vă bine înainte de a trece la acțiuni.

Locul 8 – Rac

Este foarte simplu să vă îndrăgostiți de o femeie născută sub acest semn zodiacal. La fel de simplu poate fi și cucerită. Există un singur mod în care puteți cuceri inima acestei femei – să o cereți în căsătorie! Dacă sunteți gata să faceți acest pas, atunci toate ușile sunt deschise pentru dvs. Însă, aveți în vedere faptul că independența dvs completă va dispărea. Dacă vă încumetați să treceți cu o femeie Rac prin căsătorie, divorț și partajarea averii, aveți toate șansele să rămâneți cu nimic. Doar un bărbat ce iubește cu adevărat poate fi împreună cu o femeie născută în zodia Racului.

Locul 7 – Taur

Dragostea femeilor în zodia Taur o pot primi doar un anumit tip de bărbați. Dacă sunteți un bărbat vesel, cu un bun simț al umorului și nu împărtășiți ideile conservatismului, aveți toate șansele să fiți pe placul unei astfel de femei. Aceasta are nevoie de un partener vesel și cât mai sociabil, ce-i va putea crea o bună dispoziție mereu. Nu mizați pe flori și restaurante scumpe. Oferiți partenerei dvs o plimbare în sânul naturii, cu frigărui…însă nu uitați de un inel cu un diamant cât mai mare. Nu așteptați empatie sau compasiune de la femeile Taur, dacă serviciul dvs nu vă oferă un venit suficient de mare.

Locul 6 – Leu

Pentru a cuceri o femeie Leu trebuie să înțelegi care este atitudinea ei față de viață, relații și bărbați. Aceasta are nevoie de un ocean de atenție și grijă. Toată atenția, grija și dragostea trebuie să fie îndreptate doar spre ea. Femeia născută sub semnul Leului va aprecia în cel mai bun mod cadourile scumpe…și cât mai multe. Aveți grijă însă! Dacă va apărea alt bărbat, mai grijuliu și cu perspective înalte de carieră, atenția nativelor în zodia Leu pentru dvs va dispărea. Nu există un mod garantat de cucerire a femeilor sub acest semn zodiacal.

Locul 5 – Balanță

Iată că am și ajuns la top 5 cele mai complicare femei din zodiac. Pe locul 5 se află femeile născute în zodia Balanței. Pentru a o cuceri, un bărbat trebuie să îmbine următoarele calități: manierele unui lord, educația unui profesor, gustul unui adevărat artist și chipul unui superstar. Un astfel de bărbat nu are decât să cânte serenade sub geamurile alesei sale. Nu așteptați că veți cuceri atenția femeii Balanță din prima. Înarmați-vă cu timp și multă răbdare. Nativele în zodia Balanței se vor gândi bine înainte de face un pas spre dvs. Învingătorul va fi cel mai insistent și răbdător ”participant al cursei”.

Locul 4 – Gemeni

Pentru a capta atenția femeilor născute sub semnul Gemenilor, trebuie mereu să mențineți interesul față de propria persoană. Fiți gata să asimilați o cantitate mare de informații, să învățați lucruri noi și să vă dezvoltați în diverse domenii. Unde mai pui, va fi necesar să vă dezvoltați și simțul umorului. Nativele în zodia Gemeni preferă interlocutori ce cunosc glume cu aer cinic și sarcastic. Din păcate, toate aceste calități nu vă garantează faptul că victoria vă aparține.

Locul 3 – Vărsător

Medalia de bronz se oferă femeilor născute sub semnul Vărsătorului. Acestea vă pot uimi de fiecare dată într-un mod nou. Cu plăcere va accepta compania unui bărbat pentru a merge la teatru sau la cinema, va aprecia glumele, nu va fi pretențioasă la buchetul primit, marca mașinii sau garderoba dvs. Va accepta chiar și o simplă plimbare prin parc, unde veți avea șansă să savurați o înghețată. Sună frumos nu?Din păcate, suntem nevoiți să vă dezamăgim. Cât de prietenoasă și drăguță va fi femeia Vărsător în timpul întâlnirilor, atât de rece și distantă va fi după acestea. Nu aveți prea mari speranțe, victoria se va lăsa așteptată.

Locul 2 – Capricorn

Medalia de argint revine femeilor născute sub semnul Capricornului. Prin încăpăținarea sa, acestea pot înfuria pe oricine. Chiar dacă veți da dovadă de eroism adevărat, nu veți capta atenția femeilor născute sub semnul Capricornului. Aceste femei își doresc relații serioase, care neapărat vor fi precedate de o cerere în căsătorie. Însă, o trăsătură distinctă a femeilor Capricorn este faptul că niciodată nu se grăbesc să pășească pragul Oficiului de Stare Civilă. Atitudinea serioasă față de relații se datorează faptului că femeile în această zodie consideră că căsătoria pate fi doar o singură dată, pentru toată viața. Doar un bărbat foarte răbdător, ce-i va oferi ocazia nativei din această zodie să se bucure de viață și relații frumoase, are șansa să devină soțul acesteia.

Locul 1 – Pești

Aurul este totalmente pentru femeile născute în zodia Pești. Acestea trăiesc în propria sa lume, cu propriile sale vise și nu simt necesitatea unei companii. Să cucerești o femeie ce nu dorește să se socializeze este o sarcină extrem de complicată. Tot ce poate face un bărbat este să fie mereu în preajma alesei sale, însă să păstreze limitele spațiului ei personal. Încercarea de a capta atenția acestei femei este o adevărată loterie – nu există nici o garanție pentru un rezultat de succes. Aveți încredere în propriul noroc și poate veți avea șansa să ieșiți învingători în această luptă dificilă.

Caracterul unei persoane nu este determinat în totalitate de semnul zodiacal în care s-a născut. De aceea, nu ezitați să lucrați asupra propriei persoane. Rezultatele bune cu siguranță nu se vor lăsa așteptate.