Horoscop Azi

Horoscopul pentru Martisor. Află ce îţi rezervă astrele în prima lună de primăvară

Martie 2019 este o lună palpitantă, care ne oferă un meniu complet: înnoiri, zile norocoase, surprize, și multe altele.

Berbecul

Acum, mai mult decât în ​​lunile anterioare, vă concentraţi pe carieră, dar şi pe viaţa de familie.

Pregătiţi scena pentru un viitor proiect, care poate însemna chiar o afacere de familie. Ar putea apărea anumite întarzieri financiare, dar nu vă îngrijoraţi.

Unele tranzacţii sau proiecte se pot prăbuşi, însă cele mai bune oferte vor veni în viitor.

Taurul

Această lună pare să fie una benefică pentru Tauri. Cu toate acestea, au multe îndoieli.

Relaţia pe care o aveţi nu vă mai reprezintă. De aceea, e bine să pregătiţi terenul pentru o viitoare poveste.

Cheltuiţi mai mulţi bani pentru cămin şi familie. Gândul de a achiziţiona o maşină nouă sau un gadget vă dă târcoale. Există aspecte bune pentru cumpărarea sau vânzarea unei case.

Gemenii

Stresul din ultimele luni se estompează. Chiar dacă în trecut au avut mult de suferit din punct de vedere sentimental, a venit momentul în care se linistesc.

De asemenea, în această lună e bine să rezolve problemele care îi apasă, care le îngreunează conştiinţa şi îi împiedică să meargă mai departe. Nativii acestei zodii vor participa la o nuntă sau au toate şansele să planifice una.

În această perioadă, Gemenii se bucură de numeroase oportunităţi care ar putea fi recompensatoare din punct de vedere financiar.

Racul

Racii au multe oportunităţi pe plan profesional în acestă lună. Vor găsi oameni dispuşi să îi plătească mult mai bine, de aceea ar fi bine să nu rateze aceste ocazii.

Schimbarea jobului poate fi un lucru benefic pentru ei. Racul are nevoie de libertate, de independenţă, de un loc în care să nu se simtă constrâns.

Leul

Leul are o capacitate mai mare de a-şi exprima dragostea în această lună, ceea ce înseamnă că relaţiile vor fi la înălţime.

Farmecul pe care îl emană îl poate ajuta să ceară anumite favoruri. Leagă alianţe, apar noi parteneriate de afaceri, dar gândul unei achiziţii importante, cum ar fi o casă, nu îi dă pace, de aceea face mai multe drumuri la bancă.

Sarcinile de la job nu îi sunt tocmai pe plac, dar nu ezită să le ducă la îndeplinire.

Fecioara

Au toata şansele să îşi schimbe jobul în această lună, pentru că ideile lor nu trec neobservate.

Această ascensiune în carieră vă poate aduce venituri mult mai mari.

De asemenea, relaţia cu partenerul de viaţă va fi una excelentă.

În general, te agiţi mult pentru casă sau pentru o achiziţie imobiliară.

Balanţa

Balanţele fac totul pentru a-şi atinge obiectivele, chiar dacă planetele nu le sunt favorabile. Viaţa la birou le întinde rezistenţa.

Balanţele nu stau foarte bine în această lună. Dacă au un conflict deschis cu partenerul, ar putea ajunge chiar la divorţ. Dacă pot face un compromis, se pot gândi chiar la un copil.

Situaţia monetară a Balanţelor va fi delicată până la data de 21 a lunii, dar va suferi o îmbunătăţire remarcabilă după aceea.

Acest fapt îi va obliga pe nativi să limiteze activitaţile financiare şi să reducă cheltuielile.

Scorpionul

Scorpionii pot întâmpina anumite probleme financiare în această lună. Lucrurile se mişcă încet, dar rezistenţa nu le lipseşte.

Puteţi să renunţaţi pentru ceva timp la preocupările legate de familie şi să vă concentraţi asupra carierei.

Dacă Scorpionul este singur, are toate şansele să încheie acest an în acelaşi stadiu.

Săgetătorul

Multe negocieri sau proiecte încep acum să avanseze. Lucraţi din greu pentru câştiguri până pe 22 martie. După această dată finanţele se consolidează şi începeţi să cunoaşteţi prosperitatea.

Săgetătorii au entuziasm şi viziune, dar şi o poftă de transformare, iar treptat încep să vadă lumina de la capătul tunelului.

Sunt avantajaţi cei care lucrează în domenii legate de comunicare, comunicaţii, comerţ, educaţie.

Capricornul

Chiar dacă toată lumea îşi ia din când în când o pauză, Caprionul continuă să alerge. Şi aşa va proceda şi în această lună.

Trăiţi pe repede înainte şi sunteţi copleşit de progresul pe care îl faceţi. Investiţiile dau profituri bune, aşa că vă puteti aştepta la bani din surse necunoscute în martie 2018.

Familia vă încurajează activităţile financiare.

Vărsătorul

Vărsătorii se pregătesc să facă o schimbare majoră. Asta înseamnă că îşi vor folosi abilităţile într-un nou proiect, îşi vor schimba locul de muncă sau vor începe o relaţie.

Situaţia monetară va fi sub control în această lună. Câştigurile pot fi îmbunătăţite, asta dacă renunţaţi la cheltuielile neprevăzute.

Peştii

Aceasta este luna în care visele Peştilor devin realitate. În general, vă aşteaptă o sumedenie de momente fericite în această lună.

Vă concentraţi pe carieră, dar nu ar fi rău să riscaţi mai mult şi în alte domenii de activitate.

Câştigurile financiare vor atinge un nivel maxim după data de 20 martie. Succes în carieră.