Horoscop Azi

4 zodii care au o singura iubire in viata

Cum sună ”once in a lifetime?” Depinde de fiecare fată în parte ce își dorește, dar mai ales ce înțelege prin această sintagmă. Uneori, avem impresia că partenerul actual va rămâne alături de noi toată viața și că el este bărbatul care o să ne ducă la altar. Ei bine, ca să continuăm tot în zicale, socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg, și ne dăm seama că iubitul actual nu este cel cu care ne dorim să întemeiem o familie.

Dacă unele fete au mai multe ocazii până când găsesc marea iubire, 4 zodii au parte de o singură dragoste în viață. Află din rândurile de mai în jos care sunt acestea!

Taur – Deși îți vine greu să crezi că, la cât de excentrică și nonconformistă ești, o să iubești o singură dată în viață, trebuie să te obișnuiești cu asta. De-a lungul timpului o să ai o listă lungă de iubiți și pretendenți, dar nu o să te facă să tremuri de nerăbdare să concretizezi relația. O să te îndrăgostești de foarte multe ori, dar de iubit o să iubești o singură dată. Nu îți face probleme că nu o să îți dai seama care este alesul. O să te cuprindă un sentiment care o să te ajute să știi că el este jumătatea ta.

Chiar dacă ești o fire nerăbdătoare și, în general, îți place să fii foarte calculată, află că în dragoste nu există certitudini atât de clar trasate. Sentimentele nu sunt formule matematice, deci nu o să știi când și cum o să apară marea ta dragoste. Cu toate astea, nu uita să zâmbești mereu. Ai mari șanse ca cineva să se îndrăgostească de zâmbetul tău!

Capricorn – Ai fost întotdeauna genul de femeie care și-a ales foarte atent bărbatul pe care să-l numească ”iubit”. Te-ai gândit că nu orice băiat care arată bine poate să aibă privilegiul să meargă cu tine de mână pe stradă. Regulile tale foarte clar trasate o să te facă să ratezi foarte mulți tipi drăguți, care chiar aveau cele mai bune intenții. Totuși, nu este momentul să disperi pentru că selecția ta foarte riguroasă ar putea să aibă și o latură bună.

Dintre atâția bărbați care te curtează, doar unul va avea norocul să fie al tău pentru totdeauna. Așa că nu trebuie să fii prea dură cu tine sau să începi să te vezi cu bărbați. Asta ești tu și trebuie să te accepți așa! Stai liniștită, nu o să rămâi nemăritată!

Săgetător – Ooookkk! Cum putem să începem altfel decât să îți spunem că ești o adevărată mașinărie de relații. Ai o experiență foarte bogată în ceea ce privește poveștile de iubire. Niciodată nu ai fost genul de femeie care să intre într-o relație cu preconcepții și asta te-a făcut foarte deschisă la orice înseamnă provocare. Ai cunoscut tot felul de băieți care pe moment ți-au stârnit interesul, dar s-au dovedit doar niște atracții trecătoare.

Ești acel tip de femeie care nu este prea serioasă într-o relație. Dar o să apară un bărbat în viața ta, care are ac de cojocul tău. Va fi îmblânzitorul tău și te va transforma dintr-o rebelă nonconformistă într-o super lady care își iubește familia mai mult ca orice. Ciudat, chiar și pentru tine, așa-i?

Leu. Te numeri printre cele mai sălbatice semne zodiacale, netemătoare, de nesupus, ceea ce echivalează cu faptul că îți vei dărui cu mare greutate inima. Cu toate acestea, chiar și rebela Leoaică va avea șansa la o iubire ca în povești, deși nu mai mult de o dată în viață.

Te vei îndrăgosti de cel mai tare tip, un exemplu de calități, pentru că numai el o poate pune pe jar pe Stăpâna Junglei. Chiar dacă povestea voastră nu se va încheia cu o căsătorie pe viață, în fundul inimii îi vei rămâne pentru totdeauna loială.