Horoscop Azi

Test: Care peștișor de aur îți îndeplinește visul?

Fiecare persoană are propriile visuri și dorințe. Într-un fel sau altul, cu toții ne străduim să le facem să se întâmple cândva.

Dar numai cele care vin dintr-o inimă curată se adeveresc.

Imaginați-vă că stați pe țărmul unui iaz magic! Lacul este plin de peștișori de aur. Toți sunt foarte amabili și gata să îți îndeplinească dorințele.

Puneți-vă o dorință prindeți peștișorul!

Care dintre ei este?

Numărul 1

A ascultat cu atenție dorința și gândurile tale. Este cel mai tânăr dintre toți peștii și nu are prea multă putere. Dar pentru un om bun ca tine, e gata să încerce. Dorința ta va fi executată într-un mod foarte neașteptat, în viitorul foarte apropiat. Așteaptă! Curând totul va fi așa cum vrei!

Numărul 2

Ți-a ascultat dorința, a dat răspunsul și a întors coada. Dorința ta se va împlini, dar știi că acest lucru necesită timp. Dacă vrei ca dorința ta să fie îndeplinită mai repede, va trebui să faci un efort.

Numărul 3
Acest pește nu este unul ușor de prins. În ciuda simplității sale, există o mare putere în el. Da, dorința ta va fi îndeplinită în viitorul foarte apropiat. În plus, așteaptă-te la o mare bucurie în casa ta.

Numărul 4

Acest pește vrea să îți reamintească faptul că ai deja multe, dar nu apreciezi totul. Pestele îți va împlini dorința, dar numai parțial. O parte din muncă trebuie să o faci tu. Dar nu îți face griji, totul va merge ceas. Peștișorul promite o recompensă pentru munca ta.