Horoscop Azi

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie: Balanțele stau bine la capitolul bani

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 februarie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 11 – 17 februarie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Balanță nu au probleme în sectorul financiar.

Horoscop săptămânal Berbec: 11 – 17 februarie 2019
Se poate instala o stare de frustrare, de nemulțumire interioară care să vă întârzie desfășurarea proiectelor în derulare. Deveniți iritați de această stare de încetineală, de pașii mici cu care avansați. Lăsați lucrurile să evolueze în propriul ritm, apelați la rezervele de autocontrol. Este momentul să vă lăsați purtat de val și să vă apucați de un nou hobby, să vă înscrieți pentru o excursie de câteva zile sau la un curs de scurtă durată asupra unui subiect care vă pasionează în această perioadă.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Berbec
Ideal este să profitați de evenimentele unde puteți socializa. Planificați călătoriile pentru perioada următoare care să vă ofere șansa de deconectare de la sursele de stres cotidian. Cuvântul cheie este adaptare, pentru face perioada mai ușoară și să treceți mai rapid peste micile provocări. Nu vă faceți griji legate de domeniul financiar, veți avea cât aveți nevoie să faceți acele lucruri noi sau să plecați către destinația aleasă. Luați în calcul unele deplasări neașteptate dacă refuzați să planificați voi personal următoarea perioadă.

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 februarie 2018
Nu prea vă simțiți în largul vostru. Aveți sarcini pentru care sunteți responsabili, dar ele nu vă ridică dificultăți. Trebuie să vă relaxați și să aveți răbdare. Lucrurile se vor așeza de la sine. La locul de muncă e important să faceți uz de toate abilitățile de leader pe care le dețineți, dar în același timp să nu uitați că și colegii sau subalternii au o viață personală și un ritm propriu de a-și desfășura activitatea. Axați-vă pe rezultatele vizibile și nu deveniți cicălitor față de micile abateri de la regulile generale.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Taur
Vă este dificil să comunicați clar, riscați să fiți greșit interpretat dacă alegeți să rămâneți încrâncenat și să nu priviți în ansamblu. Veți simți compensarea pentru acest tumult dinspre sectorul financiar care acum vă poate aduce oportunități noi pentru investiții viitoare sau chiar mici sume de bani în prezent. Intimitatea împărtășită cu partenerul sau cu cei dragi va fi de asemenea un avantaj. E posibil ca o prietenie să evolueze, iar relația să își schimbe complet natura și veți fi cu atât mai mulțumit cu cât vă dați voie să vă bucurați de mici momente cotidiene.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 februariee 2019
Lucrurile vor fi mai simple și aveți capacitatea să vă ocupați de sarcinile rămase în urmă. Rămâne parțial senzația că evenimentele se desfășoară cu mici blocaje, dar pe măsură ce săptămâna avansează, cerul se înseninează. Veștile bune vin dinspre sectorul social. Sunt oportunități să întâlniți persoane noi, să ieșiți în oraș și să vă simțiți bine. Schimbările sunt acum la ordinea zilei.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni
Asta poate fi privit ca o perioadă de provocări, întrucât încă sunteți sub influența evenimentelor anterioare și aveți senzația că nu v-ați adaptat complet la noile tipare cotidiene, că încă mai aveți nevoie de timp să vă puneți viața în ordine. Totuși e bine să acceptați unele ajustări. Așteptați-vă la neașteptat și veți rămâne surprinși plăcut. Trebuie să vă preocupați și de aspectele relaționale și financiare. Conversațiile referitoare la trecut, la atitudini, sentimente sau gesturi care au rămas fără explicații revin acum în atenția voastră și e necesar să închideți cercul. Financiar, fluxul de numerar este la fel de fluctuant, iar asta vine ca o grijă suplimentară.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 februarie 2019
Vă simțiți cam puși la colț sau blocați. Nu e momentul să forțați, să vă încăpățânați pentru că lucrurile se vor precipita spre conflicte. Aveți răbdare și nu luați decizii sub presiune exterioară. Exprimați-vă diplomat părerea despre cum ar trebui să se desfășoare activitatea și care ar trebui să fie pașii de urmat pentru ca treburile cotidiene să se desfășoare într-o manieră fluentă și coerentă.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Rac
Rămâneți concentrat pe sarcinile care se rezolvă rapid, care se desfășoară conform graficului. Dacă alegeți să priviți optimist realitatea, cei din jur se vor alinia la pozitivismul vostru, iar colegii sau șefii vă vor privi cu respect. Se creează contextul să discutați cu persoanele cu autoritate despre problemele întâmpinate. De obicei sunteți destul de sociabil, dar dacă mențineți conversațiile la un nivel de societate, mai superficial, e cazul să mergeți puțin mai în profunzime și să exprimați ce gândiți și simțiți fără să vă puneți problema că deranjați.

