Horoscop Azi

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 28 ianuarie-3 februarie: fricile cuprind o zodie

Mihai Voropchievici indică horoscopul pentru săptămâna 28 ianuarie- 3 februarie. Ce spun runele astrologul despre cei 12 nativi ai zodiacului? De asemenea, acesta mai anunță și faptul că anum mistrețului, în zodiacul chinezesc aduce schimbări pentru zodii. Se pare că totul pare că merge numai spre bine!

Toate au parte de bucurii și fericiri interminabile. Relaxarea este la ea acasă, pare că totul decurge numai în liniște și pace. În acest context, cei care au crezut niște relații sfârșite, ar trebui să se gândească de două ori, pentru că ele se vor reface.

Berbec
Salt calitativ în viața lui. Primește o recompensă bine meritată din partea unui om care părea că a dispărut cu tot cu munca lui.

Taur
Este o nebuloasă în capul lui, are parte de un mister și de multe necunoscute. Ar trebui să se mai adune, dar îi este ales faptul că el este împrăștiat și de nestăpânit.

Gemeni
Ei sunt puși pe scandal săptămâna viitoare. Au parte de dispute cu cei dragi. Nu dați curs lucrurilor negative și tentante din partea celor din jur.

Leu
Are o săptămână de multă comunicare și de provocări frumoase. Pare că săptămâna 28 ianuarie-3 februarie este a voastră. Sunteți pe val.

Fecioară
Va afla un adevăr crunt, un fe l de reversul medaliei la ce a construit până acum. Mare atenție cu fecioara, este la extreme și îi și place câteodată, iar alteori nu-și dă seama.
Balanță

Scorpion
Universul contribuie la starea lui de bine. Are o săptămână de explozie care va avea un impact fabulos asupra lui. Evoluția lui pe toate planurile merge tot mai sus.

Săgetător
Pare că merg pe gheață. Mare grijă la cum îți impui punctul de vedere. Ar trebui să fii mai atent și să analizezi totul la virgulă și ață.

Capricorn
Săptămână de protecție din partea tuturor. Ai noroc și sunt cu sănătate la 100%. Ești într-o formă de zile mari, așa cum nu ai mai fost de multă vreme.

Vărsător
Să nu fie îngrijorat, tot el va câștiga. AI tendința de a concura tot timpul, vrei tot, vrei ce este mai bun și ce e mai corect.

Pești
Să lase fricile și temerile legate de trecut. Te lași prins în întâmplări care au dispărut de ani de zile. Lasă-le la o parte!