Horoscop Azi

Cu ce vine nou primavara pentru fiecare zodie. Mihai Voropchievici: Horoscopul Primaverii 2019

Maestrul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3, horoscopul pentru primavara 2019.

HOROSCOP Berbec

– Primavara de neuitat pentru Berbeci. Doresc să facă lucruri mari, încercări pe plan profesional. Li se oferă posibilitatea de a evolua. Își pun la încercare abilitățile. Este o perioada cu muncă asiduă și oportunități.

Trebuie să aleagă cea mai bună opțiune, care să le aducă foloase financiare. Vor oficializa o relație.

HOROSCOP Taur

– pentru a fi bine tot anul 2019 trebuie ca dragosta să primeze. Starea de bine, bogăția, locul de muncă, sănătate, tot ceea ce întregește un tot unitar pentru Taur, este afecitvitatea și dragostea. Încercați să vă stabiliți niște limite. Este o primavara cu încărcătură karmică.

Vor primi beneficii timp de 7 ani. Va tinde să devină imprudent într-o relație mai veche. Nu puneți încăpățânarea pe primul plan. An prolific pentru a face copii. Vor putea deschide o afacere.

HOROSCOP Gemeni

– trebuie să acorde timp pentru ei. O primavara agitata. Li se oferă ceva care le place cel mai mult: dragoste, cu parteneri din străinătate. Vor călători mult și se maturizează.

Vor avea o activitate care vor aduce bani rapid. Se ivesc posibilități de a schimba locul de muncă. Nu faceți lucruri pe impuls. Dragostea este manifestată prin dorința de libertate. Controlați-vă stările agitate.

Apar niște cumpene acasă, în ceea ce privește sănătatea. Lucruri dure la locul de muncă. Eliminați stresul din viața voastră. Atenționare începând din aprilie.

HOROSCOP Rac

– va fi vedetă în primavara 2019. Propulsare socială, relații, ajutor de la oameni influenți cu multă dare de mână. Îi ridică. Pot face achiziții noi. Vor fi bine plătiți. Căsătorie, dragoste, copii, toate vor fi la cote maxime.

Racii care s-au săturat de stările oferite de parteneri, vor divorța. Necazuri s-ar putea ivi din aprilie, pentru racii nedeciși. Vor lua câteva kilograme în plus. Atenție! Pot apărea probleme pe latura parentală. Trebuie să își ajute părinții.

HOROSCOP Leu

Poți schimba domiciliul, țara, profilul, munca, pentru alt partener. Este un anotimp bun, sau mai puțin bun pentru câștig financiar. Leii se pot îndrăgosti de un coleg de la locul de muncă.

Crește valoric și își cer drepturile. Martie: nu trebuie să accepți influenția altora. Dacă ți se cere intervenția chirurgicală nu o face în aceasta luna. Nu lua cu împrumut, nu semna contracte.

Tot ce construiești în aceasta primavara e ceva cu care nici cu gândul nu ai visat. Va avea impact 30 de ani, mai ales pentru nativii tineri.

HOROSCOP Fecioara – sănătatea se îmbunătățește înveți să te adaptezi și în dragoste. Intri pe trendul: continuare de la ce ai început în 2018. E un an de preocupare pentru aspectul fizic. Trebuie să fii selectiv, așa succesul e sigur.

HOROSCOP Balanță

– te axezi pe carieră și pe ambițiile tale. Munca serioasă va aduce succese garantate. Prioritățile tale sunt transformarea personală, viața sentimentală. Va fi un anotimp prosper pentru balanțe. Comunicarea va aduce bani. Sănătatea va fi un pic aproape de parametrii normali.

Echilibrarea bugetului te va preocupa tot anul și nu vei mai fi risipitor. Apar multe schimbări în carieră.

HOROSCOP Scorpion

– lucrurile vor fi mai bune pentru ei. Va fi un progres financiar. Veți fi mai buni la suflet. Este un anotimp în care trebuie să lucrați mai mult, să dovediți că sunteți mai erudiți. Sănătatea e fabuloasă.

Din punctul de vedere al banilor sunt suficienți și vin la timp. Stima de sine va crește, așa vin și beneficiile. De mule ori uită de stimă.

HOROSCOP Săgetător

– viață socială, familie, va fi pe primul plan. Va fi jumate-jumate. E un anotimp mai obositor. Cariera și prieteniile sunt importante. Financiar, te menții bine. Se ivesc surse financiare pe are le poți folosi doar dacă îți pui intuiția la lucru.

Elimină instabilitatea pe care poți să o ai cu cei dragi. Sănătatea va fi cu perioade de fluctuație.

HOROSCOP Capricorn

Sănătatea este mulțumitoare. Trebuie să evite cearta cu partenerii de muncă și de acasă. Încercați să faceți ordine acolo unde nu e cazul. Fiți atenți și maleabili în cuplu. E anotimpul în care trebuie să intuești ce e bun pentru tine.

Cariera prinde aripi. Călătorești mult, în interes de servici. Responsabilitățile sunt foarte mari. Eliminați certurile.

HOROSCOP Vărsător

– In Primavara 2019, varsatorul are un singur țel. Acumularea e pe primul plan. Îl va transforma întrum boom material. Vrea un echilibru la muncă. Vrea echilibru muncă-familie.

Vor câștiga foarte mulți bani. Așa vor avea o stare de sănătate mai bună. Anotimpul carierei și al banilor, mai puțin al iubirii.

Sănătatea e bună. Alimentația selectivă pe care o face e de partea lor. Nu vor lua în kilograme. Destinul e în mâna lor. Nu trebuie să neglijeze activitățile sprituale.

Cei căsătoriți: partenerul are o nevoie personală, încercați să nu îl tratați cu indiferență. Se poate ajunge la divorț.

HOROSCOP Pești

– au o viață mai sănătoasă din punct de vedere material. Scapă de datorii. Dumnezeu îi ajută! Le dă un job mai bine plătit. Munca nu va fi satisfăcătoare pentru ei. In primavara vor face o muncă mai puțin plăcută.

Preocupările pentru avansare sunt importante, dar nu trebuie neglijate trăirile adevărate. Au nevoie să trăiască ei cu ei.