Horoscop Azi

Clasamentul femeilor de la cea mai bună la cea mai rea conform Zodiacului. Nu o să crezi cine este pe ultimul loc

Iată clasamentul femeilor de la cea mai bună la cea mai rea conform Zodiacului:

1. Săgetător

Femeile Săgetător pot fi cei mai duri critici, dar ca prietene nu te vor umili niciodată așa cum fac adesea cu ele însele. Sprijină pe cei din jur și vă ajută să vă folosiți de întregul potențial. Sunt generoase și se gândesc în primul rând la ceilalți, ceea ce duce adesea la neglijarea propriilor sentimente și nevoi, iar aceasta ar putea cauza conflicte într-o relație.

Încrederea lor este nemărginită, iar odată ce le-ați câștigat-o, rămân fidele pentru totdeauna. Iubesc profund și nu se dau înapoi de la nimic, iar dacă dacă sunteți în centrul afecțiunii lor le veți câștiga în întregime inima. Se gândesc mult la ceilalți și la felul în care faptele lor afectează pe cei din jur.

Veți îndrăgi felul în care au grijă de ceilalți și cum își arată aprecierea. Săgetătoarele sunt prudente în pat, dar odată ce le-ați înlăturat rezistențele, ați câștigat definitiv o parte din inima lor.

2. Pești

Femeile Pești par la început foarte timide. Inițial vă vor respinge, dar aceasta vă va ațâța. Odată ce le-ai pătruns în suflet îți vei da seama că cei mai buni oameni sunt un pic mai precauți. Ele sunt cele în care poți avea cea mai mare încredere dintre toate semnele zodiacale. Ca prietene vă vor fi un sprijin de nădejde și vor fi întotdeauna de partea voastră.

Femeile din această zodie citesc foarte bine oamenii, observându-i cu atenție și culegând informații din limbajul corpului. Au un fel aparte de a cunoaște cu adevărat oamenii mai mult după ceea ce nu spun, decât după ceea ce spun.

Vă simt stările sufletești și vă pot spune când nu sunteți în apele d-voastră, chiar dacă vă prefaceți foarte bine, și vor face orice e posibil ca să rezolve problemele.

Dintre toate semnele, femeile Pești sunt cele mai sensibile, așa că ele niciodată nu vor fi răutăcioase și nu vor încerca să vă rănească. Dacă fac ceva rău, vor fi primele gata sa-și ceară scuze și să îndrepte lucrurile. Nu luptă în relațiile lor deoarece ele nu cred în luptă.

3. Capricorn

Sunt perfecționiste înnăscute. Astfel, atunci când vine vorba de relații, ele încearcă întotdeauna să fie cât mai bune și să dăruiască tot ce pot. Femeile Capricorn vor fi întotdeauna cele care domină într-o relație. Totodată, dacă trebuie, vă vor apăra împotriva oricui și a orice.

Persoanele pe care le iubesc contează cel mai mult. Sunt un pic greu de citit deoarece se pricep să ascundă ceea ce simt. Aceasta poate fi o calitate admirabilă, dar uneori vor dori doar să vă bazați pe ele. Au o inimă bine păzită, așa că dacă o câștigați, vă puteți considera deosebit.

4. Balanța

Femeile Balanță sunt cele mai binevoitoare dintre toate semnele zodiacale. În relațiile lor încearcă să evite conflictele preferând să nu vorbească despre ele. Se străduiesc să fie întotdeauna pozitive și fericite, dar suferă mult când cineva le rănește.

Sunt darnice într-o relație și evită să-și pună nevoile pe primul plan. Așadar nu vă vor cere niciodată lucrurile pe care le doresc. Fiind unul din semnele cele mai de succes, vor fi întotdeauna sociabile, incluzându-vă și pe d-voastră în toate activitățile lor.

Depinde de dvs. ca succesul lor să nu vă umilească. Relațiile cu balanțe se sfârșesc datorită geloziei, sentiment pe care ele nici măcar nu-l înțeleg, deoarece firea lor carismatică este un atu natural. Ca partener nu trebuie să le țineți din scurt și nu trebuie să fiți gelos.

Au un temperament calm care izbucnește rar, dar când se întâmplă ceva iesit din comun, spun vorbe dure pe care apoi le regretă.

5. Gemenii

Femeile Gemeni au două fețe foarte diferite. Jumătate din timp sunt distractive și deschise, cealaltă jumătate a timpului fiind posomorâte și negativiste. Într-o relație, încearcă mereu să ascundă ceea ce nu le place la ele, dar este ceva ce trebuie să învățați, să acceptați și să iubiți, dacă ele nu o pot face. Acestea fiind spuse, ele vă vor accepta așa cum sunteți.

Faptul că femeile Gemeni sunt pe locul cinci în top are de a face cu loialitatea și încrederea pe care o prețuiesc în celălalt. Dar odată ce le-ai încălcat încrederea, vă vor îndepărta fără a se gândi de două ori.

Acordă rareori o a doua șansă. Le este de ajuns să vadă o singură dată cum este cineva cu adevărat. Iubesc profund dar simt durerea și mai profund. Nu vă vor arăta niciodată cât sunt de afectate.

6. Vărsător

Nu sunt prietenele cele mai bune, dar nici cele mai rele. Sunt de obicei cele mai ciudate dintre toate semnele zodiacale, dar ciudat nu este întotdeauna ceva rău. Evită de multe ori relațiile deoarece au nevoie de independență, dar dacă reușiți ca una dintre ele să se implice într-o relație, veți avea parte de o loialitate care o să dureze toată viața.

