Horoscop Azi

Numerologie: Anul personal în 2019. Care este etapa ciclului karmic în care te afli?

Anul personal îți revela cel mai bine experiențele care îți sunt destinate în anul respectiv, ciclul numerologic în care te afli (fiecare an personal este o parte dintr-un ciclu de 9 ani), provocările, schimbările de energie, darurile și oportunitățile asociate etapei respective de evoluție.

Atunci când începe un nou an universal, este esențial să îți cunoști anul personal în care te afli căci el este îndrumătorul tău spiritual autentic. Anul personal este cel care îți oferă o privire de ansamblu asupra ambianței anului în curs, asupra principalelor sale caracteristici, momentelor forte, dar și a punctelor sale slabe.

Așadar, anul personal îți revela cel mai bine experiențele care îți sunt destinate în anul respectiv, ciclul numerologic în care te afli (fiecare an personal este o parte dintr-un ciclu de 9 ani), provocările, schimbările de energie, darurile și oportunitățile asociate etapei respective de evoluție.

A-ți cunoaște anul personal înseamnă a fi mai bine pregătit pentru a te angaja în noul drum spiritual care îți este rezervat, a profita în modul cel mai favorabil ție de noile energii. Prin urmare, este imperios să îți cunoști anul personal.

Cum se calculează anul personal? Se adună cifra/cifrele zilei de naștere cu cifră/cifrele lunii în care te-ai născut și cu anul universal în care ne aflăm, respectiv 2019. Țineți cont ca 2019 este un an universal 3.

2019 =2+0+1+9 = 12. 12 se reduce la 1+2 = 3.

De exemplu, o persoană născută pe 28 februarie 1975 își va afla anul personal pentru 2019 făcând următorul calcul:

Se adună ziua nașterii (28) cu luna nașterii (2) și cu anul universal în care ne aflam (2019=3).

Astfel, 2+ 8 (ziua nașterii) +2 (luna nașterii) + 3 (anul universal în care ne aflam) = 15. 15 se reduce la rândul său. 15=1+5=6. Așadar pentru persoana născută pe 28 februarie, anul personal va fi 6.

Imediat ce ai calculat și aflat care este anul personal în 2019, iată mai jos și semnificațiile numerologice ale anului personal în care te afli:

Dacă ai anul personal 1

Fie că vorbind de un nou început interior sau de unul exterior, 2019 este pentru tine începutul unui nou ciclu. Poate că ai trecut prin multe schimbări în ultima vreme care te-au forțat să evoluezi și să înveți, poate că lucrurile nu ți-au ieșit așa cum ți-ai dorit, dar lucrurile se schimbă radical pentru tine.

Acest an este anul noilor începuturi, un an în care vei străluci, vei demonstra ce poți, îți vei lăsa eul să iasă în față, să spună, să vorbească, să își arate adevărata lumină.

Anul personal 1 aduce forța, curaj, ambiție, încredere în sine. Noi oportunități apar pentru tine din multe direcții, este important să știi să profiți de ele. De asemenea, un an personal 1 poate accentua nevoia de independență și poate intensifica și sentimentele de singurătate, de aceea este esențial să te conectezi mai mult cu prietenii și persoanele iubite.

Dacă ai anul personal 2

Pentru tine, acest an nu face decât să îți arate că te afli pe drumul cel bun, că trebuie să continui ceea ce ai început, că trebuie să mergi mai departe. Iar atunci când îți este greu și ai ezitări, nu ezita să ceri îndrumarea și ajutorul celor dragi.

Un an personal 2 este și un an al relațiilor, al parteneriatelor, al noilor prietenii așa că aspectul social, cooperarea și comunicarea sunt extrem de important pentru tine în acest ciclu numerologic.

Relația ta de cuplu se cere consolidată într-un astfel de an așa că nu ezită să investești timp, energie, dragoste și sentimente și în relația cu persoana iubită. Nu te grăbi să iei decizii pripite sau să forțezi lucrurile, ci lasă totul să curgă în beneficiul tău chiar dacă ți se poate părea o adevărată provocare uneori.

Dacă ai anul personal 3

Într-un an personal 3, creativitatea personală este la maximum așa că ai face bine să profiți de ea pentru a-ți îndeplini visurile și dorințele inimii tale. Ai energie, voința, dorință și sprijin din toate părțile astfel încât izbutești să realizezi tot ce ți-ai dorit.

Ai mare grijă să îți direcționezi energia mentală, care este foarte puternică în acest an, într-un mod pozitiv și constructiv, dar să acorzi importanță și sănătății trupului astfel încât să eviți epuizarea.

