Horoscop Azi

Schimbare uriașă pentru zodii, în săptămâna 21-27 ianuarie! Ce anunță horoscopul

Vești extrem de importante pentru toată lumea, de la Camelia Pătrășcanu! Celebrul numerolog a dezvăluit ce ne așteaptă în săptămâna 21-27 ianuarie, în funcție de zodie!

Se pare că în perioada următoare vom fi sub influența Vărsătorului, așa că urmează să ne preocupăm mai mult de lucrurile ce ne nemulțumesc, de prejudecățile cu care ne-am tot confruntat sau cu planurile pe care încă nu le-am îndeplinit.

De asemenea, în săptămâna 21-27 ianuarie unele zodii vor avea parte de numeroase surprize!

Horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 ianuarie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 18 – 24 ianuarie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Berbeci se vor afla în centrul atenţiei datorită carismei pe care o posedă.

Horoscop săptămânal Berbec: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Berbec
Familia va ocupa primul loc în spectrul vostru de interese. Relațiile cu copiii și părinții care vor avea nevoie de atenția dumneavoastră vor deveni deosebit de importante. Nu vă faceți griji, din această comunicare veți primi satisfacție morală și multe sfaturi valoroase care vor fi utile în viitor. Este deosebit de favorabilă petrecerea timpului cu rudele, într-o atmosferă liniștită și familiară, mai ales în ziua Lunii Pline.

Vă recomand să acordați atenție aspectului vostru: faceți schimbări în ținută, schimbați stilul, coafura. Dacă acest lucru devine destul de relevant, va aduce un flux proaspăt în viața voastră.

Pentru cei singuri, probabilitatea unor evenimente semnificative în sfera iubirii este ridicată. Acesta este un moment potrivit pentru întâlnirile și fortificarea relațiilor cu membrii de sex opus. În această săptămână, șansa de a întâlni pe cineva este mult mai mare decât în lunile trecute. În viața personală, precum și în alte domenii, vă arătați determinarea și asertivitatea. Dacă vă place de o persoană, acționați fără întârziere. Farmecul vostru mistic va ajuta la cucerirea oricărei redute.

Horoscop săptămânal Taur: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Taur
Este destul de promițător viitorul în ceea ce privește noile cunoștințe și viața personală. În această perioadă, veți fi mai eliberați și mai deschiși spre schimbare decât de obicei. Alte persoane vor fi și ele mai dispuse să se apropie de voi, așa încât puteți utiliza oportunitatea dacă sunteți în căutarea sufletului pereche. Perspectivele întâlnirii cu o persoană plăcută se înmulțesc. Pentru a profita de ele, vă recomand ca, de câte ori este posibil, să participați la diferite petreceri, să vizitați prieteni și să ieșiți cu ei. Fiți încrezători și nu stați ascunși. Desigur, pentru toate aceste evenimente ar trebui să vă pregătiți înainte: să acceptați o tunsoare la modă, să cumpărați un costum elegant și să puneți deoparte toate problemele. Fiți distractivi, arătați-vă fără griji, mai ales dacă sunteți femeie. Bărbații, de regulă, sunt speriați de femeile triste și cu o mulțime de probleme urgente de rezolvat.

Acei nativi care sunt deja îndrăgostiți, vor fi în sfârșit capabili să se cunoască reciproc mai bine și astfel relația va fi dezvoltată în continuare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni
Atât relațiile de familie, cât și cele de dragoste vor fi o sursă de bucurie și de sprijin. Și pentru bărbații singuri și pentru femei, sunt perspective plăcute pentru întâlniri cu oameni interesanți, cu care să se poată începe o relație lungă. Principalul lucru pe care trebuie să îl faceți este să ieșiți, să nu vă închideți acasă, să nu pierdeți ocazia de a vă distra. Dacă puteți, înscrieți-vă la sala de sport, reînnoiți-vă coafura, folosiți culori strălucitoare la haine și nu neglijați accesoriile elegante. Toate acestea vor fi benefice pentru a vă evidenția dintre concurenți.

Femeile ar trebui să găsească omul care le poate echilibra avântul și risipirea în toate direcțiile și reduce temperamentul exploziv. Cei de sex masculin, care doresc sincer să înceapă drumul cu o familie, trebuie să își reconsidere modalitățile de a cunoaște femeile. Multora dintre femei nu le place presiunea la care s-a recurs pentru cuceririle de până acum. Apelați o atitudine mai serioasă față de voi și atunci, până și o legătură de serviciu are toate șansele de a deveni o căsătorie.

