Horoscop Azi

Se spune ca nativul Varsator este o zodie speciala! Iata 10 trasaturi care il definesc:

Nativii zodiei Varsator sunt originali si nonconformisti, dar si prieteni de nadejde, pe care te poti baza in orice situatie! Nu prea tin cont de reguli si sunt mereu in cautare de informatii noi in orice domeniu, avand o sete de cunoastere fabuloasa.

Iata cele mai cunoscute trasaturi ale unui Varsator:

Nativii acestei zodii sunt curiosi, fiind una dintre cele mai reprezentative trasaturi ale Varsatorilor. Au o dorinta de a cunoaste si a experimenta lucruri noi in orice moment, iar situatiile care ii fac sa isi depaseasca limitele sunt reale provocari pentru ei.

Varsatorii sunt independenti! Au nevoie sa ii lasi sa se simta liberi si sa ii iubesti asa cum sunt. Nu poti manipula sau pacali un Varsator, cum nici nu ii poti impune ceea ce trebuie sa faca, doar daca vrea sa te lase el.

Sunt foarte creativi! Gandirea acestor nativi nu se incadreaza in stereotipuri, iar aspiratiile sunt foarte inalte, cautand sa fie inconjurati de oameni care le impartasesc ideile si impreuna sa poata rezolva diverse probleme de natura sociala, una dintre pasiunile lor.

Sunt foarte buni lideri! Cred cu tarie in cauza pe care o reprezinta si ii inspira si pe cei din jurul lor sa le urmeze modelul. Cand lucreaza in echipa, niciodata nu isi subestimeaza colegii, ba cauta sa ii motiveze pentru a evidentia calitatile acestora.

Nativii Varsator sunt foarte inteligenti! Cei nascuti sub semnul acestei zodii au o inteligenta aparte, reusesc sa acumuleze informatii valoroase si sa le foloseasca in momentele oportune.

Sunt foarte incapatanati! Chiar daca au si de pierdut, este de admirat ca lupta cu toate fortele atunci cand isi propun ceva si nu accepta niciun compromis.

Varsatorii sunt loiali! Este o caracteristica definitorie a acestor nativi. Daca le-ai castigat increderea, vei avea un prieten pe viata, indiferent de situatia in care te afli.

Sunt parolisti! Daca un nativ Varsator a apucat sa iti faca o promisiune, nimic nu ii va sta in cale sa nu duca la bun sfarsit acest lucru!

Nu judeca niciodata omul dupa aparente! Intotdeauna au rabdare sa cunoasca un om cu adevarat, abia apoi ii poate face o scurta caracterizare. Nu au incredere in zvonuri si vor sa se convinga ei!

Au simtul umanitar extrem de bine dezvoltat! Le pasa foarte mult de lumea din jurul lor si vor sa ii ajute cu tot ceea ce pot. Au o deosebita satisfactie atunci cand pot schimba lucrurile in bine.