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 februarie 2019
Întrezăriți posibilitatea unei noi relații. Evitați să se întrepătrundă cu sarcinile de serviciu. Apar unele schimbări importante la locul de muncă. E o perioadă mai ușoară, simțiți că vi se simplifică sarcinile, dar numai dacă ați fost corect în perioada anterioară.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Leu
Focusul va deveni sectorul romantic sau cel al întâlnirilor, al ieșirilor pentru amuzament. Fundalul astral vă permite să vă bucurați de relaxare și de viață și o să fiți surprinși de faptul că cei din jur vă urmează foarte repede exemplul. E posibil să vă confruntați cu temeri legate de starea de sănătate, să vă îngrijorați, însă e mai indicat să aveți răbdare și să nu începeți acum tratamente dure sau fără să vă programați în prealabil la un consult care să specifice exact afecțiunea. Rămâneți axat pe ce vă face plăcere, ce vă amuză și vă aduce mai multă bucurie în ritmul cotidian, chiar dacă înseamnă să faceți lucruri noi sau diferite față de tiparul zilnic cu care ați fost obișnuiți.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 februarie 2019
Chiar dacă sunteți împovărat, aveți entuziasm și sunteți optimist. Se întâmplă multe lucruri în interiorul vostru în special și e o provocare să reușiți să depășiți trecutul și să fiți în echilibru acum. Vă puteți simți descurajați și e indicat să fiți cu băgare de seamă la nerăbdarea cu care vreți să vedeți lucrurile duse la bun sfârșit.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară
Înainte însă de a ajunge la o concluzie sau la finalul unor proiecte, trebuie să vă fixați voi înșivă o listă clară cu rezultatul ultim. Ar putea presupune să faceți unele schimbări importante, fie în planul relațional, fie în sectorul imobiliar sau doar să vă ajustați emoțiile și atitudinea la diferite circumstanțe. Țineți cont de faptul că acum lucrați bine în echipă. Aveți șansa să profitați de abilități bune de negociere și să obțineți ce vă doriți. Sunteți dispus să faceți compromisurile necesare la chestiunile mărunte, fără a pierde din ochi obiectivele importante. Ieșiți din zona de confort și analiză și bucurați-vă de ce primiți. La urma urmei, tot ce aveți nevoie e puțin timp să vă ocupați de viața sentimentală, să vă încărcați de momentele cu atmosferă romantică sau pur și simplu să vă axați pe o pasiune nou descoperită care să vă deconecteze de la sursele exterioare de stres.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 februarie 2019
Pregătiți terenul pentru unele discuții delicate. E momentul să vă exprimați nemulțumirile față de comportamentul celorlalți și să risipiți tensiunea din relații. Viitorul unei relații sau comportamentul celorlalți e greu de prezis sau de intuit, dar e bine să stabiliți limite mai ferme pentru viitor. Nu deveniți prea acid sau agresiv, dar faceți-vă clar punctul de vedere.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Balanță
Rolul vostru acum e să vă concentrați pe ce aveți personal nevoie, să căutați să găsiți răspunsuri în relații raportat la propria persoană și apoi să stabiliți pentru ce merită să vă ajustați și la ce e cazul să renunțați. Ascultați-vă ghidul interior chiar dacă resimțiți neliniștea care vi se strecoară în suflet. E doar puțină teamă de necunoscut, întrucât vedeți că lucrurile se schimbă, dar pentru a evolua favorabil e necesar să comunicați clar și ferm propria poziție. Acordați-vă timp și pentru activități care vă fac plăcere. Vă permiteți unele răsfățuri datorită sectorului financiar care vă aduce vești bune.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 februarie 2019
Nu lăsați gândirea hipercritică să vă împiedice să profitați de oportunități. Riscați să amânați progresul unui proiect doar pentru că sunteți prea blocat pe mici detalii. Încercați să depășiți propriile incertitudini și nevoia de control–munca celorlalți nu trebuie verificată mai mult decât e cazul. Dacă reușiți să vă eliberați de unele din ticuri, obiceiuri sau rutine care vă supraîncarcă sistemul atât nervos, cât și cel de la muncă, veți avea parte de o senzație frumoasă de ușurare.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion
Cu cât vă străduiți mai mult, cu atât universul vă arată că el știe mai bine. Căutați să vă destindeți. Ați muncit mult, acum e momentul să vă relaxați complet. Fiți însă atent la tendința de a descărca tensiunea prin cheltuieli exagerate, impulsive. Dacă vă doriți ceva, rezervați obiectul și reveniți în altă zi, după ce ați avut timp să cumpăniți.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 februarie 2019
Nu prea vă simțiți în elementul vostru. Planul sentimental pare să vă joace mici feste. Vă simțiți amenințat, iar încrederea în voi depinde prea mult de anturaj. Fiți mai nepăsător și mai indiferent la opiniile exterioare care nu tot timpul reflectă realitate.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător
Optați să vă petreceți timpul cu oamenii apropiați, în medii cunoscute, care să nu presupună asumarea de riscuri foarte mari. Atenția la cuvinte și la a nu acapara discuțiile cu plângeri personale e importantă. Devine esențial să vă bucurați de o perioadă în care vă puteți descoperi noi abilități, care să fie altceva și în același timp să vă ofere șansa să petreceți timp cu voi înșivă. Astfel, vă veți spori încrederea în voi și după ce trece perioada, veți reveni pe scena socială mult mai deschis și mai atent la anturaj.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 februarie 2019
Concentrați-vă la zona financiară. Vedeți ce posibilități aveți să faceți banii să muncească pentru voi. Programați-vă și la un consilier financiar pentru a avea acces la experiența unui specialist. Fiți ambițioși.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn
Vă gândiți intens la modalitățile de a crește veniturile pentru că resimțiți nevoia de a avea stabilitate din acest punct de vedere. Luați în calcul și un al doilea job care să sporească lichiditățile. Persoanele din jur vă pot oferi sprijin pentru a avea acces la o viziune de ansamblu a viitorului financiar,pentru a vă introduce în cercurile sociale potrivite care să vă sprijine în noile obiective și să vă facă să fiți mai încrezători în viitor. E bine în subsidiar să conștientizați că nevoia de a vă pune la adăpost față de evenimente neprevăzute apărute în plan personal sau în planul economic general e o presiune în plus care merită gestionată înainte de a implica și familia sau oamenii dragi. Veți avea tendința să îi neglijați sau să cereți ca și ei să își asume un număr de responsabilități crescute.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 februarie 2019
Aveți ocazia să fiți în centrul atenției. Vă bucurați de noroc în carieră, lucrurile sunt pe făgașul pe care vi l-ați imaginat, dar simultan e momentul să străluciți și pe scena socială. Mai ales spre sfârșitul perioadei, fiți cu ochii în patru la șansele apărute de la cei din jur. Vă pot ajuta dar trebuie să spuneți ce fel de sprijin vă este de folos.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător
Prietenii vă încurajează și vă susțin să faceți lucruri noi. Asta vă ridică moralul și mai mult, iar buna dispoziție este la ea acasă. Bucurați-vă de timpul și momentele petrecute alături de persoanele importante pentru voi sau alegeți să ieșiți strategic cu cei cu care o să colaborați pe termen lung. Atenție la unele discuții din trecut, care acum se pot relua. Aveți ocazia, fie să le ignorați, fie să încercați să priviți lucrurile mai mult din perspectiva interlocutorului.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 februarie 2019
E perioadă de a reflecta, de a vă reîncărca bateriile. Faceți ordine în dulapuri, în camere, dar nu uitați și de organizarea în gânduri. Eliberați lucrurile care și-au servit scopul. Profitați de clipele libere și mergeți în oraș cu oameni dragi cu care să împărtășiți ultimele noutăți.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Pești
Prin intermediul celorlalți puteți fi observat de cineva care să vă ofere un ajutor important ulterior. Folosiți aceste momente pentru a vă relaxa și a vă desfășura activitatea în ritmul propriu, fără să vă stresați de termenele limită. Sunt recomandate și ritualurile de autoîngrijire, chiar dacă la prima impresie pare timp pierdut sau nu sunt acum pe lista de priorități. Răsfățul vă ajută să vă faceți ordine în minte și să vedeți clar planificarea și strategiile pentru viitor.