Horoscop Azi

Cele 3 zodii de femei care vor fi ÎNŞELATE! Nu au noroc în dragoste

Norocul în dragoste nu este la fel pentru toți nativii zodiacului. În timp ce unele persoane au șansa de a găsi un partener fidel, altele au ghinionul de a da peste cineva infidel.

Astrologii sunt de părere că semnul zodiacal influențează dacă vei fi sau nu înșelat. Așadar, iată care sunt acele zodii de zodii de femei predispuse să fie înșelate.

Locul 3 – Pești

Nativele din zodia Pești au o predispoziție de a cădea în depresie și de a fi hipersensibile. În acele momente, ele au tendința de a neglija total relația de cuplu și de a-i scoate din sărite pe partenerii lor prin atitudinea negativistă și egocentristă pe care o afișează.

Mai sunt și cazurile în care femeia Pești dă dovadă de naivitate. Acest lucru face ca ea să găsească parteneri nepotriviți, care să o pot cuceri ușor doar cu ajutorul vorbelor. La fel de ușor, aceștia o vor înșela și îi vor frânge inima.

Locul 2 – Capricorn

În general, femeia Capricorn este genul de persoană care nu își arată sentimentele. Adeseori poate părea de multe ori o persoană fără emoții, căreia nu prea îi pasă de trăirile celorlalți. Din acest motiv, partenerul poate simți că nu este iubit și va căuta să se refugieze în brațele altei persoane.

Totodată, femeia Capricorn dovedește uneori o încăpățânare exasperantă și o dorință de a avea dreptate în orice situație. Din această cauză, se ajunge des la conflicte cu partenerul, mai ales dacă acesta este și el o fire capricioasă.

Aceste conflicte duc la șubrezirea relației.

Locul 1 – Rac

Sensibila zodiacului, femeia Rac este cea mai predispusă la a fi înșelată. Sensibilitatea sa exagerată o va face deseori să intre în conflict cu partenerul, pentru că va vedea lucrurile altfel de cât sunt în realitate. Mai mult decât atât, femeia Rac poate fi foarte egocentrică.

Ea are momente când este atât de preocupată de propria viață, încât să nu mai acorde suficientă atenție partenerului de viață.

Din aceste motive, ea va fi înșelată. Marea problemă este că, fiind o fire foarte emotivă, va trece cu greu peste acest lucru și se va umple de resentimente, scrie revistateo.ro.