Horoscop săptămânal Rac: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Rac
Prin natura voastră, nu beneficiați de o sănătate de invidiat. Acesta este unul dintre punctele slabe ale voastre și trebuie să aveți în vedere situația acum. Nu vă suprasolicitați cu alimente nesănătoase și grase, și nici nu abuzați de alcool. Evitați transpirația și luași măsuri să nu vă inghețe constant picioarele. Acest lucru poate provoca răceala și poate declanșa apariția bolilor de piele sau degerăturilor.

Se pare că organismul vostru simte o lipsă acută de vitamine,minerale și substanțe nutritive. Luați în considerare această stare dacă ea se manifestă și luați măsuri preventive pentru a nu se agrava lucrurile. Acum este momentul să vă îngrijiți voi înșivă. Discutați eventual cu un nutriționist, cumpărați un bilet la un sanatoriu, faceți mișcare, vizitați centrul de spa, cu băi și saune, orice fel de terapie este bună. Toate aceste activități vor aduce beneficii sănătății .

Financiar, starea se ameliorează începând cu sfârșitul de săptămână, dar dacă primiți oferte de colaborare sau parteneriat, încă nu le parafați.

Horoscop săptămânal Leu: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Leu
Aceia dintre voi care se gândesc serios la crearea unei familii, vor avea mai multe șanse să-și dea seama ce vor. Și, dacă vă pregătiți bine pentru acest eveniment, puneți-vă totul în ordine, pornind de la gânduri. Țineți cont și de faptul că încrederea în sine este jumătate din succes. Nu respingeți ofertele de petreceri, folosiți toate oportunitățile oferite pentru a vă prezenta în public, utilizați simțul subtil al umorului și nu mai fiți încruntați și morocănoși! Dacă nu puteți fi pozitivi și optimiști, atunci mai bine stați acasă!

Cei care se află deja în parteneriat oficial, se vor bucura de compania celuilalt și de succesul copiilor. Mulți chiar se gândesc la mărirea, la completarea familiei. Fiți convinși că doar încărcătura emoțională pozitivă va schimba în bine toate zonele din viața voastră. Singurul lucru mai solicitant poate veni acum dintr-o complicație a relațiilor cu una dintre rudele prin alianță.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară
Vor exista perspective fără precedent pentru schimbare radicală a vieții, pentru a reuși să vă apropiați cât mai mult de visurile pe care le-ați lăsat neîmplinite în ultimele luni, cel puțin acelea care țin de partea afectivă. Ar trebui să vă petreceți mai mult timp ca să vă îngrijiți ,ba chiar să urmăriți tendințele modei. Vă recomand să fiți activi, să vă familiarizați, să interacționați cu oamenii care vă plac .Încredeți-vă în intuiție, dar exersați prudența. Există o mare probabilitate ca sentimentele să nu se aprindă cu o nouă cunoștință, ci cu o persoană dintr-un mediu foarte apropiat. Sunteți foarte serioși legat de sentimente și relații și orice roman de iubire începe acum are perspective bune. Cu toate acestea, puteți avea dorințe și așteptări exagerate, ceea ce poate duce la dezamăgire. Atâta timp cât rămâneți raționali, totul va fi bine.

Horoscop săptămânal Balanţă: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă
Vă recomand să vă luați în serios aspectul, pentru a profita la maxim de relația voastră. Înscrieți-vă la o sală de gimnastică, faceți un curs de proceduri cosmetice, vizitați centrul de înfrumusețare sau alegeți alte proceduri plăcute și eficiente pentru voi. Relaxarea de asemenea va spori șansele de cunoaștere și vă va da încredere în voi. Mergeți la petreceri în toată gloria și cu un zâmbet care fascinează instantaneu și atrage atenția asupra voastră. De asemenea, rețineți că, pentru a întâlni o persoană reală, trebuie să căutați o persoană adevărată. Șansa de a întâlni o persoană inventată de imaginația voastră nu e valabilă acum.Î ncercați să petreceți mai mult timp în cercuri noi.

Cuplurile vor trebui să caute compromisuri în relațiile dintre ele. Eclipsa lunară vă poate pune în fața unei decizii de luat: familia sau cariera. Va trebui să echilibrați aceste domenii, ceea ce va fi destul de dificil. Pentru a experimenta această perioadă cât se poate de calm și armonios, vă recomand să mergeți undeva unde să vă relaxați.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion
Pentru aceia care caută partener pentru o relație lungă, recomand să acordați atenție acelor bărbați și femei cu care nu sunteți conectați în interes comercial sau material, ci cu atracția sufletului și apelul inimii. Nu luați în considerare logica și calculul financiar. Bogăția materială nu este suficientă pentru a crea o familie fericită și nu vă va aduce bucuria vieții.