Educația este și ea un aspect important al acestui an așa că multe persoane cu un an personal 3 aleg să studieze în noi domenii sau să își lărgească cunoștințele învățând lucruri noi.

Karma joacă și ea un rol revelator într-un an personal 3 așa că este foarte probabil să dați nas în nas cu trecutul sau cu un fost partener și să rezolvați anumite chestiuni care au rămas neîncheiate.

Anul personal 3 este și un an care stă sub semnul dragostei și al călătoriilor, dar și al întâlnirilor. Dinamismul tău este la maxim în acest an, te exprimi cu ușurință și participi la numeroase evenimente publice unde vei cunoaște persoane noi.

Anul personal îți revela cel mai bine experiențele care îți sunt destinate în anul respectiv, ciclul numerologic în care te afli (fiecare an personal este o parte dintr-un ciclu de 9 ani), provocările, schimbările de energie, darurile și oportunitățile asociate etapei respective de evoluție.

Dacă ai anul personal 4

Un an personal 4 pune un mare accent asupra identității personale și a afirmării acesteia. În 2019, mulți dintre cei cu un an personal 4 se vor conecta mai mult cu ceea ce sunt și ceea își doresc anul acesta, își vor stabili noi priorități, vor veni cu viziuni noi, dar vor încerca în același timp și să îmbunătățească ceea ce este.

4 ca an personal pune acentul și asupra muncii și eforturilor depuse pe plan profesional, cerând totodată determinare, responsabilitate, concentrare și multă atenție la detalii.

Chiar dacă poate veni la pachet și cu anumite provocări, este necesar să îți asumi angajamentul maxim față de proiectele tale. Astfel, lucrurile vor ieși cât se poate de bine pentru tine, iar oportunitățile adevărate vor străluci în fața ta.

Un an personal 4 aduce multă energie fizică, progres, investiții, dar și detașare de ceea ce te împovăra la nivel emoțional. Familia este extrem de importantă pentru tine anul acesta căci în sânul ei îți reîncărci bateriile, aici va fi oaza ta de siguranță.

Dacă ai anul personal 5

Un an personal 5 va fi cu siguranță un an interesant, un an perfect pentru a face schimbările pe care ți le dorești și a implementa transformări în acele domenii ale vieții tale care aveau nevoie de un update.

Un an personal 5 este în mare parte despre schimbare, despre nevoie de libertate (fie că ne referim la una interioară, la una a gândirii, la una a mișcării etc), despre eliberarea de sub constrângeri, despre imperiozitatea de a face schimbări. Noi uși se deschid pentru tine anul acesta așa că atunci când te vei simți pregătit, pășește înspre ele cu toată încrederea.

Schimbarea nu aduce doar nesiguranța și eliberarea de sub vechi obiceiuri și credințe, dar și noi șanse, noi oportunități. Rămâi deschis și flexibil și lasă-te purtat de această energie a dinamismului.

Nu uita că ești liber să iei propriile decizii și să te eliberezi de gândurile și opiniile celorlalți. Multe persoane aflate în acest an personal își pot schimba jobul, se pot muta într-un alt oraș sau altă țară, pot face dese călătorii de afaceri.

Dacă ai anul personal 6

Un an personal 6 vine la pachet cu o energie tare frumoasă, o energie a familiei, a conexiunilor autentice și profunde, o energie care te îndeamnă să îți asculți inima înainte de toate. De asemenea, un an personal 6 este despre armonie și găsirea echilibrului dintre minte, trup și suflet.

Ai un magnetism aparte, vei simți nevoia de a investi mai mult în tine, în frumusețea ta, în sufletul tău, iar oamenii se vor simți instinctiv atrași de energia ta debordantă.

Cei un an an personal 6 vor acorda o atenție concentrată mediului în care se află, energiei acestuia, culorilor și sunetelor, și vor simți nevoia de a-i aduce modificări astfel încât să se simtă relaxați, liniștiți, în pace.

De asemenea, într-un astfel de an, pui mai mult preț pe timpul pe care îl petreci în compania propriei persoanei, dar și a celor iubiți, familie, copii, prieteni, parteneri de viață, animale de companie. Simți nevoia, mai mult ca niciodată, să îi protejezi pe cei dragi, empatizezi cu ei, îți asumi cu dragoste responsabilități.

Cei singuri își pot găsi sufletul pereche dacă se află în această etapă a ciclului numerologic. Este important să spunem și că anul personal 6 este un an al vindecării, fizice și emoționale, așa că nu ezită să îți asculți nevoile trupului și ale sufletului.

