Horoscop Azi

Ultima cifră a anului nașterii ascunde trăsăturile noastre principale!

Te întrebi ce spune data nașterii despre tine? Dar ce ai spune dacă ți-am dezvălui că cel mai important element este ultima cifră a anului de naștere?

Mai precis, calendarul chinezesc este cel care pune un mare accent asupra acestei cifre. Fiecare număr de la 0 la 9 corespunde unuia dintre cele 5 elemente feng shui: apă, metal, foc, lemn și pământ.

Acum, haide să vedem ce reprezintă fiecare cifră în parte!

METAL 0 ȘI 1

Dacă anul nașterii tale se termină în 0 sau 1, atunci metalul este elementul tău principal. Trăsăturile tale predominante, de personalitate, sunt flexibilitatea, puterea de concentrare și nevoia de spațiu personal.

Independența este foarte importantă pentru tine, iar sfaturile pe care cei din jur ți le oferă fără să le ceri nu sunt tocmai pe gustul tău.

Îți oferi ajutorul față de problemele celor din jur, însă tu nu ceri ajutorul nimănui. Ești un om respectat, ambițios și ai toate calitățile necesare pentru a ajunge departe în viață.

APĂ 2 ȘI 3

Dacă anul nașterii tale, are ultima cifră 2 sau 3 atunci sigur ești o fire sensibilă, empatică, creativă și intuitivă, iar conversațiile sunt punctul tău forte.

În ceea ce privește trăsăturile mai puțin pozitive, uneori tinzi să îți faci prea multe griji despre modul în care cei din jur te văd.

Uneori poți fi nehotărât, rece și ursuz.

LEMN 4 ȘI 5

Ești un om statornic, așa că rămâi în picioare indiferent ce ți s-ar întâmpla.

Pe tine te interesează foarte mult să progresezi și să evoluezi. Ești o persoană dinamică, activă, sociabilă și pozitivă.

Pentru tine, cel mai important aspect al vieții este relația cu familia și cu prietenii apropiați, iar în ceea ce privește slăbiciunile, tinzi să lucrezi prea mult și, cu toate acestea, să nu ieși prea mult în evidență.

FOC 6 ȘI 7

Tu ești un simbol al pasiunii, iar ultima cifră a anului de naștere denotă aventură, putere, competitivitate, neliniște și impulsivitate.

Trăsăturile tale predominante sunt puterea de seducție și afecțiunea.

Pe plan profesional, îți dorești să ai neapărat succes, iar cei din jur consideră că ai o personalitate puternică. Creativitatea ta este extrem de atrăgătoare pentru ceilalți.

Totuși, de cele mai multe ori nu ai răbdare și vrei ca totul să se rezolve imediat.

PĂMÂNT 8 ȘI 9

Acest simbol denotă stabilitate, răbdare, înțelepciune și precauție. Ești o persoană responsabilă și loială.

Tu alegi rațiunea în detrimentul sentimentelor și îți place să preiei controlul și să te asiguri că totul decurge așa cum vrei tu. Ești o persoană logică și îți place să controlezi slăbiciunile.

Nu trebuie să îți mai fie teamă de schimbări, relaxează-te și lasă viața să te surprindă!

Ce spui? Ți s-a potrivit?