Horoscop Azi

Despre zodiile care au baftă la bani în 2019 și cele care au un an dificil, ne lămurește numerologul Mihai Voropchievici!

m trecut cu bine în 2019 și vrem cu toții să aflăm ce ne rezervă noul an în materie de bani. Despre aceste aspecte ne vorbește în continuare maestrul Mihai Voropchievici!

Să-i dăm ascultare!

”Anul 2019, înseamnă un an 3. Treiul este patronat de Jupiter. Dacă a venit Jupiter peste noi, ne uităm câte eclipse sunt. Românul se duce la partea financiară. Banii sunt din abundență. Anul ăsta ne învață să cheltuim. Atenționarea anului: este aducător de beneficii materiale, banii vin însă de voi depinde dacă îi economisiți sau îi terminați”, a spus Mihai Voropchievici.

Berbec

Sunt mult mai impulsivi. Banii vin, dar sunt doritori de a satisface niște dorințe. Se revarsă bogăția asupra lui. Să nu se repeadă. Încercați să vă ordonați banii.

Taur

Este o fire foarte circumspectă. Este mare producător de bani. Începe să se întoarcă fața norocului spre el. Vor avea surplusuri de bani datorită unor oferte de muncă suplimentare. Va tinde din nou să stea să muncească mult. Tinde să strângă mai mulți bani. Tentația lui este să economisească.

Gemeni

Au atâtea resurse, atâta forță de exprimare. Comunicarea le aduce niște surse de venit suplimentare. Vor băga mâna mai des în buzunar. Ei când fac un cadou, vor să fie personalizat. Forța cuvântului este fantastică.

Rac

De multe ori sunt zgârciți. Vor tinde și ei să înceapă să iasă la cheltuieli pentru zona familiei. Vor dori o promovare. Vor niște lucruri durabile, rentabile. Au bani și din colaborări și din alte surse. Investițiile sunt foarte benefice.

Leu

Va cheltui pentru imagine, pentru confort. Propria persoană este mai presus. Răsfățul este pe primul plan. Pentru foarte mulți Lei care sunt singuri, există acea șansă a punerii ceva pe deget. Vor tinde să facă niște căsătorii cu oameni bogați.

Fecioară

Sunt oamenii care își asigură de două ori. Anul ăsta, vine o sursă de îmbogățire. Este un an al norocului, care vine ca recompensă pentru munca lor. Au muncit și muncesc în continuare. Vor încă să aibă banii pregătiți. Bani vor avea din colaborări multiple. Este un an benefic și pentru cheltuieți planificate.

Balanță

Sunt mai cheltuitoare. Anul ăsta vor tinde din nou să cheltuiască. Vin bani. Au comunicarea la ei. Prin comunicare, își atrage noi surse de venit. Trebuie să mai investească acolo unde a neglijat în anii precedenți. Trebuie să se mai facă și el un pic fericit. Trebuie să își îmbunătățească confortul și starea de spirit.

Scorpion

Anul ăsta, ca și în alți ani, sunt norocoși. Bani face foarte mulți din tot ce înseamnă zona serviciilor. Aveți grijă la bani. Vedeți unde puneți rezervele. Sunt supuși unor spionaje financiare. Surse de bani nu vin mai multe decât de obicei. Cât câștigați, atât cheltuiți. Atenție de unde vin bani!

Încercați să păstrați un echilibru. Poate să cheltuiască mult pe niște călătorii.

Săgetător

Vin banii din toate direcțiile. Prin excelență, trebuie să aibă ce cheltuii. Forța financiară vine din trei surse divine. Este zodia inteligenței peste măsură. Învățați legea schimbului!

Capricorn

Toată viața muncește ca să agonisească. A venit perioada să ofere și celorlalți. Are o mulțime de șanse de a-și mări contul. Este un an în care ei trebuie să se miște intens. Trebuie să stea cu ochii pe toate oportunitățile. Știe că trebuie să aibă, trebuie să pună și trebuie să cheltuiască.

Vărsător

Va avea câteva lipsuri. Este un cheltuitor. Este un an în care trebuie să fie atenți la venituri și la surse de venit. Trebuie să își atragă surse de venit suplimentare, dar trebuie să iasă din starea de confort.

Pești

Nu știu să facă bani, dar anul ăsta vor avea bani și pentru distracție și pentru plăceri. Se scald în banii altora. Au niște oportunități.