Horoscop Azi

Mihai Voropchievici anunță surprizele anului 2019, în funcție de luna în care te-ai născut!

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la „Adevăruri ascunse” ce ne aduce anul 2019, în funcție de luna în care ne-am născut.

„Ne legăm de luna în care ne-am născut, pentru că și aici există câteva secrete”, a spus Mihai Voropchievici.

IANUARIE

Numerologic, Ianuarie înseamnă 1. Cei născuți în această lună se gândesc la viitorul lor, acționează, renunță la zona de confort, fac shimbări, se setează pe prioritățile pe care le au.

FEBRUARIE

Încep să gândească pozitivi, sunt atenți la detalii, îi ajută pe cei dragi. În a doua jumătate a anului vor face niște schimbări majore, extraordinare, în zona carierei.

MARTIE

Cei născuți în martie se rup de trecut totalmente. Vor mai multă libertate, pentru că încep să-și dea seama că au stat undeva în clar-obscur și nu mai știu ce se întâmplă și acum vor să-și facă un pic de cap.

APRILIE

Muncă, seriozitate și stare de disconfort sau confort. Vorbim despre schimbări și confruntarea cu dificultățile. Nu mai acceptă compromisul, caută modalități ca toate dificultățile să fie mai ușor de depășit. Își asumă riscul, perseverența este consecvența la rang de cinste. Nu se vor da bătuți.

MAI

Această lună reprezintă cifra 5 și este cea mai vioaie. Este o cutumă sau o superstiție să nu te căsătorești în luna mai. Eu sunt căsătorit de 25 de ani și am făcut nunta în luna mai. Este luna în care se scutură florile copacilor. Vor o viață nouă, sunt motivați, găsesc susținere și reușesc să își găsească un loc de muncă. Merg înainte cu optimism.

IUNIE

Luna dragostei și a iubirii, este excelentă numai pentru dragoste, este posibil să crească natalitatea. Este o lună a cuceritorilor. Cei născuți în această lună trebuie să fugă de trecut.

IULIE

Mai arzători, mai pasionali, căci este luna lui cuptor. Factorul major este răbdarea și încrederea. Trebuie să aibă încredere în forțele lor.

AUGUST

Sunt oamenii relaxați, liniștiți, concentrați pe ei și învață să se iubească, în primul rând pe ei. Este anul propice dezvoltării personale.

SEPTEMBRIE

Primul ciclu de toamnă, iar acești oameni vor trebui să își gestioneze emoțiile. Sunt altruiști și, totodată trebuie să-și depășească acele necazuri avute pe parcursul anilor precedenți. Trebuie să aibă răbdare.

OCTOMBRIE

Sunt pretențioși și mai analiști ,așa că vor considera că nu tot ce zboară, se mănâncă. Sunt mai selectivi. Fac schimbări pe plan profesional.

NOIEMBRIE

Totul se învârte în jurul lor, intră în viața lor tot felul de oameni bine poziționați, care vin și îi ajută, îi sprijină. Pentru ei vin schimbări profesionale.

DECEMBRIE

Toți cei născuți în decembrie întrerup toate legăturile toxice și acționează așa cum trebuie, pentru ei. Se debarasează total de oamenii falși.