Horoscop Azi

Cele 4 cupluri de zodii care-și spun adio în 2019!

Anul 2018 a trecut, cu bune, cu rele… Iată-ne ajunși în 2019!

Se pare că anul acesta 4 cupluri din zodiac vor fi nevoite să-și găsească din nou echilibrul și liniștea interioară, deoarece despărțirea de iubit le va face să treacă prin momente cumplit de grele.

Cu multă răbdare, voință și putere, vor reuși pe parcursul a câtorva luni să se pună din nou pe picioare și să-și recapete optimismul scrie kfetele.ro

Iată care sunt cele 4 cupluri ale zodiacului care vor fi nevoite să-și ia adio:

Berbec-Scorpion

Femeia Berbec s-a dovedit de-a lungul timpului a fi o zodie puternică, greu de manipulat sau de învins. Cu toate acestea, se pare că iubitul Scorpion îi pune gând rău și o face să sufere mai mult ca niciodată. Despărțirea de persoana iubită o face să devină pesimistă, irascibilă și depresivă, dar cu ajutorul celor apropiați își revine rapid și-și recapătă optimismul.

Gemeni-Capricorn

Cuplul format din femeia Gemeni și bărbatul Capricorn a demonstrat de-a lungul timpului că, în ciuda diferențelor majore de temperament, relația poate rezista cu ajutorul dragostei. Cu toate acestea, se pare că anul 2019 le aduce sfârșitul relației, deoarece nativa își surprinde partenerul cu o altă femeie, lucru imposibil de uitat și de iertat.

Leu-Taur

Leoaicele sunt femei ambițioase, puternice și cu o determinare aparte, motiv pentru care acestea luptă până în pânzele albe pentru ceea ce-și doresc. În ciuda acestui fapt, se pare că partenerul de viață, bărbatul Taur, se satură de narcisismul femeii și pune punct relației, fără nicio urmă de regret.

Scorpion-Rac

Firi total opuse, dar cu o voință extraordinară, cuplul format din Scorpion și Rac a depășit numeroase obstacole în 2018, dar anul acesta povestea lor de dragoste va lua sfârșit. Femeia Scorpion trece cu ușurință peste despărțire, deoarece știe că viața merge înainte indiferent de situație sau de starea de spirit.