Horoscop Azi

Zodiile care adoră bârfa

Cu siguranță ai întâlnit măcar o dată în viață acea persoană care știe totul despre toți și nu poate să țină nici măcar un secret. Ei bine, bârfitoarea grupului, cum mai e numită, s-ar putea să fie o nativă din următoarele semne zodiacale!

Gemeni

Tinzi să promiți că nu vei spune niciodată nimic, însă în secunda următoare deja te gândești cu cine ar trebui să împarți vestea. Știi să câștigi încrederea unei persoane, ca mai apoi să o trădezi cu nonșalanță.

Cu toate astea, rar ești descoperită ca fiind vinovată, căci știi să duci vorba dintr-o parte în alta, astfel încât să i se piardă urmele.

Balanță

Deși ești cunoscută pentru spiritul tău justițiar și echilibrul de care dai dovadă întotdeauna, nu te poți abține din a bârfi când găsești momentul potrivit.

Deși pari drăguță și că nu ai face rău nimănui, ești o persoană destul de bârfitoare, mereu interesată de grija altuia. Nu îți pasă dacă faci acest lucru public, ba chiar consideri că e mai bine să știe o lume întreagă tot ce ai tu de spus despre X și Y.

Te consideri un arbitru sau un mediator, a cărui datorie este să asculte fiecare variantă în parte înainte de a judeca.

Vărsător

Preferi să te prefaci că nu îți place bârfa și nici drama. Cu toate astea, nu ai rata nici măcar o știre când vine vorba de persoanele care nu te plac sau pe care nu le simpatizezi.

Nu vrei să te implici în scandaluri, dar nici nu stai departe de ele, fiind mereu la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău. De aceea, mereu vei afla prima.

Ai nevoie doar de puțină imaginație și un strop de curaj pentru a arunca un scandal în aer, fără să îți pese de consecințe.

Pești

Timidă și la locul ei întotdeauna, nu bârfești din plăcere, ci mai mult din necesitate. Ai tendința să te confesezi oricărei persoane și, de cele mai multe ori, ești prea naivă.

Spui toate secretele celor din jur, fără să îți dai seama că interlocutorul tău poate să se folosească de informațiile tale pentru a-ți face rău. Fii mai atentă ce și cui îi povesești sau vei fi percepută ca o persoană care știe numai să bârfească.