Una dintre cele mai bune calități ale lor este că privesc defectele voastre ca pe ceva demn de admirație, iar defectele lor ca pe ceva demn de ură. A învăța o Vărsătoare să se iubească este cea mai dificilă parte a unei relații. S-ar putea să vă iubească din tot sufletul, dar nu vor putea canaliza niciodată această iubire către ele.

Îți vei da seama timpuriu de incertitudinile lor, dar dacă le poți iubi de-a lungul procesului prin care ele învață să se iubească, atunci poate fi o relație puternică. Gândesc în exces, mai mult decât oricare alt semn zodiacal, așa că va trebui să ascultați mereu scenariile pe care și le fac și aceast lucru poate fi frustrant pentru d-voastră.

Cheia pentru cucerirea lor este răbdarea.

7. Leu

Femeile Leu sunt romantice fără speranță, cu așteptări uneori ne realiste. Vor face orice pentru persoana pe care o iubesc și se simt atrase de oameni care nu se implică. Sunt frustrate când dau tot ce au pentru cineva care nu face la fel și aceasta provoacă cele mai multe lupte din relațiile cu femeile Leu.

În timp ce așteptările mari sunt bune, așteptările nerealiste duc la durere. Au întotdeauna tendința de a se alege cu persoane nepotrivite. Nu primesc niciodată sfatul prietenilor iar când este vorba de dragoste, continuă să se învârtă în aceleași cercuri vicioase. Nu sunt prietene rele, ci aleg persoane nepotrivite, care nu vor pur simplu să se implice.

8. Rac

Femeile Rac au o inimă de aur, pe care și-o pun pe tavă, iar aceasta duce la rănirea lor. Nu sunt prietene rele, ar fi chiar unele dintre cele mai bune, dacă nu ar respinge atât de mult oamenii. Nu au încredere în nimeni altcineva decât în ele, astfel încât pentru majoritatea relațiile sunt foarte dificile.

Vor să iubească la fel de mult pe cât se tem de iubire și astfel stau mai mult singure în drumul lor spre o relație sănătoasă. Se răzgândesc mult și au dificultăți în luarea deciziilor. Adevărul este că le pasă chiar daca ele pretind că nu și par astfel dure.

9. Taur

Cu femeile Taur este cel mai dificil de a intra într-o relație dintre toate zodiile. Ele nu vor să se implice. Și aceasta nu din cauză că vor să conducă oamenii sau ca le place să-i manevreze. Au propria lor viață și sunt mulțumite cu asta.

Dintre toate semnele, ele frâng cel mai rău inima. Fac totul în ritm propriu, iar dacă le presați fug. Sunt foarte reci odată ce se încheie o relație și nu acordă o a doua șansă. Nu cred în alergatul în cercuri cu oameni sau jocuri. De ce să joace jocuri când ele sunt cele care fac regulile? Sunt dureros de independente iar dacă reușiți să le cuceriți inima, considerați-vă o specie rară.

10. Berbec

Femeile Berbec se grăbesc foarte tare să se implice într-o relație. Asta poate fi un pic intimidant pentru cei cu care se întâlnesc. Le place să preia controlul asupra oricăror situații și sunt dificile pentru o mulțime de bărbați. Personalitatea lor puternică poate atrage pe cineva, dar poate fi și o piedică când este prea multă.

Au nevoie de cineva care este opusul lor. Femeile Berbec vor fi întotdeauna cele care domină într-o relație, așa că trebuie să puteți accepta pe cineva de felul acesta. Au un exterior dur și sunt irascibile, dar odată ce le cunoașteți, veți vedea că de fapt sunt sensibile. Atunci când vă luptați cu ele nu numai că veți pierde, dar probabil vă și vor spune și ceva care vă va răni.

11. Fecioară

Femeile Fecioară sunt cele mai critice dintre toate semnele zodiacale. Aceasta face ca relațiile cu ele să fie dificile, deoarece ele nu cred niciodată că sunt destul de bune pentru persoana care le interesează. Sunt foarte nesigure și geloase, ceea ce duce la încheierea multor relații.

Sunt perfecționiste, așa că atunci când eșuează, se vor simți distruse și se vor autoacuza. E greu să te uiți la cineva care este atât de autodistrugător. Mai mult decât atât, devine obositor să încercați să convingeți o femeie Fecioară să se vadă prin ochii voștri, când, orice ați spune, este contracarat cu negativitate.

Nu numai că sunt critice față de ele, dar uneori se vor dezlănțui împotriva d-voastră și vă vor critica. Este dificil să fii cu cineva care nu numai că nu se iubește pe sine, dar vă face și pe d-voastră să vă simțiți neiubit.

12. Scorpion

Femeile Scorpion sunt cele mai înspăimântătoare dintre toate semnele zodiacale. Sunt abuzive și controlează toate relațiile lor. Par reci și fără inimă. Sunt de asemenea dureros de insensibile, astfel încât dacă doriți să vă implicați într-o relație cu ele trebuie să aveți pielea groasă, căci vă vor spune orice pe șleau și fără menajamente.

Nu sunt rele, ci sunt sincere și nu se abțin. Sunt nemiloase când sunt contrariate. Greșiți numai o singură dată și veți fi morți pentru ele. Au standarde foarte ridicate în privința relațiilor iar asta face ca partenerul lor să se simtă ca și cum ar călca pe coji de ouă.

Adesea descrise ca fiind furtuna dintre semnele zodiacale, nu există nici o modalitate de a le prevedea , astfel fie sunteți de partea lor și în siguranță, fie vă vor distruge complet dacă le stați în cale. Dintre toate semnele, lor le este cel mai greu să se îndrăgostească, dar odată ce acest lucru se întâmplă, le aveți pentru totdeauna.