Femeile vor fi întreprinzătoare, le va crește farmecul, or magnetiza și pretendenții nu vor întârzia să apară. Căutați-vă sufletul partener nu numai la petreceri de vacanță, dar și în locuri tradiționale, magazine, cafenele. Nu ratați ocazia de a vă organiza o viață personală, nu respingeți imediat pe omul care nu vă place la prima vedere. Discutați cu el, dați-i ocazia de a se exprima și, eventual, vă veți schimba opinia despre el. Acordați, de asemenea, mai multă atenție bărbatului care vă dă de multă vreme semne de atenție, înțelegeți-l și poate că fericirea voastră este mult mai aproape decât credeați.

Pe bărbați, fuga de romantism o să îi plictisească și o să le ia din putere și energie.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător
Prin natura voastră aveți imunitate puternică și sănătate în general bună. Cu toate acestea, dacă nu vă pasă de voi, dacă nu vă îngrijiți, totul se poate șubrezi într-o clipă. Acum, e nevoie să acordați mai multă atenție sistemului osos și aparatului locomotor. Vă va fi foarte util să practicați yoga și jogging. De asemenea, pentru a vă salva de stres, petreceți mai mult timp la aer proaspăt. Natura de iarnă vă va oferi o dispoziție minunată, iar o plimbare la pădurea vă va încărca de vivacitate și oxigen. Faceți-vă o regulă în a merge și pe înserat în jurul casei, măcar la o plimbare cu cățelul. Acesta vă va încărca de o stare pozitivă și va întări vitalitatea.

Profesional, un succes deosebit îi așteaptă pe nativii creativi. Ideile lor vor fi recunoscute la scară largă și veți observa dintr-o dată că va crește popularitatea pe care chiar o meritați.

De bani nu veți duce lipsă, doar că, ori nu știți să îi gestionați, ori vor apărea cazuri de forță majoră sau priorități de familie, care schimbă destinația lor.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn
Este un moment al schimbărilor cardinale în viața personală. Cei care caută în mod activ un partener de viață vor avea șansa să îl întâlnească și chiar să formalizeze relația în curând. Nativii vor deveni mult mai deschiși și mai prietenoși, vor ierta vechile nemulțumiri și vor decide să se impliceîntr- o nouă relație. Chiar și cei mai timizi și indeciși reprezentanți ai semnului vor putea să se exprime și să găsească curajul de a face primul pas spre întâmpinarea destinului lor. Să puteți fi siguri că veți atrage atenția persoanelor de sex opus asupra persoanei voastre, asta dacă nu cumva ați făcut-o deja zilele trecute.

Deși sunteți conservatoare, schimbările de stil, coafura, ținută cu siguranță vă vor fi de folos. Deci, fiți îndrăznețe și atrageți atenția asupra voastră.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător
În primul rând trebuie să fiți extrem de sinceri și cinstiți, atât cu voi, cât și cu oamenii din jurul vostru, căci altfel, relațiile nu vor aduce decât probleme. Uitați-vă mai cu atenție la sexul opus care se află în mediul vostru apropiat, căci vă recomand să alegeți ca partener un tovarăș de viață care să aibă calități care nu sunt tipice pentru voi, să fie cu principii serioase și bine stabilite. Doar un astfel de om vă va netezi puțin temperamentul și rebeliunea. Și încă ceva! Nu intrați în relații cu persoane căsătorite. Atrageți karmă grea astfel.

Nativii căsătoriți trebuie sa petreacă mai mult timp cu rudele mai in vârstă și care au nevoie de ajutorul lor. Acest lucru se poate datora fie bolilor, fie conflictelor pe care vă sfătuiesc să le aplanați.În legătura de cuplu, soții vor petrece mai puțin timp împreună. Fiți răbdători și la fiecare ocazie acordați atenție unii altora, deoarece dragostea este o floare delicată și fragilă pe care trebuie să o îngrijiți în fiecare zi.

Horoscop săptămânal Peşti: 18-24 ianuarie 2019
Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Peşti
Va trebui să petreceți o mulțime de timp pentru creșterea și educarea copiilor. Veți fi complet scufundați în problemele lor și veți face multe pentru dezvoltarea lor armonioasă. Dacă aveți relații tensionate cu vreo rudă, atunci este momentul pentru a armoniza relațiile cu oamenii apropiați. Folosiți această ocazie pentru a ierta și pentru a scăpa de insulte, deoarece,în primul rând, ele au un impact negativ asupra soartei voastre și vă poartă ghinion.

Financiar, încercați să țineți sub control situația și vă sfătuiesc și pe voi să nu împrumutați bani. Nu de alta dar, mai târziu, puteți constata că nu mai aveți nici bani, nici prieteni.

Profesional de asemenea toate obligațiile și acordurile trebuie discutate și executate în mod corespunzător, pentru a se evita problemele în viitor.