Anul personal îți revela cel mai bine experiențele care îți sunt destinate în anul respectiv, ciclul numerologic în care te afli (fiecare an personal este o parte dintr-un ciclu de 9 ani), provocările, schimbările de energie, darurile și oportunitățile asociate etapei respective de evoluție.

Dacă ai anul personal 7

Un an personal 7 este un an care aduce schimbări la nivel emoțional și în relațiile cu ceilalți, atingând uneori puncte sensibile, dar în același timp forțându-ne să apelăm la propriile resurse interioare și la puterea personală.

Un an personal 7 poate veni la pachet cu multe lecții la nivel spiritual, cu descoperiri la nivel de sine, cu introspecție, cu mulți pași făcuți pe drumul dezvoltării personale. Un astfel de an poate fi considerat un an al explorării de sine, un an al “călătoriei spre interior” așa că nu înceta să îți explorezi adâncimele interioare pe cât de mult simți nevoia.

Problemele care pot apărea în acest an în relațiile cu ceilalți necesită o abordare prin prisma blândeții, a răbdării, a toleranței și a înțelegerii celorlalți. Merită investit în acest an în parteneriatele pe termen lung, în a-ți oferi răspunsuri la întrebările care te macină: Cine ești cu adevărat?

Care este sensul tău în această lume?, Cum poți face diferența în cercul tău?, în a-ți înțelege mai bine latura spirituală. Totodată, într-un an personal 7, vei încerca să îți îmbunătești calitatea vieții și a relației cu tine însuți.

Dacă ai anul personal 8

Un an personal 8 este despre transformare și karma așa că pe parcursul lui vom învăța să ne iubim pe noi mai mult și să renunțăm la acele lucruri care nu ne fac bine.

Cei cu un an personal 8 vor învăța cum să implementeze schimbările și transformările în viața lor, cum să reînnoiască acele aspecte care trebuie reînnoite, cum să renunțe la ceea ce nu le mai era de folos astfel încât să se poată angaja în noile oportunități care poate deja le-au și bătut la ușă.

Un an personal 8 este despre renunțarea la trecut, despre împăcarea cu el, despre renunțarea la suferință, despre angajamentul concret de a-ți asigura un prezent mai bun și o viață mai prosperă. Într-un astfel de an îți va fi mai ușor să te eliberezi de trecut și să îți îndeplinești acele dorințe adânci din sufletul tău.

Într-un astfel de an vei învăța să te asculți pe tine și să îți canalizezi energia într-un astfel de mod încât pentru tine să nu mai existe limite. În acest an îți va fi mai ușor să îți recâștigi echilibrul și pacea după furtunile, schimbările și experiențele anului trecut.

Lasă-te angajat în lumina acestor noi începuturi, mergi mai departe cu încredere și curaj și lasă-te călăuzit de vocea intuiției tale. Sufletul tău știe de ce are nevoie, trebuie doar să îl asculți. În dragoste, relațiile romantice pot atinge un echilibru fericit.

De asemenea, șansele în cariera vor apărea la momentul potrivit căci 8 este și un număr al succesului și al realizărilor, al împlinirii, al puterii, al câștigurilor materiale și financiare.

Dacă ai anul personal 9

Un an personal 9 are o energie specială căci îți oferă prilejul de a arunca o privire asupra călătoriei tale în acest ciclu de 9 ani, el te îndeamnă să evaluezi tot ceea ce ai câștigat la nivel spiritual și în interior.

El te ajută să îți evaluezi experiențele anterioare, lucrurile pe care le-ai învățat, dar și să faci noi alegeri și decizii vizavi de ceea ce ai de făcut la începutul ciclului următor. Poate că este momentul să împărtățești din înțelepciunea acumulată și lucrurile învățate și cu restul lumii așa că este foarte posibil ca anul acesta să îți asumi rolul de mentor sau îndrumător în nenumărate ipostaze.

Încheie tot ce a rămas neîncheiat, iartă-i pe ceilalți, iartă-te pe tine și renunță la ceea ce nu îți mai servește astfel încât să fii pregătit din toate punctele de vedere pentru a intra într-un nou ciclu.

Energia ta într-un an personal 9 este canalizată înspre acțiuni umanitare care îți pun în valoare generozitatea și noblețea spiritului. Ești tentat, mai mult ca niciodată, să te angajezi în activități și centre de interes care servesc creșterii conștientizării globale.

De asemenea, renunți la prejudecăți și limite și vei lucra de multe ori în folosul celorlalți și pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de tine. 9 poate aduce cu sine și experiența unei transformări aproape miraculoase, pe care ai așteptat-o de mult timp.