Horoscop Azi

Horoscop Cristina Demetrescu: Noroc chior pentru unele zodii, lecţii de viaţă pentru altele. Cine are de suferit

Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna viitoare: Nu e nici bine incat sa sarim in sus de bucurie, dar nici atat de rau incat sa dam in depresie. Citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

Berbecii sunt obosiți de ceea ce fac, sunt obosiți de muncă, sănătatea ar putea fi în pericol, și-ar dori să evadeze, dar nu au timp și nici cum.

Taurii s-ar putea să aibă parte de furtuni în paradis, nu dau dovadă că iubesc necondiționat, sunt foarte multe discuții în care amestecă dragostea și banii.

Gemenii se bucură de succes pe plan personal. Mare atenție, pentru că nimeni nu știe mai bine decât geamănul să umble pe o stradă cu dublu sens, trebuie să aleagă ceva din cele două.

Racii sunt liniștiți, se bucură de anumite realizări financiare sau de anumite achiziții.

Leii sunt un pic egoiști și s-ar putea să-i facă pe ceilalți să sufere. Vor exista consecințe, puțin mai mult precauție, ar trebui să se aștepte la reacții.

Fecioara este critică, este nervoasă, pusă pe un ideal ca ele să se simtă bine. Cu toate acestea, le merge foarte bine financiar și s-ar putea să fie cazul să-și schimbe locul când nu se mai regăsesc unde se află.

Balanțele să nu amâne ce au de făcut, este poate șansa vieții lor. Dacă nici acum nu iau deciziile care trebuie luate, nu știu când vor fi luate. Să nu se aștepte să primească ajutor de la nimeni.

Pe scorpioni pare că nimeni nu-i înțelege, deși sunt foarte siguri pe ei și pe ceea ce fac. Se duc înainte, nu aud, nu văd.

Săgetătorii își doresc luna de pe cer. Se luptă cu morile de vânt și reușesc într-un final.

Capricornii au succes, în ciuda greutăților. Încă sunt pe cai mari și sunt puternici. Schimbări în viața lor.

Vărsătorii parcă nu-și învață lecțiile, fac din nou și din nou aceleași greșeli, spun lucruri trăznite, probabil că la un moment dat își vor da seama ce se întâmplă în viața lor.

Peștii își fac inamici încercând să facă bine, o mare lecție de viață pentru pește să învețe să ajute când trebuie și când le este cerut.