Horoscop Azi

5 zodii care se indragostesc mereu de cine nu pot avea

Respingerea este un sentiment cu care nu am vrea să ne confruntăm niciodată. De cele mai multe ori, nici nu ne dăm seama că persoana de care ne place nu are aceleași sentimente pentru noi. Credem că dacă ne îndrăgostim vom primi aceeași dragoste pe care o dăruim. Mai mult, credem că avem un fel de putere magică ce ne va ajuta să facem ca acea persoană să ne iubească. Tocmai din cauza acestor așteptări pe care le avem, trecem prin mari dezamăgiri!

Așadar, există persoane de care suntem atrase, dar pe care nu le putem avea. Acest lucru este valabil și pentru zodiac. Există unele semne zodiacale care își pun sufletul pe tavă și fac orice pentru persoana iubită. Cu toate acestea, nu au parte de aceeași iubire oferită și intră în relații cu persoane pe care nu le pot avea. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Zodii care se îndrăgostesc de persoane nepotrivite

Berbec

Acest semn zodiacal încăpățânat, puternic și îndrăzneț se îndrăgostește mereu de persoane pe care nu le poate avea și care nu îl doresc. Berbecul suferă puțin de complexul salvatorului și are impresia că dacă nu te-ai îndrăgostit de el acum este din cauză că încă nu ți-a arătat cât de special ești pentru el și că trebuie să mai depună multe eforturi pentru a te cuceri.

Scorpion

Scorpionul are atât de multă încredere în el, încât este greu pentru acesta să creadă că cineva nu l-ar dori. I se pare ridicol ca cineva să nu îl placă sau să îl respingă și din acest motiv va încerca să cucerească acea persoană ori de câte ori va avea ocazia.

Săgetător

Acest semn zodiacal se îndrăgostește atât de tare, încât uneori rămâne cu inima frântă. De cele mai multe ori, Săgetătorul se îndrăgostește de celebrități, ceea ce face ca acea „relație” să fie imposibilă. Atunci când acest nativ nu poate avea o persoană, își va imagina o întreagă lume în care tu ești a lui. Întreabă un Săgetător dacă este îndrăgostit. Îți va spune că „da”, fără ezitare! De asemenea, să nu fii surprinsă că acea dragoste este imaginară. În mintea unui Săgetător, fiecare dragoste este reală, deși este puțin complicată.

Pești

Dragostea este atât de importantă pentru Pești, încât o caută în cele mai greșite locuri. Peștii vor doar să fie îndrăgostiți, deoarece așa se simt compleți. Nu sunt persoane singuratice și depind mereu de alții. De aceea caută mereu dragostea și iau romantismul în serios. Din nefericire, sunt atât de pasionați de căutarea iubirii, încât de cele mai multe ori sfârșesc prin a fi cu o persoană care nu le împărtășește sentimentele.

Taur

Se știe despre Taur că obține mereu ceea ce își dorește. Din nefericire, dacă obține ce își dorește rapid, începe să se plictisească. De aceea, tinde să iubească persoane pe care nu le poate avea. Această încăpățânare caracteristică nu îi permite să renunțe atât de ușor și va încerca la nesfârșit să seducă acea persoană care nici măcar nu îl remarcă.

Zodiile care se îndrăgostesc mereu de cine nu pot avea trebuie să știe că merită mai mult și că uneori este mai bine să renunți la ceva ce nu poți avea niciodată.