Horoscop Azi

Horoscop. Două zodii riscă să rămână singure chiar toată viaţa

Capricorn

Un Capricorn stie cum sa joaca intr-o relatie. Munceste mult si are standarde foarte ridicate. Se leaga de orice chichita din relatie. Capricornii sunt foarte selectivi, insa sunt si foarte loiali. Odata ce i-ai cucerit, pot fi ai tai pentru totdeauna. Capricornii sunt foarte dominanti, de aceea trebuie sa faci un compromis destul de mare atunci cand esti in preajma lor.

Rac

Acești nativi se numără printre norocoșii care pot avea oarecare certitudine că jucatul la loto nu va fi în zadar. Totuși, este foarte important ca, odată ce se vor vedea cu banii în conturi, să încearcă să nu arunce cu ei în stânga și-n dreapta.

Este extrem de curios atunci când vede pe cineva şi are nevoie să verifice acea persoană înainte de a exploda din cauza incertitudinii. E, de asemenea, binecuvântat cu vitejia lui. Când are senzaţia de fluturi în stomac, nu dă vina pe indigestie, ci merge către acea persoană pentru a obţine ce îşi doreşte.

Dacă el caută o relaţie, e hotărât să reuşească. Şi dacă găseşte un candidat bun, el îşi foloseşte latura agresivă pentru a obţine ce îşi doreşte. Dar totul se opreşte aici, pentru că atunci când îi pică cineva cu tronc se pierde cu firea.

Când un Rac vede pe cineva care îl atrage, deja visează la o familie, o casă şi mulţi copii, şi nici măcar nu a vorbit vreodată cu acea persoană! Pentru că are toate aceste idei în cap, el devine sentimental şi ataşat.